Bıktım artık bu komşudan..Fikir verin kızlar..

Hayvan çok uysal olduğu için sorun yaşamıyor kimse..Insanlara saldırmıyor sadece benim köpekle derdi.Ama çok haklısın hayvan bu belli olmaz ki ne yapacağı..Site yönetimiylede konuştum..Kadını onlarda uyardı tamam dedi kadın..Güvenliklede konuştum o da uyardı onada tamam dedi..Sonra yine yapıyor aynı şeyi..Artık yasal yoldan çözeceğiz büyük ihtimalle..

Husky'e acidim.
Rottweiler onu hacamat eder.
Sahibi, olse de kurtulsam diyor sanki
Yoksa korkardi sizin kopekten.
Evet bende ondan korkuyorum ya zaten..Kadın herhalde benim köpegim parçalar diye mi düşünüyor anlamadım ki nasıl bir kafa yapısı var..

merak ettim ne yarışması?

konuyla ilgili şunu söyleyim tek sizin uyarması demek işe yaramadi sitenin yönetici ve bir kaç komşu bir olup uyarın

etrafı rahatsız ettiği için önlem alabilir.
Köpeğin kimseye bir zararı yok..Benim köpeğim olmasa site içinde dolaşmasındanda rahatsız olmam..Kavga çıktığı için istemiyorum..Site yönetimide kadına uyarı yaptı,güvenlikte yaptı..Tamam tamam diyor sonra bildiğini okuyor yine..

Ya bu arada Fashion sen Istanbul'da mi oturuyorsun? Böyle Bahçeli güzel yer nerede var? Merkezi bir yer mi? Ayrica ne kadara aldiniz evinizi ve kaç odasi var? Cok merak ettim. Biz de ev ariyoruz da..
Cok soru sordum kusura bakma

Kötü olmuş bu , hukuki yollara başvurman hiç içe sinmeyen bir şey . Benim de bir kızım vardı.
O bağı bilirim . Ama bu yola başvurmaktan başka çare bırakmamış sana :/
Bir kere daha uyar ve hukuki yollara başvuracağını söyle. Dışarı çıkınca köpeğin fotoğraflarını çek video 'ya al . Onları göster kadına bence..

şimdi uysal olsada site içinde başıboş köpek dolaşmaz. bu yasaktır. çocuklarda korkabilir. haskiler büyüktür. tuvaletini oraya buraya yapar. buda hoş olmaz. bizde mesela gezdirenler mutlaka elinde torba falan taşırlar.

Ya bu arada Fashion sen Istanbul'da mi oturuyorsun? Böyle Bahçeli güzel yer nerede var? Merkezi bir yer mi? Ayrica ne kadara aldiniz evinizi ve kaç odasi var? Cok merak ettim. Biz de ev ariyoruz da..
Cok soru sordum kusura bakma
Canım bunlara özelden cevap vericem sana

Herkes alışmış kimse sesini çıkarmıyordu..Ama son zamanlar bizim bahçeye gelince ikisi birden havlıyorlardı..Bu yüzden rahatsız oldu komşular..Insanlardaki mantığıda ben anlayamıyorum yani ne olursa olsun açık gezmemesi gerek..Saldırmayı bırak,sevdiği için,oyun için bir çocuğun üzerine atlayıp düşürse,çocuk kafayı vursa taşa falan al başına belayı işte.Insanlar bukadar mantık kuramıyor pes valla..

Çok sabrettim,artık tek çare o kaldı..Kadın dinlemezse köpeği elinden alırlar diye korkuyordum ben..O yüzden polisi aramamıştım..Ama bir arkadaş almazlar merak etme dedi artık tekrar uyarı yaptırıcam dinlemezse şikayet edicem.

okypete nin dediği gibi çoluk çocuk var.

köpekleri severim ama cinslerini pek bilmem ne olursa olsun yabancıya çocuğa saldırabilir.başı boş bırakıyorsa da en azında komşunda köpeğin yanında olsun

pek laf söz anlamayan biri belli ki inşallah kimseye zarar vermez komşuda akla gelirde bir daha bırakmaz.

site de bir kurul vardır mutlaka..siteyi toplantıya çağırı söyleyin durumu...sadece köpekler içn değil ki tehlikesi..diyelim bir misafiriniz geldi,çocuklar var site içnde başıboş köpek saldırsa ne olacak?
site yönetimi kararı aldırın en güzeli.

Inşallah canım.Artık bıktık rahat edemiyorum yani.Bu soğukta sürekli bahçeye çıkıp başlarını bekliyorum sinir hastası oldum bu kadın yüzünden artık.

Site yönetimine bildirdim daha önce sözlü olarak uyardılar kadını..Tamam dedi..Tekrar aynı şeyi yaptı..Artık yasal olarak ne olması gerekiyorsa onu yapıcam.

aiyy sinir oluyorum o köpekleri öyle salıverenlere. ben korkuyorum misal köpekten. mecbur muyum ben onun köpeği yüzünden korkarak evime girip çıkmaya ya da ordan geçmeye

şikayet edin polise en iyi yöntem bu gibi duruyo kadın arsızsa konuşarak tartışarak bi yere varamazsınız. eşinizi falan göndermeyin bence bide çirkefleşir Allah korusun.

Site yönetimine bildirdim daha önce sözlü olarak uyardılar kadını..Tamam dedi..Tekrar aynı şeyi yaptı..Artık yasal olarak ne olması gerekiyorsa onu yapıcam.
sanırım bir oylama yaptırıp sitede,ona göre yazılı ihtarname gibi bir yollayın..
eğer kaale almazsa yasal yollar başvuracağınızı da yazsın...son şans yani
ayrıca rott da şahane bir köpektir..ve ne cesaret başıboş gönderiyor ilginç..sizinkinin bir ısırığına bakar bence ..yazık olmasın 2 köpeğe de..
benim de alman kurdum vardı..çok özlüyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…