- Konu Sahibi lightpinklady
-
Esinizin hiç suçu yok ki bu durumda.Kizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar.....x....abi.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
Ya bizim daha 6aylik bi bebegimiz var. Ve zaten.kendimi.begenmiyorum. Kilo vermeye calisiyorum,hadi verdim diyelim gobegim harita gibi bacak.iclerim sarkti kaldi. Kendimi hic begenmiyorumspor yapiyim dyorum duzenli olamiyo,diyet yapiym diyorum sutum gidiyo. Su ic demeyin iste yemezsem okadar cok olmyyo,denedim gordum.. sacimi tarayacak vaktim yok,kocaman bi dolasik kutleyle geziyorum su an kafamda,uzerimi degistirecek vakit bulamiyorum bazen... Tam da bu anda boyle bisey.. cok uzuldum
Zaten esimle aramiz eskisi gibi de degil cocuktan sonra,cunku yorgunum,cunku vakit yok,bana kalan vakitlerde sadece uyuyabiliyorum yada birseyler atistiriyorum..
Esim bizi birakacak ve 2 3 hafta sonra almaya gelicekti. Aramiz kotu de degil.su an iyi de degil.. cok kirginim..Neyse basinizi sisirdim. Soracagim sey, sizce bu normal mi,takilmam sacma mi..
Not: esim yanimda patronun dgeri oglnu aradi,onunla daha samimi.cunku.. bilmem ne abi sana da mesaj yolladi mi,benim hanimla aram bozuldu su an falan dedi. Karsi taraf sadece vay beni yakti diyosun yani ha,hahahah bisey olmaz yaa ..dedi.. guldu gecti. Esim diyo,onlar komik buluyolar espri anlayisi bu adamlarin,ne deyim patronlar yani is bul.bana tamam cikayim ama.is.mi var,ben naaptim bisey yapmis degilim ki vs vs diyor iste.. aman ne biliyim kizlar ya.. of bunaldim. Aglycam aglayamiyorum da.. bizimkilerleyiz her an..
Cok guldum mesajinizq cok guzel yazmissinizBikinili kizlar sadece zengin plajinda mi var ne alaka???
Kizlar zayif uzun guzel sen de sismansan bu onlarin sucu mu??
Kocana video gonderilmis adamin bunda sucu ne???
Annene korukledi demissin koruklemeseydi de beni savunmuyo derdin kadinin sucu ne??
Kizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar.....x....abi.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
Ya bizim daha 6aylik bi bebegimiz var. Ve zaten.kendimi.begenmiyorum. Kilo vermeye calisiyorum,hadi verdim diyelim gobegim harita gibi bacak.iclerim sarkti kaldi. Kendimi hic begenmiyorumspor yapiyim dyorum duzenli olamiyo,diyet yapiym diyorum sutum gidiyo. Su ic demeyin iste yemezsem okadar cok olmyyo,denedim gordum.. sacimi tarayacak vaktim yok,kocaman bi dolasik kutleyle geziyorum su an kafamda,uzerimi degistirecek vakit bulamiyorum bazen... Tam da bu anda boyle bisey.. cok uzuldum
Zaten esimle aramiz eskisi gibi de degil cocuktan sonra,cunku yorgunum,cunku vakit yok,bana kalan vakitlerde sadece uyuyabiliyorum yada birseyler atistiriyorum..
Esim bizi birakacak ve 2 3 hafta sonra almaya gelicekti. Aramiz kotu de degil.su an iyi de degil.. cok kirginim..Neyse basinizi sisirdim. Soracagim sey, sizce bu normal mi,takilmam sacma mi..
Not: esim yanimda patronun dgeri oglnu aradi,onunla daha samimi.cunku.. bilmem ne abi sana da mesaj yolladi mi,benim hanimla aram bozuldu su an falan dedi. Karsi taraf sadece vay beni yakti diyosun yani ha,hahahah bisey olmaz yaa ..dedi.. guldu gecti. Esim diyo,onlar komik buluyolar espri anlayisi bu adamlarin,ne deyim patronlar yani is bul.bana tamam cikayim ama.is.mi var,ben naaptim bisey yapmis degilim ki vs vs diyor iste.. aman ne biliyim kizlar ya.. of bunaldim. Aglycam aglayamiyorum da.. bizimkilerleyiz her an..
Ben olsam bende aşırı kızardımKizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar.....x....abi.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
İyi bayramlar hacı abi yazın arama motoruna çıkar belki komik bi video, kızlar güzel sanırım rus
Kizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar.....x....abi.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
Sizi cok iyi anlayabiliyorum. Kimine göre abartı olsa da bence normal heralde aynı tepkiyi verirdim. Hatta belki daha fazlasını...Kizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar.....x....abi.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
Hanımefendi emziriyorsa lohusalığı uzamış olabilir, lohusa depresyonunda olabilir, değil 6 ay 1 yıl bile sürebilir bu durum. özellikle çocuk sahibi olmayan, evli bile olmayan hanımlar işin iç yüzünü bilmeden kırıcı yorum yapıyorlar, hiç gerek yok. O hormon değişimi yaşanmadan bilinemez. Bu evrelerden geçmiş hanımlar da tavsiye verebilir bence. Zamanı nasıl verimli kullandılar, ne gibi bakım yaptılar doğum sonrası vs. Konu sahibinin tepkisi tabi ki aşırı gereksiz ama normal şartlar altında. Şu an normal düşünemediği ve bunu davranışlarına yansıtamadığı bariz bir şey iken, neden bu kadar üzerine gidiliyor anlamış değilim.
Konu sahibi kabuğunuzdan çıkmadan bu süreci atlatamazsınız, tatil size iyi gelecektir. Vücudunuzda elbet deformasyonlar oldu, ama her şeyin tıbben çaresi var. Siz önce kafanızı toparlayın, olmadı profesyonel yardım alın bunun için. Bu davranışlarınıza sebep olan bence lohusalığınızın uzamış olması ve bu ruh hali yıllarca bile sürebilir. Annelik demek kendini unutmak demek değil, bakın zor zamanlarınız geçmiş bebeğiniz 6 aylık olmuş. Hazır anneniz yanınızdayken ufak ufak kendinize zaman ayırın. Bir de umarım ilk üç ay vitamininizi kullanmışsınızdır, elevit insanın kendini toparlamasına çok yardımcı oluyor. Konuşmak isterseniz bana özelden yazabilirsiz, burada konu açtığınızda en ufak bir fikri bile olmayan insan pusuya yatmış gibi atlayıp ayar vermeye kalkıyor çünkü.
Biri hele sukur sunu diyebilmis.. ben onceden spir yapan biriydim.ayrica zaten. Olmuyor iste bahane degil gercekten de. Hele bi de buyume atagi haftalari oluyor,asi huzursuzluklari oluyor,ateslenmesi vs. Kabizligi gazi.. insan kendini mi dusunuyor o anlardaKonu sahibi sana tek soru soracağım adam ne yaptı da bağırdın? Çünkü adam gelen videoyu açmak dışında bi şey yapmamış bu mudur suçu.
Bi de anne olmayan hanınlar bahane üretmek konusunda bence siz ahkam kesmeyiniz. Bebekle öyle olmuyor o işler. Bi arkadaş okula gidiyorum falan demiş arkadaşım normal hayatın ne kadar yoğun olsa da bi planla her şeye bi vakit ayarlarsın. Lakin bebek senin planlarına uymaz sen bebeğe uyarsın. Bi gün asla uyuyamazsın mesela ya da hiç yemek yiyemezsin. Başka bi gün sadece onu kucağında gezdirmektir yapabildiğin. Bilip bilmeden ahkam kesmeyin allah aşkına. Her bebekte bir olmuyor.
Yok vaktim yok yok şuyum yok yok bunum yok. Bahane üstüne bahane. Bahanelere sığınan insanları hiç ciddiye almıyorum. Gereksiz tartışma yaratmışsınız. Ben deli gibi okula koşturuyorum ailemin annemin babamın yüzünü görmüyorum gecem gündüzüm okul ve okulda sabahlıyorum. Yemeğimi okulda yiyorum. Okuldan spora gidiyorum kuaföre gidiyorum. Yoğun ve berbat geçen sınavlarımın arasında bile bakımımı sporumu aksatmıyorum. Annem bana hamileyken sürekli temizlik yaparmış evde hiç durmazmış hatta egzersizler bile yaparmış. Hamile kalıp spor yapan anneler bile var. Doğurduktan sonra mükemmel beslenmeyle süt bile kesilmez. Kısacası sizinkisi hep bahane. İstedikten sonra her zamanı vakti saati bulursunuz.
Öz güvensizlikten eşinize bağırmanız hiç hoş değil. Kendinize bakın, vücudunuzu sevin. Gereksiz alınganlık yapmayın. Yok lohusalık yok gebelik duygusallık ay bu ne böyle? Hele ailenizin yanında bağırmanız hiç mi hiç hoş değil. Özür dileyin eşinizden. Vakit kaybeden spora başlayın.
O videoyu biliyorum ya herhalde bütün adamlar çevresindekilere atmıştır. Anonim bi video yani. Çok boşa patlamışsın adama ya iy alttan almış valla. Biraz daha sakin ol. Birde bak benim de 6 aylık oğlum 4 yaşında kızım var çok acayip yoruluyorum ama kocayı da bol bırakmayacaksın. Biraz bahaneleri kaldırmak lazımKizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar haciabim.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?