Bikinili fotoğraf

Siz bastırdınız mı

• Evet

OY: 17 21,5%
  • Hayır

OY: 18 22,8%
  • Pozum bile yok

OY: 44 55,7%

• Ankete Katılan
    79
Saçsa beni bağlamazda gözüme gözüme sokuyor Banane yarı çıplak pozlarından

Konu ne ben anlamadim
Kim kimin gozune sokuyor?

Ha bu arada ben de bastiririm fotograflarimi. Teknolojiye guven olmaz. Bastirdim album yaptirdim. Torunlarim bakip babaannem tas gibiymis desin.

Sizi rahatsiz eden nedir tam olarak?

Amma çok sizeneci varmış yahu. Burda size ne demeye zibilyon tane konu bulursunuz sırf bunun için mi burdasınız? Gidip biraz belgesel izleyip bilimle ilgilenin madem mantık arıyorsunuz

Ben her fotografi bastiririm.tatil albumumuz var mesela bir suru bikinili fotograf var icinde. Hepsinin arkasinda tarihler cekildigi yerler yazar
Kizimin bebeklikten yaptigim suan 3.ye gectigim kocaman albumleri var o da ayni.
Fotoğraf bastırıp album yapmak biriktirmek guzeldir niye yadirgadiniz ki?
Siz bikini giymez misiniz

Akrabalarımın eksi fotolarına baktığımda hep mayolu bikinili fotoları vardır genelde albümde olur hatta kadınlar arasında ortalığa saçılıp bakılır bu fotolara

Ne güzel anlatmışsınız konuyu saptırmadan. Sadece meraktan sordum teşekkürler cevabınız için

Ne güzel anlatmışsınız konuyu saptırmadan. Sadece meraktan sordum teşekkürler cevabınız için
Sizde yapin tavsiye ederim.
Babamdan gelen bir aliskanlik bu bana 33 yasindayim ve dogdugumdan beri her aya yayilmis albümler yapmis benim icin.
Mesela kisin montla oldugu gibi yazin sahilde bikiniyle yada elimizde semsiye ile hatta pijama ile olabilir.guzel anilari saklamak amac.
Hee tabi suda var ayy bu fotogramima bayildim superr cikmisim burada diyebiliyoruz hepimiz sirf onu bastirip saklamak yada cerceveye koymak bile mutlu edebilir bizi.

Bu durumda siz de o bahsettiğiniz bikinli arkadaşa reelde söz söyleyemeyip burada gıyabında başlık açmakla özgüvensiz biri olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz ve kadının düşmanı olan diğer kadın da sizsiniz sanırım yanılıyor muyum ?

+1

Valla tesetturluyum mayo bikini giymem, sirf gicikligima eveti isaretledim. Konu acip soracak kadar bu ne fesatlik yahu. Ister bastirir ister afis yaptirir isterse de el ilani yapar gelene gecene verir size ne yahu!
Alakasiz olacak ama nedense ben seni hep acik biri olarak hayal etmistim : )
Kizil sacli, yesil gozlu filan.. Tesettur deyince sasirdim o yuzden

Benim kayinvaldem bile 50 yasinda birsuru bikinili pozlar verip bastirdi ve kocasina album yapip hediye etmisti o yasta..ne var ki bunda.Insan dis gorunusunden memnunsa ve hatira kalsin istiyorsa olur yani ne acayiplik var bunda anlamadim?

ben geçen gün bellekten foto seçip bastırayım dedim 35 bin foto birikmiş tek tek bakarken torun - torbaya karışırım zaten diye geri vazgeçtim çocuklara albüm yerine hard disk bırakacağız

konu sahibi bastırabilir normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…