Bikinili fotoğraf

Siz bastırdınız mı

• Evet

OY: 17 21,5%
  • Hayır

OY: 18 22,8%
  • Pozum bile yok

OY: 44 55,7%

• Ankete Katılan
    79
bizde tatilde gittiğimizde bazı turistik yerlerde çekildik bikinili foto. basılmış halde verdiler çerçevelettim yatak odamda duruyor. gayette g.tü göbeği saldığım bir dönemdi. biz sadece çok eğlendiğimiz bir günün hatırası olarak bakıyoruz o fotoya. evime gelen arkadaşlarımda görmüştür. beni de onlarıda hiç ksamayan bir durum siz neyi taktınız ben anlayamadım valla.

Çok gerildim tir tir titriyorum bildiğiniz sakinleştirici var mı diye soracaktım

Hahhaa böyle mantıklı yorum atanlar canımı yesiiin

Bu ne ki. Yıllar önce ablamın bir arkadaşının evine gittim kızın evinin her duvarında 20 çeşit kendi profil fotoğrafları vardı. Yok böyle kendini beğenmişlik. Kafamı nereye çevirsem o.

Bikinili veya giyinik anı olarak kalması güzel bir şey bence. Ama ben cesaret edemem..

Mune konumu kapatır mısın.
Kadının en büyük düşmanı yine kadındır diyorum ve meraktan sorulmuş bir soruyu insan taşlamaya kadar götüren yorumcu arkadaşlarımızı kınıyorum.
Eminimki reelde 2 çift laf edecek özgüveni olmayan insanlar burada da diğer hemcinslerinin özgüvenini parçalamaya çalışıyorlar.
Yemezler gülüm yemeezler

Evet klişe lafimiz da soylendigine gore tamamdir

Banada mantıklı gelmeye başladı şimdi
Ama önce o pozları verip sonrada utanç duymadan bastırabilmem için kadın fotoğrafçı bulmam gerekiyor

aman o fotoğrafçılar neler neler görüyor
ayrıca bazı teknoloji marketlerinde falan da kendiniz bastırabiliyorsunuz, o da kullanılabilir

benim de ailemde 3-5 tane var,
neyse ki yurt dışından gelen akrabalar bol bol çekmiş de çocukluğum karanlık bir boşluk değil
eskiden umursamazlarmış hiç, bizim nesil anılarını sadece beyninde saklıyor

Valla tesetturluyum mayo bikini giymem, sirf gicikligima eveti isaretledim. Konu acip soracak kadar bu ne fesatlik yahu. Ister bastirir ister afis yaptirir isterse de el ilani yapar gelene gecene verir size ne yahu!
Beni tanımadan fesat damgası yapıştırırkende tesettürlü müsün tatlım?
Önce kalbindeki kini nefreti temizle sonra da benim fesatlığımı tartışırız. Hoş bundanda sana ne yahu!

Hoşuna gitmiştir bastırmıştır gayet normal bir durum. Ama sizin yapmamanız da sizi anormal yapmaz kişisel bir istek sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…