• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini desteği?

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
bikiniyle kullanılabilecek mesela bikininin içine yerleştirilebilcek destek sünger vs.göğüslerin dolgun görünmesini sağlayacak bildiğiniz birşey var mı?

Mesela Zeki 'den bikini aldığınızda isterseniz uygun aparatı da veriyorlar size.Kendiniz bile elde, bikininize zarar vermeden dikebilirsiniz.kaydirigubbakcemile2

desteği koyabileceğim bi yeri var ama o aparatı nerden bulurum ya da ismi nedir?

Dolgulu sütyenleri düşünün,göğüs altına olan kısmı biraz daha dolgundur,işte tam o nokta.Eski bir sütyeni damla şeklinde bahsettiğim noktadan kesip de yapabilirsiniz.İç çamaşırı satan yerlerde vardır kesin.kaydirigubbakcemile2

tamam ama ıslanıcak sonuçta bikini sorun olmaz mı?

Hayır, hiçbir şey olmuyor.Sadece geç kuruyor.Bikini satan yerlerde de olması lazım.Zeki'de var,diğerlerinde de vardır.boshayallersmile

alayım o zaman sağolun umarım sırılsıklam kalmaz

yaa ben sünger olmayanlarından arıyorum... sünger olunca denizden ilk çıkıldığında şapır şupur sular akıyor :) ve geç kuruyor...

o yüzden silikonlularından arıyorum... bir ara pentide varmış ama dün sorduğumda yok dediler... şimdi araştırıyorum nerden bulabilir diye... bilen var mıdır?

valla ben bi ara eski südyenden cıkardığım süngerle dolgu yapmıştım bikinime:3:

Back
X