Bıktım artık bu komşudan..Fikir verin kızlar..

ay gercektenmi

Ben ve kızım hayvanları çok severiz konu sahibi .Sokaktaki köpekleri besleriz severiz oynarız konuşuruz bile onlarla . Kızımı bu yönden çok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum .Hayvanlara karşı çok vicdanlı çünkü .Hayvanları çok seviyorum ama hayvansever gözüken bazı insanların hayvansever olduğuna inanmıyorum .O sitede biz otursak kızım dışarı çıktığında rahatsız olurdum . Vahşi ırkların başı boş bırakılmaması gerekiyor . Sahipli köpekler sokak köpeklerine oranla daha saldırgan olur böyle bir gerçeklik var maalesef . Hayvan besleyenler onları çevreye rahatsızlık vermeyecek bir şekilde beslemeleri lazım . Dingonun ahırı mı o site .Her villada köpek beslendiğini ve hepsinin zincirsiz olduğunu bir düşünsenize .Huzur mu kalır orada ?Komşunuzu son kez uyarın ve köpeği resimleyin delil için . Savcılığa vereceğinizi beyan edin .

Paramparça aşklar ,köpekler filmini izlediniz mi?

Bence kadini gerekirse sert bir dille uyarin.. Ya da esleriniz konussun eger kadin da evliyse. .

Not: Bu arada yarismaya katildiniz mi?

merak ettim ne yarışması?

konuyla ilgili şunu söyleyim tek sizin uyarması demek işe yaramadi sitenin yönetici ve bir kaç komşu bir olup uyarın

etrafı rahatsız ettiği için önlem alabilir.

Husky'e acidim.
Rottweiler onu hacamat eder.
Sahibi, olse de kurtulsam diyor sanki
Yoksa korkardi sizin kopekten.

Paramparça aşklar ,köpekler filmini izlediniz mi?

aaaa tesadüfe bakın dün bu filmle ilgili konuştuk arkadaşla diyorum ki köpekler vardı ama adı neydi bir türlü hatırlıyamadım.şuan okuyunca inan şaşırdım gözümün önüne geldi yok böyle birşey...

hep merak etmişimdir hiç izlemedim fragmanından etkilenmiştim.eski bir film sonraları ismini unuttum filmin sen yazınca aklıma geldi.

teşekkürler vaktim olunca bugün yada akşam izlerim..

Köpek duvardan atlıyor demişsiniz, tel örseniz duvarın üzerine?

o bir klasik muhakkak izleyin ben defalarca izledim . Rotweillar cinsi bir köpek var .Bu köpek dövüştürülüyor ve hep şampiyon oluyor .Üç tane ayrı hayatın anlatıldığı ve bir biri ile bağlantılı olduğu güzel bir film .

yönetrimle konuşun. onlar gerekeni yapar. zaten sadece sizin değil diğer sakinler içinde hoş değil. çocuğu olan var. başıboş köpek olmaz. çocuklar bahçede oynuyordur. kimsenin köpeğini başıboş bırakmaya hakkı yok. bizdede sitede köpek gezdirirler. ama köpeği sahipsiz bırakmazlar asla. yönetimin kuralları vardır. havuza bile sokamazlar sahibiyle. kameriyeyede giremez , mümkün değil.
kısaca yönetime dilekçe yazın verin elden

biliyorum unuttum ve bugün senin yazıyı görünce şaşırdım hemen alıntı yaptım.teşekkürler tekrar

Site yönetimide söyledi canım onada tamam dedi kadın sonra yine saldı.
site yönetimi protesto çeker. kadını gerekirse oradan çıkarmaya kadar götürülür. benim çoçoğum olsa bahçede sitede oynarken bir köpeğin başıboş dolaşmasını istemezdim şahsen. imza toplayın yada. tek tek kapı çalın siteden imza toplansın

Zengin derdi de böyle oluyor demek ki
Şaka bir yana ara sayfaları okuyamadım ama dekoratif duvar yükseltme meteryalleri var bu da bi seçenek olabilir.
Aynen ya, normalde senin çocuğun benim çocuğumu dövdü diye komşular kavga eder. Bu dert tuhafmış

Bir an bizim komşu olduğunuzu düşündüm, aynı sorun bizdede var köpek kangal geceleri salıyoruz ama kapı açıldığı anda öğrendi artık hırlayıp kapıyı açanı korkutup kaçıyor .onu tanıyanlar bişey yapmayacağını bildiği için kapıyı içerden yada dışardan açıyorlar ve hoop bizimki dışarda ,sonra bekle acıksın da gelsin .hepimiz bıktık bu durumdan ama bağlıyken de hayvan çok rahatsız tuvaletini yapmıyor tutuyo bırakıncaya kadar bize salıyoruz mecburen ama hep sorun .

Çok uyardım anlamadı,tekrar konuşcam site yönetimiye inşallah düzelir..

Hepimizin kendi bahçesi yeterince büyük zaten..Benim köpeğimde mesela bahçede oynuyor, zıplıyor,koşturuyor..Sitenin içinde salmasının başka bir amacı var herhalde ben öyle düşünüyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…