Evde giyiver bi minili, streç bluzlu bi şeyler, ayna karşısında iki-üç poz al, hafıza kartında sakla; belki bir gün eşiniz fikir değiştirir, o zaman "Tüh çekeydim" demezsiniz :))
Evin içinde bikinili çekinin diyeceğim de, torunlara gösterirken makaraya alırlar
Gerçi öyle gece, evin içinde güneş gözlüklü fotoğrafımı bastırdım, eşimle benim zalımlar collection albümümüz için
Beni tanımadan fesat damgası yapıştırırkende tesettürlü müsün tatlım?
Önce kalbindeki kini nefreti temizle sonra da benim fesatlığımı tartışırız. Hoş bundanda sana ne yahu!
Amma çok sizeneci varmış yahu. Burda size ne demeye zibilyon tane konu bulursunuz sırf bunun için mi burdasınız? Gidip biraz belgesel izleyip bilimle ilgilenin madem mantık arıyorsunuz
Alakasiz olacak ama nedense ben seni hep acik biri olarak hayal etmistim : )
Kizil sacli, yesil gozlu filan.. Tesettur deyince sasirdim o yuzden
: )) Niye oyle dusundum bilmiyorum aslinda.. Hani kafamızda mutlaka bi goruntu olur sanalda birileriyle konusurken, burda herkesi canlandiriyorum nerdeyse, hic kapali dusunmemistim, ondan şaşırdım : )Fesatsin cunku bahsettigin kisinin karsisina gecip soylemeye, hatta tanidik insanlara bile anlatmaya cesaret edemedigin karalamali dedikoduyu burada hic tanimadigin insanlarla yapmaya calisiyorsun. Ayrica kalbimde kin nefret olsa baskalarinin cekindigi bikinili fotograflarini bile kiskanip kendime sorun yapip usenmeden konu acarim
Sihirli cumle: "BANA NE"... Kullan bunu.
Keske sen de belgesel izlesen de baskalarinin fotografini bu kadar sorun yapmasan kendine.
Eskiden kizil sacli yesil gozluydum suan sarisinim hala yesil gozluyum. Ama tesetturluyum isteVe evet ogrenen herkes bi sasiriyor nedense.
Simdi fotografci tecrubeme dayanarak soyluyorum.bir kadin evliyse kapaliysa ama evinde sacini basini susleyip kendini cekip bastryosa o iste bi is cikabiliyor cokta art niyetli olmamak lazim belkide tlfnda silinir dye bastirmis olabilir kendini cok begenmistir. Benimde eskilerden tatil fotograflarim var aaa bikinili bu bastirmayayim diye hic ayirt etmedim.sonucta herkesin kendi istegi.ne fotograflar bastiriyor insanlar wuhuuuuuuBir insan neden manken edasıyla bikinili pozlar verip daha sonra bu fotoğrafları bastırır ? (Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor bu kişi. Çok nadir o da toplu kalabalık fotoğraflardır)
Neden poz verir demiyorum yanlış anlaşılmasın buraya kadar her şey normal. Neden bastırma ihtiyacı duyar ben ilk kez böyle bir durumla karşılaştım var mı aranızda yapan ? Varsa rahatlayacağım problem bendeymiş diye..
: )) Niye oyle dusundum bilmiyorum aslinda.. Hani kafamızda mutlaka bi goruntu olur sanalda birileriyle konusurken, burda herkesi canlandiriyorum nerdeyse, hic kapali dusunmemistim, ondan şaşırdım : )
Kimlermisss, bize de soyle, cok merak ettim : )benim burada şok olduğum iki kişi var mesela şaşırmak ne kelime:))
Bende cok bastiriyorum.bazen pokunumu cikariyorum diyede endiseleniyorum1 tane bebeklik fotoğrafım yok hep söylenirim anne babama. Kendi doğurduğum çocuğu yedi kat yabancıya benzetmeye uğraşanlara all! diyemiyorum ya..
Telefondaki bütün fotolarımı işyerinde bilgisayara atıp zaman zaman bastırıyorum. Birikmiş yine bastırmam lazım..
Kimlermisss, bize de soyle, cok merak ettim : )
(bu arada çete yine toplandi, eksikler olsa da)
Yaa, agzimiza bi parmak bal çalıp kacmak olmazahaha sülemem hazıra konmak yok:))
Benden bahsediyorYaa, agzimiza bi parmak bal çalıp kacmak olmaz
Do you accept cookies and these technologies?