Biktim artık bunlardan ...

Babamın böyle gıcık gıcık uğraşıp laf sokması ablamın da aşırı alıngan kaprisli ve hiçbirşeyi anlamayıp yanlış anlaması.. Ikisi hicbir şekilde anlaşamıyor .
Demişsiniz zaten babanızla sorunları var bence babanız ve anneniz den kaynaklanıyor ablanızın agrasif olması ya da çocukluğunda çok zoruna giden bir olay böyle olmasına sebet olmuştur yani travma yaşamıştır bir olaydan dolayı ve ailesinin kendisini sevmediğini hissediyordur ve sizde onun her gelişinde soğuk duruyor diye üstüne gidiyorsanız kendince "evet işte sevmiyorlar" diyordur
Alttan alın (gerçekten sevgiyle) ve oturup konuşun annenizle ikiniz

Sizi ilgilendiren hiç bir durum yok ki burada. Birincisi aileniz size kardeşlik duygusunu aşılıyamamış. İkincisi, eminim ablanızın ailenizle ilgili sorunları vardır. Yanlış anlayacak bir şeyler olmuştur. Kendisine değer vermediklerini düşünüyordur vs. Ama bunun sizle alakası yok.
Hiç sordunuz mu "Ablacım senin neyin var, sinirlisin bir şey mi oldu" diye?
"Annemle şok olduk" falan.. sanki elden bahsediyorsunuz. O sizin canınız, annenizden babanızdan herkesten öteniz.

Sordum bir şeyi yok sadece canı sıkılıyor o kadar . Malesef o bana yakın olmuyor tam tersi yani durum yapısı öyle soğuk ve uzak . Hiç abla gibi değil. Yakın değil . Böyle sıcak davranmıyor. Ben bi anda öpüyorum mesela ona bile tam tepki yok .

Sordum bir şeyi yok sadece canı sıkılıyor o kadar . Malesef o bana yakın olmuyor tam tersi yani durum yapısı öyle soğuk ve uzak . Hiç abla gibi değil. Yakın değil . Böyle sıcak davranmıyor. Ben bi anda öpüyorum mesela ona bile tam tepki yok .

Evet ama inanın ailenizle alakalıdır. Mesela babanızla..
O ister mi böyle olmak? Siz kenetlenin ablanızı dışlamayın. Belki siz "benimde annem babam öyle davranmıyorlar" dersiniz ama ablanız büyük. Onu büyütürken kim bilir neler oldu. Büyükler hiç kolay büyümüyor. En çok kavga dövüş şiddet onlar görüyor. Keşke terapi görebilse ablanız.

Back
X