- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
Ayy. Peki bunun icin hangi bolume gitmek gerek? Bi bos gunum vardi cuma, o da dolcak anlasilan :)
dahiliye ye gitmen gerek cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy. Peki bunun icin hangi bolume gitmek gerek? Bi bos gunum vardi cuma, o da dolcak anlasilan :)
Gercekten mi :O sonucu ne oldu peki, hangi noktoda doktora gittiniz, ne onerdi gecti mi
Anladim, tesekkur ederim
At disligi ne ki ilk defa duydum -.-
1. Surekli dislerimi gicirdatiyorum. Bilincli olarak degil. Bazen cenemin agridigini hissediyorum bi bakiyorum disimi gicirdatiyomusum, anca agriyla farkedebiliyorum. Ne yapabilirim bu konuda, cok rahatsiz oluyorum.
2. Bi donem cok istahsizdim, kus kadar yer doyardim. Simdi ne olduysa, yemek yedikten hemen sonra bile elim biseyler ariyor. Sakiz, seker, kraker vs. Sirf abur cubur degil salata gibi hafif seyler de olur. Hep bisey yemek istiyorum. Kilo almaktan korkmazdim hic ama artik kilo almayi gectim obez olucam diye korkmaya basladim. Havalar guzellesti istahim acildi desem, bu derece de olmaz ki. Midem nasil buyumusse, 12ye dogru tost yemistim 2ye dogru aciktim mesela. Saglam yemedigim icin desem, saglam yedigimde de aynisi oluyor. Canim biseyler yemek istiyo, saglam yedikten sonra beni sisirmiycek seyler istiyo canim. Cok yememis olursam da tekrar acikiyorum cok kisa sure icinde. Yemek yemeye asik oldum resmen, kendimi frenleyemiyorum niye boyle oldu ki..
3. Ve ben aciktigimda yada bazen tokken de oluyor, midemden cok ses geliyo ya bunu nasil engellerim? Ay rezil oluyorum. Gurul gurul, abidik gubidik sesler cikiyo midemden, insanlar baska yerimden cikiyo sancak o sesleri -.-
Bu 3 konu hakkinda rahatsizim, fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Dis konusunda doktora git sana dis icin bisi veriyo adino tam bilmiyorum dislik gibi bisi sanirim gece yatarken onu takiyosun, o engelliyo
Miden icinde, mide suyunda sorun olabilir onda da doktora gitmende fayda var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yurtta kalmakla ilgisi yok ki. Kutusu var. Seffaf plastik bisey. Uyucagn zaman takip sabah cikariyosun. Cok pratik bisey. Ise yaramak derken onu takinca sikamiyosun disini sabah cenen agrimiyor.
Herkesin bünyesi bedensel tepkileri farklıdır.Doktora gitmelisin.En sağlıklı cevabı doktordan alırsın.1. Surekli dislerimi gicirdatiyorum. Bilincli olarak degil. Bazen cenemin agridigini hissediyorum bi bakiyorum disimi gicirdatiyomusum, anca agriyla farkedebiliyorum. Ne yapabilirim bu konuda, cok rahatsiz oluyorum.
2. Bi donem cok istahsizdim, kus kadar yer doyardim. Simdi ne olduysa, yemek yedikten hemen sonra bile elim biseyler ariyor. Sakiz, seker, kraker vs. Sirf abur cubur degil salata gibi hafif seyler de olur. Hep bisey yemek istiyorum. Kilo almaktan korkmazdim hic ama artik kilo almayi gectim obez olucam diye korkmaya basladim. Havalar guzellesti istahim acildi desem, bu derece de olmaz ki. Midem nasil buyumusse, 12ye dogru tost yemistim 2ye dogru aciktim mesela. Saglam yemedigim icin desem, saglam yedigimde de aynisi oluyor. Canim biseyler yemek istiyo, saglam yedikten sonra beni sisirmiycek seyler istiyo canim. Cok yememis olursam da tekrar acikiyorum cok kisa sure icinde. Yemek yemeye asik oldum resmen, kendimi frenleyemiyorum niye boyle oldu ki..
3. Ve ben aciktigimda yada bazen tokken de oluyor, midemden cok ses geliyo ya bunu nasil engellerim? Ay rezil oluyorum. Gurul gurul, abidik gubidik sesler cikiyo midemden, insanlar baska yerimden cikiyo sancak o sesleri -.-
diş gıcırdatmayı ben çok geç farkettim ve çenem sakatlandı suan plak takıyorum ama olan oldu ne fayda
Mİdenden gelen sesin nedenleri; sık yemek yemen,acıkman,midende bakteri olması veya midenin hava dolması olabilir seninki çok sık yemekten sanırım :)
nöroloji uzmanına gittim ilaç verdi olmadı piskiyatrise gittim anti depresan verdi stresten oluyo dedi sonra anti depresanı bıratım ve atarax a devam ettim
son bi haftadırda yastığımı değiştirdim ilacıda bıraktım sorun yok çok şükür şu at dişliğimi nedir ondan almıştım ama midem bulandı hiç kullanmadım
dahiliye ye gitmen gerek cnm
Mide icin ne doktoruna hangi bolume gitmem lazim
Hi arkadas ondan da ben utaniyorum demis de ben cok belli olan bisey zannettim. Gerci saglik bu dimi kim ne diycek. Arastiriyim bunu aliyim ya konuyu acarken bile gicirdatiyodum, asiri sinir bozucu
Gecmis olsun yavalla ya cok yemekten herhalde
Iste benim de stresli donemlerimde oluyo bu. Ama anti depresan mi verilirmis bunun icin ya -.- bisey sorucam canim niye bulandi? Benim de cok kolay midem bulanir de agizla ilgili seylerde. Kullanamaz miyim ki
Tesekkur ederim canim
Herkesin bünyesi bedensel tepkileri farklıdır.Doktora gitmelisin.En sağlıklı cevabı doktordan alırsın.
Dis gicirdatma aparati. Bak netten. Genelde sinirli tiplerde olur bumide de ayni sinirsel. Bu aralar bi sikintin mi var? Mide icin gastroentroloji bolumune gidicen.
plastik olduğu için midem bulandı tatlım ağzımda öyle bişeyle asla uyuyamazdım
Canım enfeksiyon hastalıkları uzmanına gir şiş gıcırdatma çok fazla acıkma kurt bağırsak paraziti gibi geldi onlar gerekli testleri yaparlar zaten bu arada kilo alıyor musun bu kadar çok yemeye1. Surekli dislerimi gicirdatiyorum. Bilincli olarak degil. Bazen cenemin agridigini hissediyorum bi bakiyorum disimi gicirdatiyomusum, anca agriyla farkedebiliyorum. Ne yapabilirim bu konuda, cok rahatsiz oluyorum.
sınırlerını bozan bıseyler var..yada boşluktasın..
en azından ben böyleyken bu dedıklerını yapıyorum..
Canım enfeksiyon hastalıkları uzmanına gir şiş gıcırdatma çok fazla acıkma kurt bağırsak paraziti gibi geldi onlar gerekli testleri yaparlar zaten bu arada kilo alıyor musun bu kadar çok yemeye
1. Surekli dislerimi gicirdatiyorum. Bilincli olarak degil. Bazen cenemin agridigini hissediyorum bi bakiyorum disimi gicirdatiyomusum, anca agriyla farkedebiliyorum. Ne yapabilirim bu konuda, cok rahatsiz oluyorum.
Ya sorma, sunu yazmadan once bile gicirdattigimi farkettim biraktim, off. Sikintili donemler gecirdigimde oldugunu farketmistim bu olayin, senin hep mi oluyo yoksa sadece bu aralar mi?
Aynen oyle
Hic bilmiyorum tartilmaya firsatim olmadi bayadir, en son 48dim simdi cuma gunu eve gidince tartilicam. Kilo almis hissediyorum bakalim.
6ya cegrek kala yemekten kalktim. Yarim saat oldi, bi cikolatali gofret ve kek yedim -.- gidip sakiz alicam en iyisi
1. Ve 2. Sorun zatn birbiriyle bağlantılı psikolojik..
Yeme bozuklugunuz dürtüsel..bende aynıydım terapiden sonra düzeldi herşey..
3 hakkında hiçbirfikrim yok açıkçası
yorumları okumadım. gecemi diş gıcırdatıyosun gündüz mü?
Aynı sorun bende de var her gece eşim uyandırıyor beni "kalk dişlerin dökülecek" diye
sakız daha çok acıktırır :26: bir de gıcırdarttıgından dolayı zaten diş yıpranıyor, sakızla kırılır bile... tecrubeyle sabit :)
Of ya bu psikoloji ne tuhaf bisey..
Gece gunduz farketmiyo, surekli
Evet o da var, ama agzim mesgul olsun ki gicirdatmiyim diye dusundum. Baska care bulamadim. Bilincsiz yapiyorum yaa dislerim agriycak artik of
seni çok iyi anlıyorum bu konuda bilgim yok ama bir git doktora derim. bende 15gündür olmuyor olsada az oluyor sanırım eşim uyandırmıyor ve çenemin ağrıdığını hissetmiyorum çünkü. Ama devam ederse yine kesinlikle doktora gideceğim, artık diş mi olur psikoloji mi bilemem :)
Mide icin ne doktoruna hangi bolume gitmem lazim
Mide rahatsızlığına iç hastalıkları veya alt dal olarak gastroenteroloji bölümüne başvurulabilir, belki dahiliye bölümünede gidilebilir o da iç hastalıklara bakar, o seni başka bi bölüme aktarabilir duruma göre. Diş olayınıda geç olmadan hallet derim, dişlerine zarar verir o gıcırdatma. Geçmiş olsun.