Şştt tamamYav artık fotoğrafçı mı kaldı
Ben evde printerden basıyorum
Eyvah şimdi seni de kıskandım bak görüyomusunnnSen biraz kiskandin galiba...
Neyse benim var.
Bastirdim. Albümüm bile var...
Saçsa beni bağlamazda gözüme gözüme sokuyorBanane yarı çıplak pozlarından
Ne güzel anlatmışsınız konuyu saptırmadan. Sadece meraktan sordum teşekkürler cevabınız içinBen her fotografi bastiririm.tatil albumumuz var mesela bir suru bikinili fotograf var icinde. Hepsinin arkasinda tarihler cekildigi yerler yazar
Kizimin bebeklikten yaptigim suan 3.ye gectigim kocaman albumleri var o da ayni.
Fotoğraf bastırıp album yapmak biriktirmek guzeldir niye yadirgadiniz ki?
Siz bikini giymez misiniz
Kullanıcı adınızın konumla uyumuAkrabalarımın eksi fotolarına baktığımda hep mayolu bikinili fotoları vardır genelde albümde olur hatta kadınlar arasında ortalığa saçılıp bakılır bu fotolara
Sizde yapin tavsiye ederim.Ne güzel anlatmışsınız konuyu saptırmadan. Sadece meraktan sordum teşekkürler cevabınız için
Hahahaahhah sesli güldümKullanıcı adınızın konumla uyumu
@Mune konumu kapatır mısın.
Kadının en büyük düşmanı yine kadındır diyorum ve meraktan sorulmuş bir soruyu insan taşlamaya kadar götüren yorumcu arkadaşlarımızı kınıyorum.
Eminimki reelde 2 çift laf edecek özgüveni olmayan insanlar burada da diğer hemcinslerinin özgüvenini parçalamaya çalışıyorlar.
Yemezler gülüm yemeezler
Bu durumda siz de o bahsettiğiniz bikinli arkadaşa reelde söz söyleyemeyip burada gıyabında başlık açmakla özgüvensiz biri olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz ve kadının düşmanı olan diğer kadın da sizsiniz sanırım yanılıyor muyum ?
Alakasiz olacak ama nedense ben seni hep acik biri olarak hayal etmistim : )Valla tesetturluyum mayo bikini giymem, sirf gicikligima eveti isaretledim. Konu acip soracak kadar bu ne fesatlik yahu. Ister bastirir ister afis yaptirir isterse de el ilani yapar gelene gecene verir size ne yahu!
ne güzel bir alışkanlığa sahipmiş,
çoğumuz artık foto bastırmıyoruz ilerde çocuklarımıza, torunlarımıza gösterecek bir fotoğraf albümümüz bile olmayacak.
hemen fotoğraf bastırmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?