Bikini izi

1 yıllık bi ilişkimiz var sonuçta. Sadece nikahlı insanlar mı görüyo birbirlerini o şekilde

Vala senin hayat Relax devam et aynen böyle. .. gerçek dünyada artık böyle cvb verirsin günahı haramı bilmiyorsun bilsen zaten bikiniyi geç şortla Bile cikamazdin. .

Hayat senin hayatın aynı evede yerleş mutluluklar sana

Kız arkadaşının ne giyeceğine karışan kıskanan muhafazakar bir arkadaşımız.
Ama aynı zamanda resmiyet olmadan da aynı evde yaşamayı ki büyük ihtimal cinsellik yaşamayı da onaylayan biri aynı zamanda.
Bu nasıl bir ikiyüzlülük yahu.
Yaptığı şey sadece ego tatmini.Sen izin verdikçe dozunu giderek artıracak bu kıskançlıkların.

valla son sevgilim bana bu konularda karışacağı sinyallerini vermişti biraz. ama ben antalya insanıyım yani annem karışmaz babam karışmaz ki ben nerede ne yapacağını bilen bi insanım hayatıma sonradan dahil olup beni değiştirmeye çalışıp kendi istediği şekilde yontamaz. bende karışamayacağı sinyallerini vermiştim ve o da konuyu üstelemedi. demek istediğim birazda bize bağlı. olduğum gibi kabul ederse buyursun gelsin gelen,yok edemezse de kendisine uygun bir partner bulur mutlu mesut yaşar :)

O inanç meselesine giriyo bu sizin inancınız ama ben öyle düşünmüyorum.

Önceden tam tersiydi hiç karışmazdı hatta kıskanmaması rahatsız etmişti.. Ne ara böyle oldu anlamadım keşke benimkide en başında verseydide ilerlemeden bitirseydim..

Önceden tam tersiydi hiç karışmazdı hatta kıskanmaması rahatsız etmişti.. Ne ara böyle oldu anlamadım keşke benimkide en başında verseydide ilerlemeden bitirseydim..
Canım evet sevgi bağlılık önemli şeyler. Ama araya birazda mantık serpiştirmek lazım. Sen bir bireysin ve ailen bile kısıtlı seviyede karışabilir sana. Senin hayatın senin görüşün. Bir kez geliyoruz dünyaya istediğin gibi yaşa :)

şuan yeni barıştık diye olay çıkarmıyorum ama çirkefleşicem zamanla

evet her seferinde söylüyorum bende yavaştan alışsın artık diye.. şimdi yeni barıştık ondan kavga etmedim ama zaman içinde devam ederse uğraşmam bitiririm artık

Şuan konu, kişinin yaptığı kısıtlama ve buna taviz gösterip göstermemesi olmalıydı sadece.. Kişilerin bikiniyle mayoyla mini şortla mini etekle sokağa çıkması çıkmaması, günahı bilip bilmemesi değil...

birhaftalık tatil için değmez öylemi? birşeyin değerini kaybettikten sonra anlar insan bunu yaz biryere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…