- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.642
- 798
- Konu Sahibi FashionStil
-
ay gercektenmiBeni güldürdü resmen.gevenlerde birisi de konu acacagina bana özel mesaj yollamis. Hadi kizlar cevap verin heyy duyan yok mu off niye cevap vermiyorsunuz diye anlayana kadar canim cikmisti. Sonra gosterdim de konu acti.
Bu sahis da acaba özel mesaj attığını mi düşünüyor? Yoksa gerçekten dalga mi geçiyor? Yoksa bu sizin komsunuz mu?
Kızlar merhaba..Bir süredir canımı sıkan bir durum var..Ben bir sitede oturuyorum evlerimiz villa tipi,ama ikiz villa değil birbirinden ayrı ve herkesin kendine ait bahçesi var..Bir komşum var köpek besliyor.Benimde köpeğim var evde..Komşum sürekli köpeğini site içerisine salıyor tasmasız..Hayvanları çok seviyorum,köpeğim olmasa gezsin hiç sorun değil benim için..Ama benimde köpeğim erkek onun ki de bu yüzden sürekli kavga ediyorlar..Ikimizinkide büyük ve biraz tehlikeli ırklar.Onun köpeği sürekli bizim bahçeye geliyor..Kapısını hep kapalı tutuyorum bahçenin,kendi köpeğimide asla salmıyorum dışarıya her zaman kontrolüm altında ama diğer köpek bahçe duvarına zıplıyor bizim..Onu görünce benimkide zıplıyor birbirlerinin yüzünü ısırdılar kaç kez..Komşumu defalarca uyardım durumu anlattım dinletemiyorum bir türlü..Güzellikle söyledim olmadı,tartıştık yine olmadı dinlemiyor kadın inadına yapıyor sanki..Kendi bahçelerimiz büyük zaten rahatlıkla köpeğin dolaşması,koşması için yeterde artar bile..Ama o sürekli site içine salıyor ısrarla..Köpeğimi evin içinde tutuyorum artık bu sefer havlıyor,canı sıkılıyor evde bahçeye çıkmak istiyor..Salıyorum bu sefer yine aynı olaylar..Sitenin güvenliğide kadını uyardı tamam dedi kadın ama yok yine yapıyor aynı şeyi..Daha önce apartmanda oturuyorduk köpekle zor olduğu için sattık,bu evi aldık rahat ederiz diye..Şimdide bu sorun çıktı başıma..Birde köpek gelince bizim bahçeye,hem kavga çıkıyor hemde havlıyorlar ikisi birden,sesleride gür başka komşularda rahatsız oluyor..Ben ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum polisi mi arasam diyorum ama kadının manyaklığı yüzünden birde köpeği falan almasınlar elinden o yüzden korkuyorum..Hiç bilgim yok bu konuda..Varmı başına böyle birşey gelen? Bana bir fikir verin canlarım yaSinir oluyorum bu kadına artık..
Paramparça aşklar ,köpekler filmini izlediniz mi?Tüm aşıları var eminim onunkininde vardır..Sağlıklı köpekler ikiside..O açıdan hiçbir korkum yok..Dediğiniz gibi bende o büyük kavga olayından korkuyorum..Bahçe duvarının üstünden bile diş geçirmiş benim ki ona..Birde karşı karşıya gelseler ne olacak acaba..Ben çocukluğumdan bu yana köpek besliyorum..Inanılmaz seviyorum hayvanları..Inan ki o köpek içinde içim sızlıyor..Sahibinden daha çok korkuyorum birşey olacak diye..Benim ki tipini beģenmediği,tehlike sezmediği insanlar dışında uysaldır asla saldırmaz..Ama erkek köpek olayında durduramıyorum,doğası gereği anlaşamıyor..Sadece küçük ırk köpekler olursa onlara saldırmıyor birtek..Ama komşumun ki büyük bir hayvan,aynı yaştalar ve ikiside sinirli..Mümkün değil sakin tutmak yani..
Bence kadini gerekirse sert bir dille uyarin.. Ya da esleriniz konussun eger kadin da evliyse. .
Not: Bu arada yarismaya katildiniz mi?
Paramparça aşklar ,köpekler filmini izlediniz mi?
o bir klasik muhakkak izleyin ben defalarca izledim . Rotweillar cinsi bir köpek var .Bu köpek dövüştürülüyor ve hep şampiyon oluyor .Üç tane ayrı hayatın anlatıldığı ve bir biri ile bağlantılı olduğu güzel bir film .aaaa tesadüfe bakın dün bu filmle ilgili konuştuk arkadaşla diyorum ki köpekler vardı ama adı neydi bir türlü hatırlıyamadım.şuan okuyunca inan şaşırdım gözümün önüne geldi yok böyle birşey...
hep merak etmişimdir hiç izlemedim fragmanından etkilenmiştim.eski bir film sonraları ismini unuttum filmin sen yazınca aklıma geldi.
teşekkürler vaktim olunca bugün yada akşam izlerim..
Kızlar merhaba..Bir süredir canımı sıkan bir durum var..Ben bir sitede oturuyorum evlerimiz villa tipi,ama ikiz villa değil birbirinden ayrı ve herkesin kendine ait bahçesi var..Bir komşum var köpek besliyor.Benimde köpeğim var evde..Komşum sürekli köpeğini site içerisine salıyor tasmasız..Hayvanları çok seviyorum,köpeğim olmasa gezsin hiç sorun değil benim için..Ama benimde köpeğim erkek onun ki de bu yüzden sürekli kavga ediyorlar..Ikimizinkide büyük ve biraz tehlikeli ırklar.Onun köpeği sürekli bizim bahçeye geliyor..Kapısını hep kapalı tutuyorum bahçenin,kendi köpeğimide asla salmıyorum dışarıya her zaman kontrolüm altında ama diğer köpek bahçe duvarına zıplıyor bizim..Onu görünce benimkide zıplıyor birbirlerinin yüzünü ısırdılar kaç kez..Komşumu defalarca uyardım durumu anlattım dinletemiyorum bir türlü..Güzellikle söyledim olmadı,tartıştık yine olmadı dinlemiyor kadın inadına yapıyor sanki..Kendi bahçelerimiz büyük zaten rahatlıkla köpeğin dolaşması,koşması için yeterde artar bile..Ama o sürekli site içine salıyor ısrarla..Köpeğimi evin içinde tutuyorum artık bu sefer havlıyor,canı sıkılıyor evde bahçeye çıkmak istiyor..Salıyorum bu sefer yine aynı olaylar..Sitenin güvenliğide kadını uyardı tamam dedi kadın ama yok yine yapıyor aynı şeyi..Daha önce apartmanda oturuyorduk köpekle zor olduğu için sattık,bu evi aldık rahat ederiz diye..Şimdide bu sorun çıktı başıma..Birde köpek gelince bizim bahçeye,hem kavga çıkıyor hemde havlıyorlar ikisi birden,sesleride gür başka komşularda rahatsız oluyor..Ben ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum polisi mi arasam diyorum ama kadının manyaklığı yüzünden birde köpeği falan almasınlar elinden o yüzden korkuyorum..Hiç bilgim yok bu konuda..Varmı başına böyle birşey gelen? Bana bir fikir verin canlarım yaSinir oluyorum bu kadına artık..
o bir klasik muhakkak izleyin ben defalarca izledim . Rotweillar cinsi bir köpek var .Bu köpek dövüştürülüyor ve hep şampiyon oluyor .Üç tane ayrı hayatın anlatıldığı ve bir biri ile bağlantılı olduğu güzel bir film .
site yönetimi protesto çeker. kadını gerekirse oradan çıkarmaya kadar götürülür. benim çoçoğum olsa bahçede sitede oynarken bir köpeğin başıboş dolaşmasını istemezdim şahsen. imza toplayın yada. tek tek kapı çalın siteden imza toplansınSite yönetimide söyledi canım onada tamam dedi kadın sonra yine saldı.
Aynen ya, normalde senin çocuğun benim çocuğumu dövdü diye komşular kavga eder. Bu dert tuhafmışZengin derdi de böyle oluyor demek ki
Şaka bir yana ara sayfaları okuyamadım ama dekoratif duvar yükseltme meteryalleri var bu da bi seçenek olabilir.
he ya. Kizcagiz üst üste bana özel mesaj atiyordu hahahay gercektenmi
Yılbaşı Konsepti varya hani sitede o iste. Fashion bir stilist ve gerçekten çok merak ediyorum..merak ettim ne yarışması?
konuyla ilgili şunu söyleyim tek sizin uyarması demek işe yaramadi sitenin yönetici ve bir kaç komşu bir olup uyarın
etrafı rahatsız ettiği için önlem alabilir.
he ya. Kizcagiz üst üste bana özel mesaj atiyordu hahah
Yılbaşı Konsepti varya hani sitede o iste. Fashion bir stilist ve gerçekten çok merak ediyorum..
Çok uyardım anlamadı,tekrar konuşcam site yönetimiye inşallah düzelir..Ben ve kızım hayvanları çok severiz konu sahibi .Sokaktaki köpekleri besleriz severiz oynarız konuşuruz bile onlarla . Kızımı bu yönden çok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum .Hayvanlara karşı çok vicdanlı çünkü .Hayvanları çok seviyorum ama hayvansever gözüken bazı insanların hayvansever olduğuna inanmıyorum .O sitede biz otursak kızım dışarı çıktığında rahatsız olurdum . Vahşi ırkların başı boş bırakılmaması gerekiyor . Sahipli köpekler sokak köpeklerine oranla daha saldırgan olur böyle bir gerçeklik var maalesef . Hayvan besleyenler onları çevreye rahatsızlık vermeyecek bir şekilde beslemeleri lazım . Dingonun ahırı mı o site .Her villada köpek beslendiğini ve hepsinin zincirsiz olduğunu bir düşünsenize .Huzur mu kalır orada ?Komşunuzu son kez uyarın ve köpeği resimleyin delil için . Savcılığa vereceğinizi beyan edin .
Bahçe çok büyük komple arkasını önünü kaplamam lazım zor yani..Köpek duvardan atlıyor demişsiniz, tel örseniz duvarın üzerine?
Hepimizin kendi bahçesi yeterince büyük zaten..Benim köpeğimde mesela bahçede oynuyor, zıplıyor,koşturuyor..Sitenin içinde salmasının başka bir amacı var herhalde ben öyle düşünüyorum artık..Bir an bizim komşu olduğunuzu düşündüm, aynı sorun bizdede var köpek kangal geceleri salıyoruz ama kapı açıldığı anda öğrendi artık hırlayıp kapıyı açanı korkutup kaçıyor .onu tanıyanlar bişey yapmayacağını bildiği için kapıyı içerden yada dışardan açıyorlar ve hoop bizimki dışarda ,sonra bekle acıksın da gelsin .hepimiz bıktık bu durumdan ama bağlıyken de hayvan çok rahatsız tuvaletini yapmıyor tutuyo bırakıncaya kadar bize salıyoruz mecburen ama hep sorun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?