bıkkın,yorgun ve bitkin...

inanın işini bırakıp geldiği için ben ondan çok daha pişmanım.biz o dönemler pembe hayaller kuruyomuşuz sevgiye aşkla herşey,n üstesinden geliriz derdik.keşke ben gitseymişim diyorum şimdi en azından bu kadar çok başıma kalkılma durumu olmazdı ama geriye dönme şansımız yok önemli olan bundan sonra ne yapılması gerektiği..ve gerçekten çok yorgunum bitkinim hatta..ne konuşmaktan anlıyo ne kavgadan...artık bitecekse bitsin moduna geldim
Inanamiyorum yaaa inanamiyorum... hem ipsiz sapsiz aylarca evde otur, hem karina evde bi faydan dokunmasin, hem karinin hazir evine cöreklen fatura yok bisey yok bi de ustune kadinin basina kak dur!! Senin onun basina biseyleri kakmaman tevazu gostermen adamda nasil bir ozguvene yol actiysa artik. Cildirabilirim su an. Ayip bisey..

Yahu bu erkekler taştan parasını çıkartmalı ama yeni nesil fos olmuş
içleri geçmiş, hele birde okumadığı halde özel bi ganimet bekliyorlar çalıştıkları yerden

E bu anlattıklarınızdan ben daraldım
Eşin iş bulana kadar kalsaydı orada nerde çalışıyorsa! kaç aydır işsiz ?
Evde yangelip yatacağına tabiki bir işin ucundan tutması lazım

One öyle ya gelsin ayran gitsin çay hiç haz etmem ya !!!
Sizi çok iyi anlıyorum çocuk bakımı başlı başına bir sorumluluk bazen insan bunalıyor ve daralıyor
İnsan içine çıkmak farklı bir ortamda bulunmak ister ki en doğal hakkınız

Bunu eşiniz rahatlığa almış gibi neden iş aramıyormu geçicide olsa işinin dışında birşey de olsa çalışsın yani
Evde nasıl rahat ediyorsa pesss......

sadece çocuk bakın. ev işi, yemek vs yapmayın. alıştırmışsınız hazır bu ne böyle otel mi orası.

keşke en çok kendimi sevseydim ben.bu kadar fedakar olmanın yada mükemmel olmaya çalışmanın hiçbi faydasını görmedim ben.bulaşıklar dururken gözüme batiyor benim yıkamalıyım..ev süpürülecekse süpürmeliyim..çoçuktu yemekti evdi bi de kocanın stresiydi..sonuç: ortada Sabah söylenecek her şeyi söyledim..o kadar söylenmemden sonra kalkıp bulaşıkları yıkadı ve ev süpürdü..yemek filan da yapmadım pide söyledim dışardan

Back
X