- 12 Temmuz 2010
- 130
- 52
- 298
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Babamla ne alakası varki. Sonuçta ömrümün sonuna kadar babamla yaşamıycam kendisi beni yetiştirme görevini tamamladı gerisiyle ilgili herşeyi bilmesine gerek yok bence. Ve takla atmıyorum onun istemediği bişeyi yapıcağım için bilmesini istemiyorumöyle mi. o zaman babamdan habersiz iş yapamam dersiniz beraber yaşamazsınız. maaşallah babaya gelince laf dinlenmiyo ama elin herifi için binbir takla atılıyo. yazık vallahi yazık. Allah akıl fikir versin.
Aslında çok açıkta giyinmiyorum 40 yılda bir ailemle tatile gidicem ama yok yani.. 2. sınıf bu seneEvlenince yanımda giyersin demiş ya bence sen haşema giymeye hazır ol bu laflarından sonra :) normalde kapalı olsan giy de açık giyinen biri olarak zorlanırsın. Kaçıncı sınıftasınız?
çok konuşmaya çalıştım sen kişiliğimi değiştirmeye çalışıyosun böyle yaparak dedim ama başkalarının sana bakmalarını istemiyorum aklım kalıyo olmaz falan diyo her seferinde. Bende öyle düşündüm ama bi haftalık tatil için değer mi dedim sonra
şu cevaptan sonra bu konu adına ne yazsam kâr etmeyecek fark ettimbabam giyme demezki
Babamla ne alakası varki. Sonuçta ömrümün sonuna kadar babamla yaşamıycam kendisi beni yetiştirme görevini tamamladı gerisiyle ilgili herşeyi bilmesine gerek yok bence. Ve takla atmıyorum onun istemediği bişeyi yapıcağım için bilmesini istemiyorum
denize gidiyorum sonuçta napıyım o kadar günKonu sahibi,
Bikini izi kalmasını dert ediyorsanız, bikini giymeyin. Bu kadar basit.
Allaha şükür her hücrem işlevini gerektiği gibi yerine getiriyo da hayırdır canınızı mı sıktımBazıları daha gdo'lu beslenmiş gri hücreler işlevini gerektiği gibi yerine getiremiyor heralde.
Allaha şükür her hücrem işlevini gerektiği gibi yerine getiriyo da hayırdır canınızı mı sıktım
Neyini anlamadın ki senin bikini izini sevgilin nasıl görüyor ? Kaldı ki nasıl hesap soruyo ? Nikah yok bişe yok ne alaka bu esaret niye ?nasıl yani?
haklısınız ama değer veriyorum ve değişmesini umuyorum. Yalan bende söylemek istiyorum ama mecbur kaldım. Baktm kavgayla olmuyo yavaş yavaş beni böyle kabul et düşüncesini empoze etmeye çalışıcam ama cidden değişmezse biter yapabilceğim bişey kalmaz benimde
bu konudan cıkardıgım sonuc
erkek arkadasınız bıkınılı kızlara bakıyor
sızı kontrol edıyor bıkını ızı varmı dıye
aılenın bıle karısmadıgı bı konuda kendısı soz hakkı buluyor kendınde okadar kı yerını bılemıyor
sen butun bunlara ragmen bu kısıyle hala gorustugun gıbı daha bıde yalan soyleme dusuncesıne gırıyorsun
ılıskınıze hala devam ettıgınız konusuna hıc degınmek bıle ıstemıyorum
dunyada hıc mı erkek yok bu adamlara katlanmak zorundasınız anlamıyorum
sızler boyle yaptıgınız ıcın bunlar ıyıce cozutuyor her ıstedıklerını yaptırıyor
tavrın net olsun bı karaterın bı yasam bıcımın var
kendıne uygun kısılerler arkadaslık et bence
:)
Ailem öğrenirse kötü olur ama bu sene içinde nişanlanıcaz eğer devam ederse.. Benimde şüphelerim vardı ama o güveni verince kabul ettim. Ailemden gizliyorum şimdilik ama bilmiyorum ya bakalım..Birlikte yaşama durumu ayrı bir sıkıntı bence. Daha 2. Sınıftaymışsınız. Adını lekeleme. Hayat senin tabi ama arkadaş ortamında çevrenizde herkes bilecek. Ailen de öğrenirse kötü olmaz mı
Sevgilim olduğu için görüyo.. Hesap sormasından bende hoşlanmıyorum ama değişir diye umuyorumNeyini anlamadın ki senin bikini izini sevgilin nasıl görüyor ? Kaldı ki nasıl hesap soruyo ? Nikah yok bişe yok ne alaka bu esaret niye ?
ne halde?Burdan pek öyle görünmüyor.
Canım sıkıldı ve üzüldüm. Gencecik insanlar bu halde olmamalı. Yazık..
kontrol değilde anlaşılır sonuçtaTatil dönüşü bikini izi varmı diye kontrol mü edicek
ne halde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?