bikinili kizlarin iyi bayramlar dilemesi...ve kocam..

Benim eşime de o msjın bi değiştiğini arkadaşı atmıştı hayırlı Cumalar diye bende tesadüf gördüm telefonun da güldüm geçtim hatta espri olsun diye bende arkadaşlarıma yollamıştımmm

Onu bunu geçtim de kendinize bakma zamanınız geldi de geçiyor bile benden demesi ... Çocuk var vakit yok diye bir bahane de yok ayrıca... Bebeklerimizin ayları yakın, benim bebeğim kadar huysuz bir bebek yoktur herhalde, herşeyden çabuk sıkılan yenilikler isteyen bir bebekle başbaşaym ve ben tek başıma bakıyorum ama lohusalık çıktıktan sonra bir gün bile olsa ne evim pis kalmıştır ne kendim bakımsız eşimin karşısına çıkmışmdır... Hem çocuğumu idare ediyorum hem kendimi... Toparlanın ve bir an önce kuaföre gidin...

Benim esime de geldi mesaj. Ilk bana gösterdi hatta sonra babama gösterdi. Hep beraber güldük. Gerçekten çok abartmışsınız. Hele patronuna aramiz bozuldu fln demesi çok saçma olmuş. Insanların gözünde kıskanç ve sorun çıkaran bir kadın olmak sizin zararınıza biraz rahat olun.

Başka bişey söylemek istiyorum
Bu zaman bulamıyorum sacimi taramaya diyen bayanlar için
Sabah mutlaka kalkınca yüzünüzü yikiyorsunuz değil mi ?
Şimdi elimize 2 tane tel toka alıyoruz.
1 adet saç lastiği
Saclarimizin önünden 2 tutam ayiriyoruz ve hafif kivirip tel tokayi takiyoruz
Daha sonra dağınık bi topuz yapıyoruz
3 dk bile surmuyor.
Cool bi görüntüsü oluyor.
Daha sonra vakit bulursanız
Bi eyeliner bi rimel is tamam

kocana niye kizdin ne suçu var?

Bence kendine olan begenmemenin acisini cikarmisin ozguvenli olmalisin daha cok kocanin sucu yok adam bana boyle videolar atin demiyodur sanjrim gonderenlerin sacmaligi adama yuklenme bence

Hassas bi donemdesiniz çok normal. Eşinizin yaptığı birşey yok eşinize karşı yapılan eğlenceli olduğu düşünülen ama sizin hosunuza gitmeyen birşey var. Çok takılmayın. Bu arada daha 6 ay olmuş zamanla eski halimize donucez merak etmeyin bu bicirlar bi yürümeye başlasın da :)

Biraz fazla abartmamış mısın? O videoyu biliyorum, dün bana da erkek arkadaşım gösterdi gülerek, bir arkadaşım attı dedi, baktım hımm dedim geçtim bana da komik gelmedi evet ama bu kadar kızılacak bağırılacak bir şey değil. Gereksiz alınganlık yapmışsın

ne var bunda adam hiiç mi bikinili kız görmüyor ya da görse üstlerine atlayacak kadar abaza mı? bir de benim anlamadığım neden bu kadar özgüvensiz oluyor doğuran bazı hanımlar. eşin crossfit mi yapıyor her gün yani bizim kıllı göbekli adamları bu kadar kıskanmanın ne alemi var?

abartmışsın sen de. adam kendince şaka yapmış. evet densiz ama kocanın suçu ne? ayrıca ailenin yanında evet bağırmamalıydın. kendimi tutamadım diyosun, kocan da kendin tutamayıp kendi ailesinin yanında seni azarlasa hoşuna gider mi?

ayrıca 10 tane çocuğun yoksa bu kadar kendini nasıl salabiliyosun anlamadım. benim ablam da doğum yaptı kafasında kütle ile gezdiğini hatırlamıyorum. üzerini değiştirmek 25 dk mı sürüyor? 30 saniyelik iş. abartıyosunuz bence biraz.

bu video benim esime'de geldi..
baktik ve gulduk kapattik..

bence de abartilacak birsey yok bu video'da..
gülün gecin
kendinize guvenin
once kendinizi sevin..
ve gereksiz kiskancliklara girmeyin

erkek geyikleri.. sevimsiz.. kabul ama tepkiniz çok abartılı. haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz.
hem herkesi terbiye edemiyorsunuz işte. var öyle densiz tipler. gül geç..

O mesaja bukadar sinirlenmeniz gerçekten saçma. Takmayın arkadaşım, gülün geçin.
Neden kendinizi kompleksli bir kadına dönüştürüyorsunuz ?

Yalnız bir şey söylemek istiyorum, ben de doğum yaptım bir anneyim. Ve inanın 1 tane yardımcı olacak insan yoktu etrafımda eşimden başka. Sabah erken kalkardım, işimi gücümü bitirir yavrum uyanınca tüm günümü onunla geçirirdim. Eşim gelmeden önce oğlumu pusete koyup banyoya girerdim. Duş alırken o ağlamasın diye küvette yaptığım şaklabanlıklardan hiç söz etmeyeceğim. Üstüme muazzam bir kıyafet giymezdim ama düzgün bir şeyler giyerdim muhakkak. saçımı başımı düzeltir, çok hafif makyaj yapardım. Hiçbir zaman saçlarım tepemde kütle olmadı. Nasıl bukadar dağılıyorsunuz bilmiyorum. Belki sizin çocuğunuz daha zordur ama ne olursa olsun eşiniz için değil, kompleksli aksi bir kadına dönüşmemek için kendinize bakın. Yapmayın kendinize bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…