bikinili kizlarin iyi bayramlar dilemesi...ve kocam..

Ben de bebekli kisma yorum yazmak icin gelmisti.mm ozellikle...
Valla bebegi ol.ayip yok kendini salmisin yok kuafore git yok yiruyus yap diyet yap... Bunlarr laff..
Yaninda surekli yardimcisi olmayan icin cok ama cok zor.. Oglum 20 aylik daha yeni yeni kendimi toparliyorum. Bu zamana dek ne fenaydi gunlerim gecelerim hatirlamak dahi istemiyorum.
Ne mutlu uyumlu ve uykucu bebege olanlara...

Cok fazla tepki vermissiniz. Ayrıca hepimiz doğum yaptık siz kendinizi fazla salmissiniz. Sütüm gelmiyor yemeği kesemiyorum diye birşey yok faydali şeyleri yiyecwksiniz bol su iceceksiniz. Spor şart. Mekik çekin squat yapın kendinize bakın. Bahanelere sığınmak yerine harekete geçin bir an önce...

Aynı hisleri Doğumdan sonra bende yaşadım. Yardımcın yoksa bebekte huysuzsa kendine bakman çok zor. Kocanın suçu yok sen bu durumdan dolayı çok alıngansın bende öyleydim. Tek tavsiyem bulduğun ilk fırsatta saçlarını kestir. O bana çok iyi gelmişti sürekli tepede temizlik yapmış topuzuyla dolaşınca daha çirkin hissediyorsun saçımı kestirdiğimde çok mutlu olmuş bakımlı hissetmiştim kendimi. Fiziğin yerine gelmesi için spor şart ama o şuan zor. Kuaföre gittiğinde başka işlemlerde yaptırmakta iyi gelir.
Geçiyor bu günler şuan eldeki boş vakitleri uykunu aldığın günlerde en verimli şekilde değerlendirmeye bak :)

Valla bana tercuman olmussunuz.. yasamayan bilemez. Belki bana hamileyken sorsaniz ki o gunlerim de zordu,yalniz sayilirdim kizkardesim disinda yardimcim yoktu ,kiz da herseye yetisecek biri olmadigi halde cok.yardimci oldu bana,neyse iste hamileyken sorsaniz oooh bebek dogunca is tamam,1ay sonra toparlarim duzenimi kurarum cocuk da yaparim.kariyer de,makyajimi aksatmam cocuguma da kocama da yeterim vs vs derdim.,, oyle olmuyormus iste. Gece icinde kac.kere uyandigimi artik saymiyorum. Otomatige bagladim ve artik pek soylenmiyorum. Yalnizca alistim,hala cok yoruluyorum aslinda...bebegimin uyku duzeni yok.. ek gidaya zaten gecti artik meme vermesen de olur diyorlar, cocuk ek gida istemiyor ki. Zorlarsam ögurmeye basliyor 1ay daha toleransli davranmak zorundayim su an mesela.. sadece sivi deneyebiliyorum pure degil mesela..ve yogurt..baska yok.. memeye duskun,yalanci memeye de alismadi, emzik emiyo olsa rahat ederdim belki. Uykuda agzi bos kalinca farkedip uyanyor ve meme istiyor. Yatarak meme vermek kolayima geldi,alisti oyle emmek istiyor hep. Disariya cikamyoruz bu yuzden de.. :/
Yani halimi kocam bile anlamiyor,baskalarini da hos goruyorum. Esim benle ayni evde,halimi gordugu halde,bi is diyince keske sen yapsaydin.gibisinden triplere giriyor.. aramiz pek iyi degil zaten. Eften puften kavgalar.. cunku bitti gibi bazi seyler. Cinsellk kalmadi gibi nerdeyse.. eskisi gibi biz evliyiz ama sevgiliyiz de masali da yalan oldu.. uzgunum,yorgunum,kendimi begenmiyorum... diyet yap.spor yap kolay demesi..
Insan bebege endeksli yasiyor. O benim icin herseyden herkesten onemli,sanirim ilk siraya onu koydugum icjn kocami ikinci plana atiyorum... denge kuramiyorum.. ama bu bence bi sure daha boyle olmali...

Sorun kızların güzel olması mı ?
Eşinizin bir kaç saniye güzel kadın görmüş olması mı ?
Patronun oğluyla samimi olması mı
Yoksa patronun oğlunun zengin olması mı nedir sorun ben anlamadım .

Şimdi bana kızabilirsiniz ama size şöyle bir bakış açısı sunacağım fakat öncesinde eşler arasında böyle bir durum da yani Doğum sonrasında dış görünüşün önemli olduğunu düşünmüyorum . Siz bebeğiniz için vücut ölçülerinizden vazgeçmişsiniz bence bu bir fedakarlık.

Sizin cümlelerinizden yola çıkıyorum şimdi;
Kilo almış, bacak içleri sarkmış, Göbeği harita gibi olmuş kendine zaman ayırmıyor, hep yorgun bitkin bir kadın, kendini de beğenmiyor ve sürekli eşine sataşıyor. Üstelik adamla ilgilenmiyor eskisi gibi bir ilişkileri Yok. İlk defa adam tatile çıkıyor kadın burnundan getiriyor. Anasının babasının yanında çocuk gibi azarlıyor. Kadının kaprisleri adamin iş arkadaşlarına kadar ulaşıyor adam dalga konusu oluyor.
Sizce bu adam ne düşünüyor ?

Zaten siskoyum,saclarimi kestirdigimde ne olurum kim bilir. Koskocaman suratim iyice ortaya cikar..
Topuz meselesine gelince,. Topuzumu tokayla turturmama gerek kalmiyor git gide zaten... sacim kalip gibi kaliveriyor dolasip,acip soyle salina salina gezemiyorum da.. sonunda yola yola hizli hizli nerdeyse 1kutu sac kremiyle aciyorum

Ooof of..

Emziriyorsaniz sut olsun diye yediklerinizde kalorili seylerse haklisiniz kilo o zaman kolay gitmiyor.
Ilk cocuk insani sarsiyor ama inanin gecicek.
Benim yanimda esim yok gorev nedeniyle, bnde yurtdisinda akrabamin ailemin arkadasimin olmadigi bi ulkede 2 cocuk buyutuyorum, kizim 7 aylik oglum 4 e girecek..ilk cocugumda aklimi kaciriyorum sanmistim asla baska cocuk istemem diyordum, ikinci oldu iyiki de olmus.
O uykusuzluk vs gecici, sabir.
Kilo konusunda bn takik bi insan oldugum icin canimi disime taktim eski kiloma dondum cok sukur, kizim uyudugu an mekik cektim, arabasina atip saatlerce yuruyus yaptim vs.
Sizde bebekle cikin disari, sizede iyi gelir bebege de.
Sizin esiniz videoda gormus oyle kizlari, bnm yasadigim ulkedeki kizlari gorseniz markette orda burda, valla kadin halimle bn bakiyorum tas gibiler..

videodan hoşlanmamış olabilirsiniz ama eşiniz ne olduğunu bilmeden izledi sonuçta.. tepkiniz baya fazla olmuş, bir de ailenizin yanında..

evet şu an bedeninizi beğenmiyor olabilirsiniz ama bu eşinizin de beğenmediği anlamına gelmez veya bedeninizi daha az beğendiği için size olan sevgisi aşkı azalacak ve başka kadınlara bakacak diye bir durum da yok.

bedeninizi, kilonuzu, çatlaklarınızı şu anda beğenmiyor oluşunuz sizin yine de kendinize bakmanıza engel olmasın.. böyle bir kısır döngüye giriyor genelde, kendini beğenmedikçe mutsuzluk mutsuz oldukça hayattan zevk alamama, kendine bakmaya vakir ayıramama...

yardımcınız yoksa kendinize zaman ayıramayacağınızı söyleyen arkadaşlara katılmıyorum, en büyük yardımcınız eşiniz.. sonuçta ikinizin bebeği ve sorumluluklarınız emzirmek dışında aynı..

kendinize zaman ayırabilirsiniz, eşiniz bebeğinizle ilgileniyordur herhalde? kızım 8 aylıktı her akşam eşim 1 saat onunla ilgileniyordu ben de spor yapıyordum o arada..

geceleri uykusuz mu kalıyorsunuz hep? biraz da eşiniz uykusuz kalsın. çalışıyor olabilir ama siz de o gecenin ertesinde yine bebeğinizle gün boyu ayakta olacaksınız..

erkekler çocukla ilgilenme konusunda eksik kalınca doğumdan sonra kadınlar kendimi saldım hissine kapılıyorlar maalesef.

O video esime de gelmis,esim bana gosterdi. Bu hafta sonu tatile gidecegiz. Eee nolmus dedim,o da öyle video cekecekmis cevap olarak yollayacakmis. 'Yavas cek'dedim sadece sonra gulduk. Keské uzatmasaydin buyutulecek bir konu degilki

Kotu olmus. Bende kizardim tabi ama esinizin sucu yokki. Suc bunu yolluyan dangozda. Bence konuyu kapatin boyle esinizin gozunden dusebilirsiniz. Neguzel yavrunuz olmus, esinizle beraber bunun tadini cikartin.

Ne anlamsiz yere sinir yapmissiniz,zaten gerginmissiniz daha da beter olursunuz. Noolmus yani birileri esinize bikinili kiz videosu gonderdiyse? Siz de izleyin gulun gecin, esiniz gerizekali mi iki kiz videosu gelince kendinden mi geciyor veya anaaaa kadiiiiiin nerde bunlarrrr diye kalkip onlari aramaya mi cikiyor sanki?

Bende sevmem böyle sululuk ama sanki azıcık abartmışsınız. Eşiniz onlara yollasa tamam ama karşı taraf yollamış adam ne yapsın

Benim birşeyleri anlamam için evlenip çoluk çocuk yapmam gerekmiyor hanımefendi. Ayrıca ahkam kesmiyorum düzgün seviyeli konuşun. Gerçekleri konuşmam acıttıysa kusura bakmayın ama acı gerçekler bunlar yani. Empati özelliğim çok iyidir merak etmeyin. Bahanelere sığınmayın. Benim kuzenim hamile kaldı kız arkadaşım hamile kaldı kadınlar yürüdü spor yaptı kilo almalarına rağmen ev işlerini yaptılar hiç boş durmadılar. Hatta kız arkadaşımın biri kilolu ama hamile olmasına rağmen hiç yerinde durmadı sporunu aksatmadı.
Şu an kendi kendinizi yiyip bitireceğinize kalkın hateketlenin silkelenin bu düşüncelerle daha çok kendi kendinizi yiyip bitirirsiniz alt yapınız varsa zaten hayli kolay toparlarsınız. Kadının seksilisi, bakımlısı, güzel vucutlusu makbuldur.

Offf ne var allahaskina ya.bende mi bir tuhaflik var bilmiyorumki.sahilde orda burda ben gosteririm esime ay sunun poposu soyle guzel,bunun bacaklari ne guzelmis vs diye.birlikte yorum yapariz.yakisikli birini gorunce bende bakiyorum.e guzel bir kiz gordugunde esim de bakiyor.ne olmus yani.o videoyu esime yollasalar beraber izler orda olmak vardi degil mi diye takilirim.

Şimdi bende çiçekli böcekli bayram , kandil videolarından nefret ederim ... bana özel yazılmamış videoların kutlama diye yollanmasından ...
Hele hele bu mesajı 9 dk içinde 9 kişiye yolla , zinciri kırma mesajlarından ...

Yüzlerce kez demişimdir , bana yollamayın bakmıyorum bile ...

Ama hala yollanır .

Neden anlattım bunu ?

Eşinde bikinili kızlarla bayram mesajı tebriğinden hiç hoşlanmamış olabilir ...duruşuyla , çizgisiyle bu tarz mesajlardan hoşlanmadığı çok belli de olabilir...
Ama karşı taraf yollar.
Böyle yani..
Neden sana yolluyor , nasıl bir muhabbetiniz var ... demek siz bunları konuşuyorsunuz ... kurgularını at aklından.

Ne kendi canını , ne eşinin canını ... sıkma.

Eşiniz demekki o adamla bu tarz karı-kız muhabbetine giriyor.durup dururken atmaz ki kimse böyle birsey .
Normal böyle muhabbetler yapıyorlardır aralarında.
Valla canım biraz kendine güven .kimse mükemmel değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…