bıkkınlığım...

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
selamlar öncelikle 30 yaşında 1 çocuk annesiyim 8 yıllık da evliyim .Eşim çalışıp didinen bir adam çok da iyidir
Ama gelgelim ben iyi değilim ,sebebi eşim değil ...
9 10 yaşından beri ev işi , temizlik ve çocuk bakımıyla o kadar uğraştım ki ...11 yaşında istemeyerek türbana girmem oyuncak bebeklerimin alınması vs de cabası ...
son 4 yıldır o kadar bıktım ki ev işinden temizlikten vs o kadar bunaldım ki sadece aglayabiliyorum tedavide hiç işe yaramadı ...
böyle giderse eşimle yuvam yıkılacak bu durumdan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum ...

Eve yardimci alin hicbir is yapmayin bir sure. Psikologa vereceginiz paray ortaisi yapan hatuna verin vallahi belki daha iyi olur. Siz de disari cikarsiniz, kahve icin sinemaya gidin ne bileyim biraz degisiklik yapin hayatinizda. Bence monotonluktan bunalmissiniz. Seramik, resim vb ilginizi ceken bir konuda kursa gidin, yeni insanlarla tanisin acilirsiniz bence. Is zaten ariyormussunuz, umarim guzel bir yer olur.

erken büyümek zorunda bırakılmışsınız.

hepimizin hayatı bir değil...

mesela ben 5.sınıfa gidiyordum ablam 6.sınıfa... kardeşim 1,5 yaşında.
annem ameliyat oldu 3 ay hiç kalkmadı 6 ay hiç iş yapamadı.
evimiz soğuktu kalorifer ısıtmayınca bir de soba yanıyordu.
su buz gibi idi. mutfağa montla girerdik.
ben yemek yaptım ablam kardeşime baktı.
ben kardeşime baktım ablam evi süpürdü sildi.
babam akşam işten gelir bulaşık yıkardı. sobaları yakardı. yapamadığımız işleri tamamlardı.
maddi olarak uygun oldukça yardımcı alırdı.

bunun için ben kimseyi suçlu bulamam.
herkesin hayatında zorluklar var.
hepimizin hayatın bunaldığı dönemler oluyot.

eşinize daraldığınız noktaları anlatın.
sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın, sosyalleşin.
belki biraz nefes alıp sakinlemeye ihtiyacınız vardır.

yazdığınız cümleler bana etrafınızdakileri suçlu bulduğunuzu o sebeple geçmişle sürekli kavgalı olduğunuzu gösteriyor.
bunun öyle olmadığını iç sesinize anlatın.

Eve yardimci alin hicbir is yapmayin bir sure. Psikologa vereceginiz paray ortaisi yapan hatuna verin vallahi belki daha iyi olur. Siz de disari cikarsiniz, kahve icin sinemaya gidin ne bileyim biraz degisiklik yapin hayatinizda. Bence monotonluktan bunalmissiniz. Seramik, resim vb ilginizi ceken bir konuda kursa gidin, yeni insanlarla tanisin acilirsiniz bence. Is zaten ariyormussunuz, umarim guzel bir yer olur.
Para yokki ah olsa

erken büyümek zorunda bırakılmışsınız.

hepimizin hayatı bir değil...

mesela ben 5.sınıfa gidiyordum ablam 6.sınıfa... kardeşim 1,5 yaşında.
annem ameliyat oldu 3 ay hiç kalkmadı 6 ay hiç iş yapamadı.
evimiz soğuktu kalorifer ısıtmayınca bir de soba yanıyordu.
su buz gibi idi. mutfağa montla girerdik.
ben yemek yaptım ablam kardeşime baktı.
ben kardeşime baktım ablam evi süpürdü sildi.
babam akşam işten gelir bulaşık yıkardı. sobaları yakardı. yapamadığımız işleri tamamlardı.
maddi olarak uygun oldukça yardımcı alırdı.

bunun için ben kimseyi suçlu bulamam.
herkesin hayatında zorluklar var.
hepimizin hayatın bunaldığı dönemler oluyot.

eşinize daraldığınız noktaları anlatın.
sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın, sosyalleşin.
belki biraz nefes alıp sakinlemeye ihtiyacınız vardır.

yazdığınız cümleler bana etrafınızdakileri suçlu bulduğunuzu o sebeple geçmişle sürekli kavgalı olduğunuzu gösteriyor.
bunun öyle olmadığını iç sesinize anlatın.
Ailemi sucluyorum aynı muameleyi kiz kardeslerime yapmadilar okutma vs konusunu sorunca o zaman öyleydi diyorlar ben hep eksik bırakılmış hissediyorum

O zaman esinize soyleyin ben tukendim bir sure evisi yapamicam lutfen sen yap diyin olmaz mi? Siz de dans , kurs takilin :) Ille kurs olmasina gerek yok acikhavada uzun yuruyus yapsaniz bile iyi gelir.
Yazık eşim birsey demiyor zaten aylardir ev isi yapmiyorum bir sıcak yemegw hasret kaldı

selamlar öncelikle 30 yaşında 1 çocuk annesiyim 8 yıllık da evliyim .Eşim çalışıp didinen bir adam çok da iyidir
Ama gelgelim ben iyi değilim ,sebebi eşim değil ...
9 10 yaşından beri ev işi , temizlik ve çocuk bakımıyla o kadar uğraştım ki ...11 yaşında istemeyerek türbana girmem oyuncak bebeklerimin alınması vs de cabası ...
son 4 yıldır o kadar bıktım ki ev işinden temizlikten vs o kadar bunaldım ki sadece aglayabiliyorum tedavide hiç işe yaramadı ...
böyle giderse eşimle yuvam yıkılacak bu durumdan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum ...
Oncelikle Merhaba

Tedavim ise yaramiyor demissiniz bence (bu kendi gorusum psikolog arkadaslar daha teknik yanitlar donebilir)ise yaramaya baslamis tebkilerinizi uzuntulerinizi aglayarak disari atiyorsunuz bu iyi bir sey psikolojide.

Hayat bazen bazi seylerde bikkinlik tukenmislik getirebiliyor insanlarda.Bunlarin bir cok nedeni olabilir.
Ama ne guzelki siz bunun farkina varmissiniz tedavi olmak icin adim acmissiniz.

Kendinizi dinleyebileceginiz bir tatile gitme imkaniniz yada kafanizi dağıtacak bir hobi edinme ihtimaliniz yok mu?Bunlar iyi gelebilir.

Mutlu yarinlara...

Oncelikle Merhaba

Tedavim ise yaramiyor demissiniz bence (bu kendi gorusum psikolog arkadaslar daha teknik yanitlar donebilir)ise yaramaya baslamis tebkilerinizi uzuntulerinizi aglayarak disari atiyorsunuz bu iyi bir sey psikolojide.

Hayat bazen bazi seylerde bikkinlik tukenmislik getirebiliyor insanlarda.Bunlarin bir cok nedeni olabilir.
Ama ne guzelki siz bunun farkina varmissiniz tedavi olmak icin adim acmissiniz.

Kendinizi dinleyebileceginiz bir tatile gitme imkaniniz yada kafanizi dağıtacak bir hobi edinme ihtimaliniz yok mu?Bunlar iyi gelebilir.

Mutlu yarinlara...
Kursa baslamak istedim ama ne annem nede kv cocuguma bakmaya yanaşmadı

Kursa baslamak istedim ama ne annem nede kv cocuguma bakmaya yanaşmadı

O halde farkli şeyler denemeliiniz.Gun yaoan komdulariniz falan yok mu haftada bir de olsa farklilik gelir size hem oraya cocugunuzla da gidebilirsiniz.

Havalar da isindi cogunuzu alip acik havada yürüyüş falan yapsaniz?

Ailemi sucluyorum aynı muameleyi kiz kardeslerime yapmadilar okutma vs konusunu sorunca o zaman öyleydi diyorlar ben hep eksik bırakılmış hissediyorum

e yani diyorum ya hepimizin şartları birbirinden farklı. aynı dönemlerde yaşamadık.
erkek kardeşimle 8 yaş var aramızda. o ilkokula giderken evde 2 araba,büyük bir şirket sahibi babam, özel okul...
bizim çocukluğumuzu maddi debelenmeler...
insanların bir senesi bile diğer senesine uyumlu değil ki... bakış açıları değişiyor, imkanları değişiyor. suçlamayın önünüze bakın. suçlamak sizin eşinizle olan hayatınıza bir şey kazandırmayacak kaybettirecek.

Back
X