Bikini izi

Sevgilim olduğu için görüyo.. Hesap sormasından bende hoşlanmıyorum ama değişir diye umuyorum
Hee bak kendinde söylüyosun bugün senin sevgilin peki yarın ?

Sana tavsiyem ; dikkatli ol kimseye bu kadar güvenme bu kadar ileri gitmesine izin verme hayat bunlardan ibaret değil..

Ananla babanla gittiğin yere elalemin ezik çocuğu yüzünden iznin yok diye şortla oturacaksın yani. Şu kısıtlamayı aileniz yapsa dinlemezsiniz be. Neymiş bu oğlanlar.
Soruya cevap vereyim. Bunun tek çözümü ayrılmak. Yok çok seviyorum, ayrılamam diye mırın kırın edeceksen kendini değiştireceksin. Ne kendini kandır, ne başkasını. Olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol kısacası.

Üniversitesi okuyorsun birde azcık gözünü aç be güzelim.

Tüm yazdıklarını okudum sanki adam bulunmaz Hint kumaşı. Birde beraber yaşayacakmışsınız. Hayatının hatası olur bence.

Başkalarına baksın da bana karışmasın dedin bi yerde. Bu nasıl cümle Allah aşkına?

Değişir belki diyorsun ya evet değişir. O bikini yasağı başka yasaklarla değişir. O güzel sözler şiddetle değişir. Sana ve isteklerine saygı duymayan adam değişir de değişir.

Daha önceden böyle bi konu yüzünden bisürü kavga ettik ve en sonuncusunda ayrılmıştım. Sonra yapamadık barıştık bende artık kavgayla değil yavaş yavaş empoze etmeye karar verdim fikirlerimi, böyle daha çok işe yaradığını farkettim. Aldığım kararların arkasındayım ama bunu inatçı bi insana kavga gürültüyle değil alttan ve zamanla kabul ettirmek daha mantıklı.
Babam konusundada onun yapısı böyle bişeyi kabul edicek bi yapıda değil. İlerde birlikte yaşıcağım kişi o olmucağı için bu konuyu bilmesinede gerek yok, özel hayatım sonuçta. Fikir ayrılığımız var diye de ailemin istediği gibi yaşayamam. Ayrıca kendiniz hayatınızda hiç yalan söylemediniz mi çok merak ettim?

Bikini için bitermiş
Bırakın bitsin ne bu böyle erkeklerin kölesi oluyorsunuz biraz gururunuz,kişiliğiniz olsun ya bu erkekleri bu hale getirenler sizin gibi sözlerinden çıkmayan hemcinslerimiz kendilerini bişey sanıyorlar
Sen en iyisi tatilede gitme yazık kıskanır mazallahhhh sonra çok özlersin onsuz yapamazsın falan

Birde aynı evde mi yaşamak istiyorsun. . Vala üni bittikten sonra karşılıklı çay içtiğin bir erkekle bile bunla niye çay içtim diye pişman olucaksin sakın derim aynı ev hatasına düşüp hayatını karartma
Duvarlara başını çok vurursun
Nişanlan sonra evlen ohh mis otur eşinle ..
Sen bilirsin buraya yazıyorum %100 pişman olucaksin. .

Canım benim ya, yapma şimdi bikiniye karışan sevgilin aynı evde yaşamaya başlayınca, seninle daha çok vakit geçirince dozu arttıracak, aynı evde yaşıyoruz diyeceksin ayrılmak zor gelecek, ilerde evlenirseniz daha artacak bu davranışlar..
Ben ne yaptım niye en başında tavrımı koymadım, yol yakınken neden ayrılmadım diyeceksin...

Ömür boyu bu tür sıkıntılar yaşayacağına, sevgiliden ayrılmanın acısını yaşa, ayrılığın hakkını da ver ama sonra unut..

Evli bir kadın olarak Nacizane tavsiyem...

Simdi saklasan ne olacakki bikini giydigini evlenince ne yapicaksin herseyi saklayamazsin karsindaki insan asla degismez eger bu sekilde kabul edemiyosan ilerde evlenince daha buyuk sorun cikar eger bikini giyeceksen soyle bari yalanci yerine dusme

Başkalarına bakıyo ondan kısıtlıyo demişler. Bende kısıtlamadan sıkıldığım için öyle söyledim. Bilmiyorum ama dediğiniz gibi olursa zaten devam etmez o ilişki

Eğer devam ederse yapıcağım şey o olucak..

Simdi saklasan ne olacakki bikini giydigini evlenince ne yapicaksin herseyi saklayamazsin karsindaki insan asla degismez eger bu sekilde kabul edemiyosan ilerde evlenince daha buyuk sorun cikar eger bikini giyeceksen soyle bari yalanci yerine dusme
İlk hiç böyle değildi sonradan değişti o yüzden belki biraz güven verirsem eski haline döner diye umuyorum yoksa ayrılırdım çoktan..

Bikini izinizi görecek samimiyette bir ilişkiniz mi var??

Başkalarına bakıyo ondan kısıtlıyo demişler. Bende kısıtlamadan sıkıldığım için öyle söyledim. Bilmiyorum ama dediğiniz gibi olursa zaten devam etmez o ilişki

Kısıtlamadan sıkıldığıysan neden devam ediyorsun? Şimdi ayrılması zor geliyor dediğim gibi olursa nasıl ayrılacaksın ki?

Azcık kendi değerinin farkında ol. Bu kadar karışmasına izin verme. Azcık BDV okuduysan ne kadar sıkıntı yaşamış kadın var, ne kadar pislik erkek var görürsün.

Karakterler farklı farklı.. Kimimiz kısıtlanmaya katlanamıyoruz, kimimiz bunu bir tür sevgi gösterisi sanıyoruz.

Ancak madem daha önce de bu sebepten ayrılmışsın, sonra yine barışmışsın.. ve bu davranışlarına hala devam ediyor, ileride bunların daha büyük sorun oluşturacağını düşünüyorum.
Sen bikini giymek istiyorsan, o bu isteğini ayrılmaya bahane edebiliyorsa orda ciddi bir sorun vardır.

Ki şuan bunu sorun eden, ileride işin dozunu arttırabilir. Sana gayet normal gelen şeylerden, sırf onun için fedakarlık edebilecek misin gerçekten ?

Offf o kim ya bikinine karışıyor.
Sen de ne diye çekiyorsun yazık değil mi ya ne mecburiyetin var bırak gitsin...
Vücut senin istersen tangayla üstsüz girersin ona ne .bu sadece seni ilgilendirir

hiç sanmıyorum.. ben onu değiştirmeye çalışıyorum değişen bişey olmazsa katlanmıycam daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…