Bikini izi

öyle mi. o zaman babamdan habersiz iş yapamam dersiniz beraber yaşamazsınız. maaşallah babaya gelince laf dinlenmiyo ama elin herifi için binbir takla atılıyo. yazık vallahi yazık. Allah akıl fikir versin.
Babamla ne alakası varki. Sonuçta ömrümün sonuna kadar babamla yaşamıycam kendisi beni yetiştirme görevini tamamladı gerisiyle ilgili herşeyi bilmesine gerek yok bence. Ve takla atmıyorum onun istemediği bişeyi yapıcağım için bilmesini istemiyorum

Evlenince yanımda giyersin demiş ya bence sen haşema giymeye hazır ol bu laflarından sonra :) normalde kapalı olsan giy de açık giyinen biri olarak zorlanırsın. Kaçıncı sınıftasınız?
Aslında çok açıkta giyinmiyorum 40 yılda bir ailemle tatile gidicem ama yok yani.. 2. sınıf bu sene

Burdaki mesele bir haftalik tatil ya da bikini değil ki, burda sana giydiklerin icin rest ceken bir adam sozkonusu. O kim ki senin ne giyecegine karar veriyor.

bu adamla beraber yaşama sakın hayatının hatası olur..

bu konudan cıkardıgım sonuc
erkek arkadasınız bıkınılı kızlara bakıyor
sızı kontrol edıyor bıkını ızı varmı dıye
aılenın bıle karısmadıgı bı konuda kendısı soz hakkı buluyor kendınde okadar kı yerını bılemıyor
sen butun bunlara ragmen bu kısıyle hala gorustugun gıbı daha bıde yalan soyleme dusuncesıne gırıyorsun
ılıskınıze hala devam ettıgınız konusuna hıc degınmek bıle ıstemıyorum

dunyada hıc mı erkek yok bu adamlara katlanmak zorundasınız anlamıyorum
sızler boyle yaptıgınız ıcın bunlar ıyıce cozutuyor her ıstedıklerını yaptırıyor
tavrın net olsun bı karaterın bı yasam bıcımın var
kendıne uygun kısılerler arkadaslık et bence

:)

Birlikte yaşama durumu ayrı bir sıkıntı bence. Daha 2. Sınıftaymışsınız. Adını lekeleme. Hayat senin tabi ama arkadaş ortamında çevrenizde herkes bilecek. Ailen de öğrenirse kötü olmaz mı

haklısınız ama değer veriyorum ve değişmesini umuyorum. Yalan bende söylemek istiyorum ama mecbur kaldım. Baktm kavgayla olmuyo yavaş yavaş beni böyle kabul et düşüncesini empoze etmeye çalışıcam ama cidden değişmezse biter yapabilceğim bişey kalmaz benimde

Birlikte yaşama durumu ayrı bir sıkıntı bence. Daha 2. Sınıftaymışsınız. Adını lekeleme. Hayat senin tabi ama arkadaş ortamında çevrenizde herkes bilecek. Ailen de öğrenirse kötü olmaz mı
Ailem öğrenirse kötü olur ama bu sene içinde nişanlanıcaz eğer devam ederse.. Benimde şüphelerim vardı ama o güveni verince kabul ettim. Ailemden gizliyorum şimdilik ama bilmiyorum ya bakalım..

Hayatını yalan üzerine kurduğunun, bir yalanı yaşadığının farkında mısın? Kendi kararlarını veremeyecek, aldığın kararların arkasında duramayacak kadar cesaretsizsin.

Sevgiline yalan söyleyeceksin bikini giymedim diye, nasıl saklarım diye düşünüyorsun. Babana yalan söyleyip sevgilinle yaşayacaksın. Bunlar sadece iki tanesi, kim bilir daha ne yalanlar var hayatında.

Ya istediğin gibi yaşa, sevgiline de babana da açık ol ben buyum, bunu istiyorum bunu yapıyorum de ya da onların kurallarına göre yaşa, yalan söylemeden iş çevirmeden. Diğer türlüsü yani senin yaptığın iki yüzlülük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…