- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Ben de bebekli kisma yorum yazmak icin gelmisti.mm ozellikle...Konu sahibi sana tek soru soracağım adam ne yaptı da bağırdın? Çünkü adam gelen videoyu açmak dışında bi şey yapmamış bu mudur suçu.
Bi de anne olmayan hanınlar bahane üretmek konusunda bence siz ahkam kesmeyiniz. Bebekle öyle olmuyor o işler. Bi arkadaş okula gidiyorum falan demiş arkadaşım normal hayatın ne kadar yoğun olsa da bi planla her şeye bi vakit ayarlarsın. Lakin bebek senin planlarına uymaz sen bebeğe uyarsın. Bi gün asla uyuyamazsın mesela ya da hiç yemek yiyemezsin. Başka bi gün sadece onu kucağında gezdirmektir yapabildiğin. Bilip bilmeden ahkam kesmeyin allah aşkına. Her bebekte bir olmuyor.
Aynı hisleri Doğumdan sonra bende yaşadım. Yardımcın yoksa bebekte huysuzsa kendine bakman çok zor. Kocanın suçu yok sen bu durumdan dolayı çok alıngansın bende öyleydim. Tek tavsiyem bulduğun ilk fırsatta saçlarını kestir. O bana çok iyi gelmişti sürekli tepede temizlik yapmış topuzuyla dolaşınca daha çirkin hissediyorsun saçımı kestirdiğimde çok mutlu olmuş bakımlı hissetmiştim kendimi. Fiziğin yerine gelmesi için spor şart ama o şuan zor. Kuaföre gittiğinde başka işlemlerde yaptırmakta iyi gelir.Evet tesekkur ederim,hele hele bi hanfendi ogrenciymis bana berbat gecen sinavlarinin arasinda nasil.spor yaptigni yazmis...
Yasanmadan anlasilamaz bu. Evliligin.basi gibi olmuyor iste,degisiyo bi anda hersey. Ve ben esimle.olan.iletisimimizn de bu denli degisecegibi bilmiyordum. Bebek de gelince eskisinden guzel oluruz diyordum.. yanlis anlasilmasn bebegimi cok seviyorum,herseyden.herkesten fazla.. onu suclamiyorum ama yipranyorum tek basimaymisim gibi geliyor.
Bu arada,spor yapmayan biri degildim ben normalde de. Zaman bulamyorsam bahane degildir gercekten bulamiyorumdur... dogumu yaptiran doktorum sezeryan esnasinda karin kaslarimin cok sert oldugnu soyleyp sporcu olup olmadigimi bile sormustu.. alakasiz biri degilim ama.. saldim.kendimi resmen
Valla bana tercuman olmussunuz.. yasamayan bilemez. Belki bana hamileyken sorsaniz ki o gunlerim de zordu,yalniz sayilirdim kizkardesim disinda yardimcim yoktu ,kiz da herseye yetisecek biri olmadigi halde cok.yardimci oldu bana,neyse iste hamileyken sorsaniz oooh bebek dogunca is tamam,1ay sonra toparlarim duzenimi kurarum cocuk da yaparim.kariyer de,makyajimi aksatmam cocuguma da kocama da yeterim vs vs derdim.,, oyle olmuyormus iste. Gece icinde kac.kere uyandigimi artik saymiyorum. Otomatige bagladim ve artik pek soylenmiyorum. Yalnizca alistim,hala cok yoruluyorum aslinda...bebegimin uyku duzeni yok.. ek gidaya zaten gecti artik meme vermesen de olur diyorlar, cocuk ek gida istemiyor ki. Zorlarsam ögurmeye basliyor 1ay daha toleransli davranmak zorundayim su an mesela.. sadece sivi deneyebiliyorum pure degil mesela..ve yogurt..baska yok.. memeye duskun,yalanci memeye de alismadi, emzik emiyo olsa rahat ederdim belki. Uykuda agzi bos kalinca farkedip uyanyor ve meme istiyor. Yatarak meme vermek kolayima geldi,alisti oyle emmek istiyor hep. Disariya cikamyoruz bu yuzden de.. :/Ben de bebekli kisma yorum yazmak icin gelmisti.mm ozellikle...
Valla bebegi ol.ayip yok kendini salmisin yok kuafore git yok yiruyus yap diyet yap... Bunlarr laff..
Yaninda surekli yardimcisi olmayan icin cok ama cok zor.. Oglum 20 aylik daha yeni yeni kendimi toparliyorum. Bu zamana dek ne fenaydi gunlerim gecelerim hatirlamak dahi istemiyorum.
Ne mutlu uyumlu ve uykucu bebege olanlara...
Zaten siskoyum,saclarimi kestirdigimde ne olurum kim bilir. Koskocaman suratim iyice ortaya cikar..Aynı hisleri Doğumdan sonra bende yaşadım. Yardımcın yoksa bebekte huysuzsa kendine bakman çok zor. Kocanın suçu yok sen bu durumdan dolayı çok alıngansın bende öyleydim. Tek tavsiyem bulduğun ilk fırsatta saçlarını kestir. O bana çok iyi gelmişti sürekli tepede temizlik yapmış topuzuyla dolaşınca daha çirkin hissediyorsun saçımı kestirdiğimde çok mutlu olmuş bakımlı hissetmiştim kendimi. Fiziğin yerine gelmesi için spor şart ama o şuan zor. Kuaföre gittiğinde başka işlemlerde yaptırmakta iyi gelir.
Geçiyor bu günler şuan eldeki boş vakitleri uykunu aldığın günlerde en verimli şekilde değerlendirmeye bak :)
Ooof of..Sorun kızların güzel olması mı ?
Eşinizin bir kaç saniye güzel kadın görmüş olması mı ?
Patronun oğluyla samimi olması mı
Yoksa patronun oğlunun zengin olması mı nedir sorun ben anlamadım .
Şimdi bana kızabilirsiniz ama size şöyle bir bakış açısı sunacağım fakat öncesinde eşler arasında böyle bir durum da yani Doğum sonrasında dış görünüşün önemli olduğunu düşünmüyorum . Siz bebeğiniz için vücut ölçülerinizden vazgeçmişsiniz bence bu bir fedakarlık.
Sizin cümlelerinizden yola çıkıyorum şimdi;
Kilo almış, bacak içleri sarkmış, Göbeği harita gibi olmuş kendine zaman ayırmıyor, hep yorgun bitkin bir kadın, kendini de beğenmiyor ve sürekli eşine sataşıyor. Üstelik adamla ilgilenmiyor eskisi gibi bir ilişkileri Yok. İlk defa adam tatile çıkıyor kadın burnundan getiriyor. Anasının babasının yanında çocuk gibi azarlıyor. Kadının kaprisleri adamin iş arkadaşlarına kadar ulaşıyor adam dalga konusu oluyor.
Sizce bu adam ne düşünüyor ?
Evet tesekkur ederim,hele hele bi hanfendi ogrenciymis bana berbat gecen sinavlarinin arasinda nasil.spor yaptigni yazmis...
Yasanmadan anlasilamaz bu. Evliligin.basi gibi olmuyor iste,degisiyo bi anda hersey. Ve ben esimle.olan.iletisimimizn de bu denli degisecegibi bilmiyordum. Bebek de gelince eskisinden guzel oluruz diyordum.. yanlis anlasilmasn bebegimi cok seviyorum,herseyden.herkesten fazla.. onu suclamiyorum ama yipranyorum tek basimaymisim gibi geliyor.
Bu arada,spor yapmayan biri degildim ben normalde de. Zaman bulamyorsam bahane degildir gercekten bulamiyorumdur... dogumu yaptiran doktorum sezeryan esnasinda karin kaslarimin cok sert oldugnu soyleyp sporcu olup olmadigimi bile sormustu.. alakasiz biri degilim ama.. saldim.kendimi resmen
Benim birşeyleri anlamam için evlenip çoluk çocuk yapmam gerekmiyor hanımefendi. Ayrıca ahkam kesmiyorum düzgün seviyeli konuşun. Gerçekleri konuşmam acıttıysa kusura bakmayın ama acı gerçekler bunlar yani. Empati özelliğim çok iyidir merak etmeyin. Bahanelere sığınmayın. Benim kuzenim hamile kaldı kız arkadaşım hamile kaldı kadınlar yürüdü spor yaptı kilo almalarına rağmen ev işlerini yaptılar hiç boş durmadılar. Hatta kız arkadaşımın biri kilolu ama hamile olmasına rağmen hiç yerinde durmadı sporunu aksatmadı.Her hamilelik bir degil. Evlenmemissinz hamile.kalmamissinz,bi bebekle ilgilenmemissiniz..
Ama ben universite okudum,berbat gecen sinavlarimin arasinda bile ojemle sacimda maşamla ve platform sandaletlerimle okula gittim.. inceciktim ustelik...
Hamileyken cok kilo aldim. Su an tarif edemeyecegim derecede nefes alamaz oldum.hareket edemez oldum. Uzerimi degistirirken.yorulur hale geldim,wc.de bile zar zor hareket eder olmustum. Tek.basimaydim,ara sira gelen.kiz kardesim olmasa napardim.bilmem... bebegim geldi cok sukur,yine tek basima buyuttum bugune kadar. Annem.haftasonlari geldi,kaynanamla gorusmuyoruz... benden 8yas kucuk kizkardesim yardim etti bitek bana..
Size kolay geliyor ahkam kesmek.. kucuklugunden beri yuzen,bisiklete binen,aerobikle ugrasan biriyim ben..
Dogumumu yaptiran doktorum sezeryan esnasinda,karin.kaslari cok sert sporcu musun..diye bile.sormustu.. cunku ben sporla alakasi.olmayan kendine bakmayan bahaneler ureten biri degilim..
Ama vakitsizlik,halsizlik,isteksizlik... sadece uyumak yemekyemek ve wcye gidebilecek.kadar vakit kaliyor insana...
Planli.programli.olunmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?