Saçsa beni bağlamazda gözüme gözüme sokuyortam olarak sorun olan neydi anlamadım. fotoğrafı bastırıp sokağa mı saçıyor?
Allah var fiziği güzel maşallah. Ama kıskanmadım canım üzgünüm ezmeye çalıştığın yorumunla ezmeyi başaramadığın için :))) darısı diger yorumlarınaNoldu fizigini mi kiskandinKendini begeniyordur bastirir neyine sasiriyorsunuz bu kadar. Kuzenimde bircok fotografini bastirdi bikinili olmasada.
Hahhaa böyle mantıklı yorum atanlar canımı yesiiinYıllar yıllar sonra böyle taş hatundum demek için..
Ben boydan çektirmem bile o an giyerim, üstten poz verebilirim belki ama manken gibi poz veremem. Versem de günler sonra silerim bastırmam. Aslında bastırmak lazım ya. Pörsüyünce bakar dertlenirim
Banada mantıklı gelmeye başladı şimdine güzel bir alışkanlığa sahipmiş,
çoğumuz artık foto bastırmıyoruz ilerde çocuklarımıza, torunlarımıza gösterecek bir fotoğraf albümümüz bile olmayacak.
hemen fotoğraf bastırmaya gidiyorum
Allah var fiziği güzel maşallah. Ama kıskanmadım canım üzgünüm ezmeye çalıştığın yorumunla ezmeyi başaramadığın için :))) darısı diger yorumlarına
ne güzel bir alışkanlığa sahipmiş,
çoğumuz artık foto bastırmıyoruz ilerde çocuklarımıza, torunlarımıza gösterecek bir fotoğraf albümümüz bile olmayacak.
hemen fotoğraf bastırmaya gidiyorum
Bir insan neden manken edasıyla bikinili pozlar verip daha sonra bu fotoğrafları bastırır ? (Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor bu kişi. Çok nadir o da toplu kalabalık fotoğraflardır)
Neden poz verir demiyorum yanlış anlaşılmasın buraya kadar her şey normal. Neden bastırma ihtiyacı duyar ben ilk kez böyle bir durumla karşılaştım var mı aranızda yapan ? Varsa rahatlayacağım problem bendeymiş diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?