bıktım artık eşimden

esler hamıleyken dahada bı tuhaf oluyorlar bunuda cınsellıge baglıyorum ben.. umarım duzelırr ..dr kendın gıt basının caresı bak dermıs gıbı.. kocadan ne anladık ozaman ..

zaten hamilelikten öncede cinsellikten hep uzaktı sürekli ben peşindeyidim

erkegın bole olanıda bı tuhaf gelıyor bana.. esım ılkbasta cocuk ıstememıstı ben ısrarcı davrandım dogumdan sonrada uykusuz gecelerımde bana soledıgı kelımee 'sen kendın ıstedın bunu' oldu cok zoruma gıtmıstı

mademki böle birşeyin var neden hamile kaldın bende bunu anlamıyorum valla.bu hafta ki konularda eşlerin den müzdarip yeni evli kadınlar,ayrılma noktasına gelmişler ama hamileler nasıl olucak.yani kendine uğraş bul erkekler çok sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyor,tepkiyi ağır veriyorlar kimisinin diliyle kimisi davranışlarıyla,kadında aynı şekilde ,karşı tarafın değişmesini isterken bir bakıyosun sen değişmişsin.evlenirken iyi günde kötü günde diye evleniyoruz benimde bunalımda olduğum dönemler oldu.ama eşim bırakıp gitmedi yada boşanalım demedi.evlilik mücadeledir,sabırdır,birlikte bir ömürdür.herzaman herşey yolunda gidemeyebiliyor,bir çatı altına giriyorsunuz iki farklı karakter önemli olan birbiriniz huylarına alışmak ve idare etmek.

Son düzenleme:
şimdiki işyerinde bayanlarla çok muhatap birazda yakışıklı diye iyice kendini bşey sanmaya başladı,bir havalarda anlatamam,sanırım bu yüzden ailesi sürekli aman oğlum canım oğlum

Ne kadar basit bir kavram. Eğer yakışıklı ve iş yerinde kadınlarla arası iyi diye sana böyle davranıyorsa kişilik sorunu vardır ciddi boyutta… kendini ne sanıyor biscolata reklamlarındaki İtalyan erkeleri mi? Kaldı ki öyle bile olsa bu onun küstahlaşmasını gerektirir mi?
İş yerindeki kadınlar da sanki hiç yakışıklı erkek görmediler, evli hamile karısı olan bir adamın ağzına girecekler. Eşin çok çocuk canım.. ama maalesef nasıl adam olur emin değilim. Çok kızdım kusura bakma.

kesinlikle çocuk, büyütmek gerekir,yada büyümesi

Son düzenleme:
kesinlikle çocuk, büyütmek gerekir,yada büyümesi

Ayy gerçekten çok sinir oldum. En nefret ettiğim erkek modeli..
İçerde kadını beğenmez. Hakaret, zülüm bini bin para…dışarda kadınlara karşı ondan kibarı yoktur. Evdeki değersiz dışardaki değerli…
Böyle erkeklere hangi dilden konuşmak lazım acaba?

yoo haklısın bende söyledim kendini ne zannediyosun diye ne bu hava diye,ben zaten onu bir türlü anlayamadım

çok basit aynı değeri vericeksin sana verdiği kadar fazlası yok kısasa kısas yani.ama bazı kadınlarda bu yok pohpohlayarak bitaraflarını şişirmede üstümüze yok,

Son düzenleme:
ilk önce ALLAH yardımcın olsun bide artık üstüne düşme ilgilenme kendine uğraşacak bişeyler bul işe devam ediyomusun onu umursama ailesiylede iyi geçin asla ailesiyle ilgili bişey söyleme çocuk bi olsun bakalım nasıl davranacak sen çocuğuna odaklan onuda pohpohlamayı kes bırak o pohpohlasın seni hamile olan sensin

işe devam ediyorum, ailesiyle ilgili bişey söylemiyorum,ama evde umursamaması beni çileden çıkarıyor

işe devam ediyorum, ailesiyle ilgili bişey söylemiyorum,ama evde umursamaması beni çileden çıkarıyor

bırak umursamasın sen hamile bi bayansın bol bol dua et Rabbim kabul eder bazen bu dönemlerden geçmek zorunda kalırız bazen kendimizde eşimizi sevmediğimizi düşünürüz ama bazen onun için ölürüz ama bunlardan ders çıkarmak lazım hakkında hayırlısını iste Allah a sığın Allah yardım edicektir eşin yakışıklı olursa olsun karaktersiz olduktan sonra hiç sökmez yakışıklılığı adam olsun önce PEYGAMBERİMİZ HADİSİNDE BUYURMUŞTURKİ EŞLERİNİZİ ÜZMEYİN.......

tşekkür ederim,yakışıklı olmassının benim için bir anlamı yok adamm olsun,değer versin benim istediğim bu

Allah yadımcın olsun canım.

Zor bir süreçten geçiyorsun.Hamileliğin vermiş olduğu psiklojik durumun üzerine eşin ve eşinin ailesi de gelince çıkılmaz bir yol oluyor senin için.

Eşin seni umursamıyorsa sen de umursama(zor bir durum ama yapacak bişey yok)

Senin için elimden gelen dua etmek.inş. eşin yanlışlarını ve bir ailesi olduğunu anlar...

Allah razı olsun,inşallah anlar eşim

oncelıkle rabbım yardımcın olsun canım yapılacak sey bellı onu onun sılahıyla vuracaksın ılgısızlıkle hatta oyle kı neden dıye kurt dusecek ıcıne bıraz sabret yapablırısın kendınle ılgılen bebegının hazırlıkları tammı evın ıcınde yapılacak ufak tefek seyler hıc bıtmez onlarla ılgılen lahavle cek ıcınden calısmanda ıyı bır sey daha az takılır kafan esıne kacıncı haftandasın takvım koymamıssın kısacası umursama bak nasıl dusecek sana bebegını dusun onu hayal et hersey guzel olacak goreceksın

Sanırım eşinizle epey sorunlarınız vardı ve yeni evlisiniz daha.
evliliğin ilk yılları hep cok sancılı geçiyor , daha bu sorunları halledemeden hamile kalmışsınız.
ortalık iyice karışmış.
sizler hamile kaldığınız dakikadan itibaren anneliğe adapte olabiliyorsunuz , koruma iç güdünüz devreye giriyor ama erkeklerde
bu çok geç gelişiyor.
boşanın gidin diyemem ama kendi kendinizi yemeyin.
biraz akışına bırakıp üzerine gitmeyin.
sessizliğiniz , yakınmalarınızdan daha fazla şey anlatabilir.
her yolu denemek gerek.

23.haftadayım,teşekkür ederim,yapacam inşallah,Allah yardımcım olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…