- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Hee bak kendinde söylüyosun bugün senin sevgilin peki yarın ?Sevgilim olduğu için görüyo.. Hesap sormasından bende hoşlanmıyorum ama değişir diye umuyorum
Nasıl anlaşılır merak ettimkontrol değilde anlaşılır sonuçta
Daha önceden böyle bi konu yüzünden bisürü kavga ettik ve en sonuncusunda ayrılmıştım. Sonra yapamadık barıştık bende artık kavgayla değil yavaş yavaş empoze etmeye karar verdim fikirlerimi, böyle daha çok işe yaradığını farkettim. Aldığım kararların arkasındayım ama bunu inatçı bi insana kavga gürültüyle değil alttan ve zamanla kabul ettirmek daha mantıklı.Hayatını yalan üzerine kurduğunun, bir yalanı yaşadığının farkında mısın? Kendi kararlarını veremeyecek, aldığın kararların arkasında duramayacak kadar cesaretsizsin.
Sevgiline yalan söyleyeceksin bikini giymedim diye, nasıl saklarım diye düşünüyorsun. Babana yalan söyleyip sevgilinle yaşayacaksın. Bunlar sadece iki tanesi, kim bilir daha ne yalanlar var hayatında.
Ya istediğin gibi yaşa, sevgiline de babana da açık ol ben buyum, bunu istiyorum bunu yapıyorum de ya da onların kurallarına göre yaşa, yalan söylemeden iş çevirmeden. Diğer türlüsü yani senin yaptığın iki yüzlülük.
Başkalarına bakıyo ondan kısıtlıyo demişler. Bende kısıtlamadan sıkıldığım için öyle söyledim. Bilmiyorum ama dediğiniz gibi olursa zaten devam etmez o ilişkiÜniversitesi okuyorsun birde azcık gözünü aç be güzelim.
Tüm yazdıklarını okudum sanki adam bulunmaz Hint kumaşı. Birde beraber yaşayacakmışsınız. Hayatının hatası olur bence.
Başkalarına baksın da bana karışmasın dedin bi yerde. Bu nasıl cümle Allah aşkına?
Değişir belki diyorsun ya evet değişir. O bikini yasağı başka yasaklarla değişir. O güzel sözler şiddetle değişir. Sana ve isteklerine saygı duymayan adam değişir de değişir.
Eğer devam ederse yapıcağım şey o olucak..Canım benim ya, yapma şimdi bikiniye karışan sevgilin aynı evde yaşamaya başlayınca, seninle daha çok vakit geçirince dozu arttıracak, aynı evde yaşıyoruz diyeceksin ayrılmak zor gelecek, ilerde evlenirseniz daha artacak bu davranışlar..
Ben ne yaptım niye en başında tavrımı koymadım, yol yakınken neden ayrılmadım diyeceksin...
Ömür boyu bu tür sıkıntılar yaşayacağına, sevgiliden ayrılmanın acısını yaşa, ayrılığın hakkını da ver ama sonra unut..
Evli bir kadın olarak Nacizane tavsiyem...
İlk hiç böyle değildi sonradan değişti o yüzden belki biraz güven verirsem eski haline döner diye umuyorum yoksa ayrılırdım çoktan..Simdi saklasan ne olacakki bikini giydigini evlenince ne yapicaksin herseyi saklayamazsin karsindaki insan asla degismez eger bu sekilde kabul edemiyosan ilerde evlenince daha buyuk sorun cikar eger bikini giyeceksen soyle bari yalanci yerine dusme
Başkalarına bakıyo ondan kısıtlıyo demişler. Bende kısıtlamadan sıkıldığım için öyle söyledim. Bilmiyorum ama dediğiniz gibi olursa zaten devam etmez o ilişki
1 yıllık bi ilişkimiz var sonuçta. Sadece nikahlı insanlar mı görüyo birbirlerini o şekildeNasıl anlaşılır merak ettim
Evette ilişkimiz ciddi ve güveniyorumBikini izinizi görecek samimiyette bir ilişkiniz mi var??
hiç sanmıyorum.. ben onu değiştirmeye çalışıyorum değişen bişey olmazsa katlanmıycam daha fazlaKarakterler farklı farklı.. Kimimiz kısıtlanmaya katlanamıyoruz, kimimiz bunu bir tür sevgi gösterisi sanıyoruz.
Ancak madem daha önce de bu sebepten ayrılmışsın, sonra yine barışmışsın.. ve bu davranışlarına hala devam ediyor, ileride bunların daha büyük sorun oluşturacağını düşünüyorum.
Sen bikini giymek istiyorsan, o bu isteğini ayrılmaya bahane edebiliyorsa orda ciddi bir sorun vardır.
Ki şuan bunu sorun eden, ileride işin dozunu arttırabilir. Sana gayet normal gelen şeylerden, sırf onun için fedakarlık edebilecek misin gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?