Çok gerildim tir tir titriyorum bildiğiniz sakinleştirici var mı diye soracaktımSimdi fizigi düzgündur kilosu yerindedir. Ilerde bu fizigini kaybedecegini dusunuyordur. Malum yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor. Alinan kilolar yapisip kaliyo. Bir de kendine bakmaktan zevk aliyodur odasina falan asiyordur. Ya da birilerine veriyordur. Veya reklam ajanslarina falan gonderiyor olabilir. Peki siz niye gerildiniz bu durumdan ? Sizene?
Hahhaa böyle mantıklı yorum atanlar canımı yesiiin
Gerilmediyseniz niye konu actiniz? Az da agresif gibi geldiniz:)Çok gerildim tir tir titriyorum bildiğiniz sakinleştirici var mı diye soracaktım
Evet klişe lafimiz da soylendigine gore tamamdirMune konumu kapatır mısın.
Kadının en büyük düşmanı yine kadındır diyorum ve meraktan sorulmuş bir soruyu insan taşlamaya kadar götüren yorumcu arkadaşlarımızı kınıyorum.
Eminimki reelde 2 çift laf edecek özgüveni olmayan insanlar burada da diğer hemcinslerinin özgüvenini parçalamaya çalışıyorlar.
Yemezler gülüm yemeezler
Banada mantıklı gelmeye başladı şimdi
Ama önce o pozları verip sonrada utanç duymadan bastırabilmem için kadın fotoğrafçı bulmam gerekiyor
1 tane bebeklik fotoğrafım yok hep söylenirim anne babama. Kendi doğurduğum çocuğu yedi kat yabancıya benzetmeye uğraşanlara all! diyemiyorum ya..
Telefondaki bütün fotolarımı işyerinde bilgisayara atıp zaman zaman bastırıyorum. Birikmiş yine bastırmam lazım..
Evet küstüm hepinize şuanBurada ''kendini beğenmişin tekidir'' falan mı yazmamızı bekliyordun konu sahibi ? İstediğin yorumlar gelmeyince küsüp gidiyor musun böyle ?
Komikmiş.
Bunu bilmiyordumaman o fotoğrafçılar neler neler görüyor
ayrıca bazı teknoloji marketlerinde falan da kendiniz bastırabiliyorsunuz, o da kullanılabilir
Beni tanımadan fesat damgası yapıştırırkende tesettürlü müsün tatlım?Valla tesetturluyum mayo bikini giymem, sirf gicikligima eveti isaretledim. Konu acip soracak kadar bu ne fesatlik yahu. Ister bastirir ister afis yaptirir isterse de el ilani yapar gelene gecene verir size ne yahu!
Yav artık fotoğrafçı mı kaldıBen mesela o pozları bastırmak için fotoğrafçıya gitmeye utanırım bu sebeple bana tuhaf geldi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?