- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi pessimistic_02
-
23.haftadayım,teşekkür ederim,yapacam inşallah,Allah yardımcım olur inşallah
nasıl evlendiniz peki canım?? yani görücü usulü mü, yoksa bir çıkma döneminiz oldu mu?
en nefret ettiğim erkek tipi hamile eşini üzendir canım seni yoksayıyorsa sende onu yoksay muattap olma evde rahatını sağlama kendi işini kendi görsün nasıl seni irrite ediyorsa oda biraz olsun
Üstüne düştükçe kıymetli oluyor beyimiz.
Ama hamile olan sensin, ilgi alaka görmesi gerekende.
Hiç alakadar olma ne hali varsa görsün.
Adamların egosunu şişire şişire baş edilemez noktaya getiren yine kadınlar.
Yapma arkadaşım sende , bebeğinde daha kıymetlisiniz.
Ama önce seb bileceksin kendi kıymetini .
erkekler eşleri hamile olunca babalık sorumlulugu yavaş yavaş geliyor.
elşin de anne baba yanından ayrılmamış yani pek sorumluluk sırtlanmamış. onu bu korkutuyor bence
dogumdan her şey düzelecektir emin ol.
Bnece bir süre kendi haline bırak, hiiiç ilgilenme. Gidip yanına falan da oturma, kendi işine bak yani. İş mi yapacaksın, tv'mi seyredeceksin, kitap mı okuyacaksın? Takıl gitsin. AQma bir gece değil, kafasına dank edene kadar umursama bakalım ne olacak?
başlıcam bugunden itibaren bakalım ne oluyor
Hadi hayırlısı:) Ama küs gibi de yapma bence, yani konuş ama gerektiği kadar (hoşgeldin, yemek hazır vs), sonrasında da kendi kendine takıl ama sıkılıyormuş gibi de yapma.
canım ya zaten hamilesin sakın üzme kendini çok düşünme.
bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz ve odun ?
ilgilerini çekebilmek için taktik yapmamız gerekiyor. ne acı birşey. ama gerçek bu malesef.
canım sakın vazgeçme ama bu umursamazlık hallerinden. kısa net cevaplar ver bişey sorduğunda ve sakın mutsuz görünme.
o olmadan bi şekilde mutlu olduğunu anlasın. ama neden mutlu olduğunu merak etsin.
sadece 1 hafta dayan ve olacakları gör. hatta sonra da devam et. inşallah herşey düzelir.
sen demişsin ya ona bağımlıyım onsuz nefes alamıyorum
kocan da bunun farkında
sana o yüzden böyle (tabirimi bağışla ama) saygısızca davranıyor
öyle yapamıyorum içim içimi yiyo bağırıp çagırıyorum sinirden çarpıntım başlıyo asla sessiz kalamıyorum,zaten suan konusmuyorum bir müddet daha böyle devam edicem izin alabilsem ,ailemin yanına gidecektim,ama izinde alamıyorum,ona karsı kızgınlığım hep cinsel anlamda bana uzak durmasından şüphelerim hep onun yüzünden,o yüzden tahamulsuzum[/Q
Merhaba seni çok iyi anlayabiliyorum bende aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum heleki hamilelikte gerçekten çok zor ilgi istiyorsun,şefkat bekliyosun ama yok senin kadar düşünceli olamıyor.
Eşini seviyorsun ve bu tutumu seni içten içe parçalıyor.aklına neler gelmiyordur ki eski konularına bakmadım ama bi arkadşın yazdığından gördüm beni aldatıyo mu vs falan diye sana karşı davranışlarından dolayı böyle düşünüyorsun bende senin durumundayım eşimin bana her kötü tavranışı tartışması aklıma neler getirmiyor ki bende bu yüzden doluyum
öyle yapamıyorum içim içimi yiyo bağırıp çagırıyorum sinirden çarpıntım başlıyo asla sessiz kalamıyorum,zaten suan konusmuyorum bir müddet daha böyle devam edicem izin alabilsem ,ailemin yanına gidecektim,ama izinde alamıyorum,ona karsı kızgınlığım hep cinsel anlamda bana uzak durmasından şüphelerim hep onun yüzünden,o yüzden tahamulsuzum[/Q
Merhaba seni çok iyi anlayabiliyorum bende aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum heleki hamilelikte gerçekten çok zor ilgi istiyorsun,şefkat bekliyosun ama yok senin kadar düşünceli olamıyor.
Eşini seviyorsun ve bu tutumu seni içten içe parçalıyor.aklına neler gelmiyordur ki eski konularına bakmadım ama bi arkadşın yazdığından gördüm beni aldatıyo mu vs falan diye sana karşı davranışlarından dolayı böyle düşünüyorsun bende senin durumundayım eşimin bana her kötü tavranışı tartışması aklıma neler getirmiyor ki bende bu yüzden doluyum
Allah yardımcımız olur inşallah gercekten cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?