bikinili kizlarin iyi bayramlar dilemesi...ve kocam..

Esinizin hiç suçu yok ki bu durumda.
Gönderene bağırıp çağırın.

Cok guldum mesajinizq cok guzel yazmissiniz

Sorunuzun cevabı KOCAMAN BİR SAÇMALIK. Birde bin türlü bahane. Üstümü değiştirecek vaktim yok spor yapamıyorum saçım başım dağınık filan bırakın bunları kendinize bakın. Bakımsız kadını aklım almıyor.

Asiri abartmissin. Sanki videoyu esin cekmis gibi falan davranmissin. Bence biran once kendinle baris :)

Ben olsam bende aşırı kızardım

İyi bayramlar hacı abi yazın arama motoruna çıkar belki komik bi video, kızlar güzel sanırım rus

O video ortalıkta şu an arkadaşım. Babama bile gönderdi birisi; biz de güldük geçtik... Özellikle eşin için gönderilmemiş yani. Çok gereksiz yere tartışma çıkarmışsın bence. Neticede densizlik olarak d akabul etsen karşı tarafın densizliği, eşinin değil...

Konu sahibi sana tek soru soracağım adam ne yaptı da bağırdın? Çünkü adam gelen videoyu açmak dışında bi şey yapmamış bu mudur suçu.
Bi de anne olmayan hanınlar bahane üretmek konusunda bence siz ahkam kesmeyiniz. Bebekle öyle olmuyor o işler. Bi arkadaş okula gidiyorum falan demiş arkadaşım normal hayatın ne kadar yoğun olsa da bi planla her şeye bi vakit ayarlarsın. Lakin bebek senin planlarına uymaz sen bebeğe uyarsın. Bi gün asla uyuyamazsın mesela ya da hiç yemek yiyemezsin. Başka bi gün sadece onu kucağında gezdirmektir yapabildiğin. Bilip bilmeden ahkam kesmeyin allah aşkına. Her bebekte bir olmuyor.

Sizi cok iyi anlayabiliyorum. Kimine göre abartı olsa da bence normal heralde aynı tepkiyi verirdim. Hatta belki daha fazlasını...

Evet tesekkur ederim,hele hele bi hanfendi ogrenciymis bana berbat gecen sinavlarinin arasinda nasil.spor yaptigni yazmis...
Yasanmadan anlasilamaz bu. Evliligin.basi gibi olmuyor iste,degisiyo bi anda hersey. Ve ben esimle.olan.iletisimimizn de bu denli degisecegibi bilmiyordum. Bebek de gelince eskisinden guzel oluruz diyordum.. yanlis anlasilmasn bebegimi cok seviyorum,herseyden.herkesten fazla.. onu suclamiyorum ama yipranyorum tek basimaymisim gibi geliyor.
Bu arada,spor yapmayan biri degildim ben normalde de. Zaman bulamyorsam bahane degildir gercekten bulamiyorumdur... dogumu yaptiran doktorum sezeryan esnasinda karin kaslarimin cok sert oldugnu soyleyp sporcu olup olmadigimi bile sormustu.. alakasiz biri degilim ama.. saldim.kendimi resmen

Biri hele sukur sunu diyebilmis.. ben onceden spir yapan biriydim.ayrica zaten. Olmuyor iste bahane degil gercekten de. Hele bi de buyume atagi haftalari oluyor,asi huzursuzluklari oluyor,ateslenmesi vs. Kabizligi gazi.. insan kendini mi dusunuyor o anlarda

Her hamilelik bir degil. Evlenmemissinz hamile.kalmamissinz,bi bebekle ilgilenmemissiniz..
Ama ben universite okudum,berbat gecen sinavlarimin arasinda bile ojemle sacimda maşamla ve platform sandaletlerimle okula gittim.. inceciktim ustelik...
Hamileyken cok kilo aldim. Su an tarif edemeyecegim derecede nefes alamaz oldum.hareket edemez oldum. Uzerimi degistirirken.yorulur hale geldim,wc.de bile zar zor hareket eder olmustum. Tek.basimaydim,ara sira gelen.kiz kardesim olmasa napardim.bilmem... bebegim geldi cok sukur,yine tek basima buyuttum bugune kadar. Annem.haftasonlari geldi,kaynanamla gorusmuyoruz... benden 8yas kucuk kizkardesim yardim etti bitek bana..
Size kolay geliyor ahkam kesmek.. kucuklugunden beri yuzen,bisiklete binen,aerobikle ugrasan biriyim ben..
Dogumumu yaptiran doktorum sezeryan esnasinda,karin.kaslari cok sert sporcu musun..diye bile.sormustu.. cunku ben sporla alakasi.olmayan kendine bakmayan bahaneler ureten biri degilim..
Ama vakitsizlik,halsizlik,isteksizlik... sadece uyumak yemekyemek ve wcye gidebilecek.kadar vakit kaliyor insana...
Planli.programli.olunmuyor...

Arkadaslar herkese tesekkur ederim..
Kendime getirdi beni.yorumlariniz ..bazen cift kisilikli oluveriyorum,duzgunce dusunemiyorum. Hormon mu,ne ,bilmiyorum.. o anlarda cildiriyorum. Bebek sonrasi hatta hamilelikte iyi artti bu durum..
Esimle aramizi biraz duzelttim. Ama ozur dilemedim

O videoyu biliyorum ya herhalde bütün adamlar çevresindekilere atmıştır. Anonim bi video yani. Çok boşa patlamışsın adama ya iy alttan almış valla. Biraz daha sakin ol. Birde bak benim de 6 aylık oğlum 4 yaşında kızım var çok acayip yoruluyorum ama kocayı da bol bırakmayacaksın. Biraz bahaneleri kaldırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…