bıktım artık eşimden

en nefret ettiğim erkek tipi hamile eşini üzendir canım seni yoksayıyorsa sende onu yoksay muattap olma evde rahatını sağlama kendi işini kendi görsün nasıl seni irrite ediyorsa oda biraz olsun

Üstüne düştükçe kıymetli oluyor beyimiz.
Ama hamile olan sensin, ilgi alaka görmesi gerekende.
Hiç alakadar olma ne hali varsa görsün.
Adamların egosunu şişire şişire baş edilemez noktaya getiren yine kadınlar.
Yapma arkadaşım sende , bebeğinde daha kıymetlisiniz.
Ama önce seb bileceksin kendi kıymetini .

erkekler eşleri hamile olunca babalık sorumlulugu yavaş yavaş geliyor.
elşin de anne baba yanından ayrılmamış yani pek sorumluluk sırtlanmamış. onu bu korkutuyor bence
dogumdan her şey düzelecektir emin ol.

Bnece bir süre kendi haline bırak, hiiiç ilgilenme. Gidip yanına falan da oturma, kendi işine bak yani. İş mi yapacaksın, tv'mi seyredeceksin, kitap mı okuyacaksın? Takıl gitsin. AQma bir gece değil, kafasına dank edene kadar umursama bakalım ne olacak?

saol teşekkür ederim,ben düşünüyorumda hiç kendime kıymet vermiyorum hep ona hep ona,artık hep bana hepbana olsun bakalım nolcak

canım ya zaten hamilesin sakın üzme kendini çok düşünme.

bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz ve odun ?

ilgilerini çekebilmek için taktik yapmamız gerekiyor. ne acı birşey. ama gerçek bu malesef.

canım sakın vazgeçme ama bu umursamazlık hallerinden. kısa net cevaplar ver bişey sorduğunda ve sakın mutsuz görünme.

o olmadan bi şekilde mutlu olduğunu anlasın. ama neden mutlu olduğunu merak etsin.

sadece 1 hafta dayan ve olacakları gör. hatta sonra da devam et. inşallah herşey düzelir.

Hadi hayırlısı:) Ama küs gibi de yapma bence, yani konuş ama gerektiği kadar (hoşgeldin, yemek hazır vs), sonrasında da kendi kendine takıl ama sıkılıyormuş gibi de yapma.

ama çok kötü kavga etttiğimiz için hiç konuşmuyo sanki ben suçluymuşum gibi daha o bana tavır yapıyo,ben yinede dediğiniz gibi kendi kendime takılıcam

İnşallah,hemenn başlıcam ben bu hale getirdim kendini vazgecilmez sanıyo

sen demişsin ya ona bağımlıyım onsuz nefes alamıyorum
kocan da bunun farkında
sana o yüzden böyle (tabirimi bağışla ama) saygısızca davranıyor

bu erkeklerin odunluğu bazen tavan yapiyor biraz umursama uzak mesafeli dur küsme ama ilgili davranma belki o zaman biraz akillanir daha ilgili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…