- 6 Mayıs 2017
- 303
- 112
- 103
- Konu Sahibi lightpinklady
-
kocana niye kizdin ne suçu var?Kizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar haciabim.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
Ya bizim daha 6aylik bi bebegimiz var. Ve zaten.kendimi.begenmiyorum. Kilo vermeye calisiyorum,hadi verdim diyelim gobegim harita gibi bacak.iclerim sarkti kaldi. Kendimi hic begenmiyorumspor yapiyim dyorum duzenli olamiyo,diyet yapiym diyorum sutum gidiyo. Su ic demeyin iste yemezsem okadar cok olmyyo,denedim gordum.. sacimi tarayacak vaktim yok,kocaman bi dolasik kutleyle geziyorum su an kafamda,uzerimi degistirecek vakit bulamiyorum bazen... Tam da bu anda boyle bisey.. cok uzuldum
Zaten esimle aramiz eskisi gibi de degil cocuktan sonra,cunku yorgunum,cunku vakit yok,bana kalan vakitlerde sadece uyuyabiliyorum yada birseyler atistiriyorum..
Esim bizi birakacak ve 2 3 hafta sonra almaya gelicekti. Aramiz kotu de degil.su an iyi de degil.. cok kirginim..Neyse basinizi sisirdim. Soracagim sey, sizce bu normal mi,takilmam sacma mi..
Not: esim yanimda patronun dgeri oglnu aradi,onunla daha samimi.cunku.. bilmem ne abi sana da mesaj yolladi mi,benim hanimla aram bozuldu su an falan dedi. Karsi taraf sadece vay beni yakti diyosun yani ha,hahahah bisey olmaz yaa ..dedi.. guldu gecti. Esim diyo,onlar komik buluyolar espri anlayisi bu adamlarin,ne deyim patronlar yani is bul.bana tamam cikayim ama.is.mi var,ben naaptim bisey yapmis degilim ki vs vs diyor iste.. aman ne biliyim kizlar ya.. of bunaldim. Aglycam aglayamiyorum da.. bizimkilerleyiz her an..
Bence kendine olan begenmemenin acisini cikarmisin ozguvenli olmalisin daha cok kocanin sucu yok adam bana boyle videolar atin demiyodur sanjrim gonderenlerin sacmaligi adama yuklenme benceKizlar sinirden patliyorum.. dun esimin bayram tatili dolayisiyla ailemin yazligina geldik. Sunu da belirteyim esim pazarlari da dahil hep calisir, izin pek yapmaz. Ozel sektor oldugu icin tatilimiz hic olmuyor yani.. neyse,tatil yapcsz falan diye seviniyorum yazliga geliyorum. O da ne,esimin patronunun oglu esime oyle bi bayram.videosu gondermis ki kan beynime sicradi.. deniz kenarinda zengin oteli oldugu belli bi plajda yani bikinili uzun bacakli dal gibi turist kizlar, iyi bayramlar haciabim.. diyorlar videoda.. ya sinirden.ölcektim o sinirle.annemin.yaninda bagirdim cagirdm hatta babam da duymustur yani.. agzima geleni saydim. Annem de hatta hic yapma etme demedi biraz.korukle.gitti.yangina..Aa ama sende bagirmamaliydin ailenin yaninda falan diyceksiniz bunu ben de bliyorum ama cook sinirlendim ve kendimi tu ta maaa diiim..
Ya bizim daha 6aylik bi bebegimiz var. Ve zaten.kendimi.begenmiyorum. Kilo vermeye calisiyorum,hadi verdim diyelim gobegim harita gibi bacak.iclerim sarkti kaldi. Kendimi hic begenmiyorumspor yapiyim dyorum duzenli olamiyo,diyet yapiym diyorum sutum gidiyo. Su ic demeyin iste yemezsem okadar cok olmyyo,denedim gordum.. sacimi tarayacak vaktim yok,kocaman bi dolasik kutleyle geziyorum su an kafamda,uzerimi degistirecek vakit bulamiyorum bazen... Tam da bu anda boyle bisey.. cok uzuldum
Zaten esimle aramiz eskisi gibi de degil cocuktan sonra,cunku yorgunum,cunku vakit yok,bana kalan vakitlerde sadece uyuyabiliyorum yada birseyler atistiriyorum..
Esim bizi birakacak ve 2 3 hafta sonra almaya gelicekti. Aramiz kotu de degil.su an iyi de degil.. cok kirginim..Neyse basinizi sisirdim. Soracagim sey, sizce bu normal mi,takilmam sacma mi..
Not: esim yanimda patronun dgeri oglnu aradi,onunla daha samimi.cunku.. bilmem ne abi sana da mesaj yolladi mi,benim hanimla aram bozuldu su an falan dedi. Karsi taraf sadece vay beni yakti diyosun yani ha,hahahah bisey olmaz yaa ..dedi.. guldu gecti. Esim diyo,onlar komik buluyolar espri anlayisi bu adamlarin,ne deyim patronlar yani is bul.bana tamam cikayim ama.is.mi var,ben naaptim bisey yapmis degilim ki vs vs diyor iste.. aman ne biliyim kizlar ya.. of bunaldim. Aglycam aglayamiyorum da.. bizimkilerleyiz her an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?