Tek tek almak daha çok açıtmaz mî ki?
Gecen birisi soruyordu sanirim yine. Emla krem onerebilirim. Uyusturuyor surdugun bolgeyi. Iyice sur yapacagin yere yarim saat bekle. D onra yap agdani yada ameliyat eldiveni ile birer ikiser al. Bir sure sonra zaten kendiside uyusuyor. Bikac kere boyle yapinca alisirsin zaten.
Canimmm ne yapp ett alıs siree bakk hem cok gec ckyo hemde ince ckmaya baslyoo bende jiletle aldm bi ara snra sire gectim kanaya kanayaaa sise sise zar zor aldim ama ikinciye aldm rahat oldu
Evet duymuştum ama kullanmamnın ileride problem olabileceğini düşünenler var bunda dolayî istemedim
problem olacagini pek sanmiyorum am sen bilrisin tabi, lokal kisa sureli bir uyusuklu yapiyor sadece. aciya hic dayanamam diyorsan deneyebilirsin.
Evet duymuştum ama kullanmamnın ileride problem olabileceğini düşünenler var bunda dolayî istemedim
Canm bzim hastanede calsan bi abmiz var kesinlikle tavsye etmedi . Bunlar amelytlarda cok riskli yerlerde kullaniliyor boyle seyler icin riskli dedi tabi esi araciligiyla sordrdum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tek tek almak daha çok açıtmaz mî ki?
Öyle alışırsın anca canım.
Yoksa diğer türlü cesaret edip çekemezsin siri canın yandıkça
Aynen öyle oluyor zatensürüyorum çekemiyorumm
Benim bi çok arkadaşım bu yöntemle alıştı sire canım.
Dilerim ki sende alışırsın.Çünkü çok rahat
Kızlarrrrrr
Banada yardım edin :) 21 yaşındayım ve genital bölgem hiç bi zaman tertemiz olmadı
Geçen ay çam sakızı kullandım ama sadece üst kısımı alabildim çok acıdı.
Anestol krem uyuşturuyo dediler onuda sürdüm beş kuruş etmez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben rahat 10 yildir makine kullaniyorum simdi elimle ceksem bile geliyo tüyler o kadar cilizlasti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende küçük bir bòlgeye denemu§um ama o bolgeyle kaldı sadce
Uzasın gözümü kararttım basacam ağdayı :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?