Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet anladım bi müsibet bin nasihate bedelmişEvet güzel taktik, ilgilenilmediğini anlayınca, aklı başına gelir.. Amaa bu adamın ne olduğunu anladın aklı başına gelsede, bundan sonra artık kendini düşün sadece..
çocuk yok geçim sıkıntısı yok rahat batıo...bu gidişle sonumuz ayrılık zatenBaşkasıyla karıştırdım demekki...Özürrr..Çocuğunuzun olmaması büyük avantaj..
O zaman işine gelmiyorsa defolsun kardeşim yaaaa
ilgi olayı bitmiştir zaten nası oluomuş görsünAha işte..Hem çalışıyorum hem hizmet ediyorum e..ek gibi..Var mı ötesi kızlarr..Gidimmm bi pilav falan yapimm bari..canım ne dediğini bilmiodur o ..Dan dun konuşmuş işte...İt ürür kervan yürür...Sen de sallama hiç o nu ..asla ilgi gösterme![]()
yazdıklarını yaşıyorum resmen ama eski beni göremez artıkEvet insanoğlu böyle işte...yaşayıp öğrendik bizde çok şükür...akıllıyla akıllı deliyle deli edepsizle edepsiz olunması gerektiğini..severse severim..ilgilenirse ilgilenirim...aşağılarsa aşşağılarım...ne istiyorsa benden onu veririm...bana '' ben değersizim'' hissi mi verdi...bende ona ''sen değersizsin'' hissi veririm ki..empati yapmayı bilmeyen mandalar biraz hizaya gelsin..yaptıklarının nasıl bişey olduğunu görsünler...
Başka türlü başedilmiyorki....otur insan gibi konuş anlat anlat anlat....
Sen sanırsınki bu kadar anlatmaya heralde anlamıştır derdimi...
Ama saf saf baksın gözünün içine ve bildiğini okumaya devam etsin..
Ağlarsın üzüntünü anlatırsın..ah canım der üzülür sarılır sonra sabah uyandığında o odun yine aynı odundur...
Bağırırsın çağırırsın ayarların bozulur....ortam gerilmesin diye susar.. Gece yanına yatan yine aynı odundur...
Tavırlarının davranışlarının sende nasıl bir his bıraktığını anlayamaz..sen ona aynısını yapmadıkça...
Ee ne demişler, başımın üstüde müsait ayağımın altıda..yerini sen belirle![]()
![]()
kavramazsada kendi bilir o bilmese bile ilerde belki başkası bilir kıymetimi belkiseni gayet iyi anlıyorum arkadaşım, kalbin kırıldığı için bişeyler yapmak içinden gelmiyor.ama sana düşen dimdik kendine güvenli bir şekilde ayakta durup onun söylediklerinin seni üzmediğini, kendine güveninin tam olduğunu göstermek. sen de her insan gibi değerli bir insansın bu tarz lafları haketmiyorsun. ona bunu kavratman lazım.
kavramazsada kendi bilir o bilmese bile ilerde belki başkası bilir kıymetimi belki
doğru söylüyosun ama ona o kadar öfkeliyimki keyif falangelmior içimden ama burdaki arkadaşların ortak fikri bu denerim...amannn ne hali varsa görsünn. kendimi senin yerine koyup düşünüyorumda şu an ben olsam ne yapardım diye. paşalar gibi yaşardım valla evide terk etmezdim boşanmazdımda aynı evin içerisinde kendi krallığımı kurardım kendi kendime takılırdım o da muhtemelen sinirinden delirirdi bir süre sonra.
tabiki çözmeye çalışırım şimdi boşanmaya kalksak herkes ayaklanır (aileler)haberleri yok çünkü insan diyemiyoki biz kardeş gibi yaşıyoruz diye ama ben ümitsizimYOK ARTIK DAHA NELER....bence sorunları çözmeye çalışın önce..bütün çözüm yollarını dene..baktın olmuyor , arkana bile bakmadan çek git..işte ozaman,ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat dersin...içinde acabalar kalmaz ve yoluna rahat devam edersin...
bence sen bir süre ipleme onu...onsuzda mutlu olduğunu görsün..adam olursa düzelirse ne ala..olmuyorsada bırak ne hali varsa görsün...
hayat insanları çok değişik şekillerde sınıyor çok sewdiğiniz insandan bir anda nefret etmeye başlayabilirsiniz.mesela şu an eşimin işten gelmesini istemiyorum.ne tuhaf nişanlıyken yolunu gözlerdim bir an önce gelse diye.sabah iiçimdeki bütün duyguları öldürdü kalbimi ezdi
walla soğuk çekilmio herşeyin bi dozu var ayarlamak lazım 27 yaşında böyle olmak pek doğal deilHangisi çekilir bilmem çok azgın olan mı? Soğuk olan mı? Belli yaştan sonrada çok azgın ve hanımın üstüne çok düşen adam da çekilmiyor,