Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Kardeşim sen kapıyı açmazsan kaynın da gelemez , eşine rahatsız olduğunu söyle

Evim cok daginik yetisemiyorum demissiniz merakettim calisiyo musunuz? Dicem ama hayir 3 cocukla calismiyosunuzdur bunu soylediginize gore. Benim annem 6 cocukla ki 4 u erkek hepimizin yas araligi 3-4 maksimum hem calisir hem evi bal dok yala olurdu. Yapan yapiyo valla hatta annemin temizligi titizligi butun cocuklarinda vardir. Bu arada annenin temizligi direk cocuga geciyo cocuk ne goruyosa o cunku ilerde kokusmus bi sekilde gezen ergen cocuklariniz olmasin istiyosaniz cocuga daginikligi pisligi alistirmayin. Ayrica evet kayin sacmalamis eger ki samimi degilseniz ha yok zaten samimiyseniz bilemiyorum saka olsun diye de yapmis olabilir.

Evin daginik olabilir cok cok normal bu kimseyi ilgilendirmez. Kimse evinin daginikligini elestiremez hakki yok. Ayricada habersiz misafirlige gelmek cok adapsiz bi hareket kim olursa olsun ev halkinin disindaki herkes misafirdir. Ve kimsenin evine haber etmeden gidilmez bu onlarin ayibi haber etmek bu yuzden var zaten misafire uygunsuz yakalanmamak icin hazirlikli olmak icin. Ben bi tane cocukla bile cogu zaman yetistiremiyorum herseyi esim cok erken geliyo isten o gelene kadar yemek hazir olmuyo cocukla temizlikle ugtasmaktan sende uc cocuk bide. Ama bu noktada esinde haksiz tatli tatli soyleyebilir esim cok yoruluyo abi napsin uc cocuk ev isi falan yetistiremiyo sende niye alay ediyosun benim hanimimi uzme haa desin saka yollu oda anlar bidaha alay konusu etmez o guya kendince espiri yapmaya calisiyo heralde takiliyo sana ama bu cat kapi birinin gelmesine sinir olurum ben. Ben anneme bile randevulasmadan gitmem herkesin ayri bi hayati var belki hasta yatmak istiyo belki keyfi yok belki gezmeye gidecek demi cok ayip.

Evet yapilabilabilir 6 cocuklada evi piril puril ve duzenli olan insanlar var. Ama o birazda enerji meselesi. Her insan ayni degilki yani mesela ben hep islerini aksam bebegim uyuyunca yapmayi tercih ediyorum cunku cok hareketli butun gin orayi burayi dagitir ve onun yemekleri ayri piser yagsiz tuzsuz falan o yuzden butun gun cocukla ugras ona yap yap banyo yaptir giydir alt degistir bide yenek yedirmeside bi dert kaciyo gidiyo yerken ya doker ya agzindakini cikarir bakar sonra halilara surer ben mahvoluyorum sonra esim geliyo bide ona yemek hazirla bilmemne ee ben hic mi oturupta dinlenmeyim diyorum cocuk uyuyunca kendime iki saat mola verip sonra temizlik yapiyorum evim pis olmuyo ama isleri zamaninda yapamiyorum eskiden yapardim ama artik enerjim cok dusuk belkide depresyondayim

Çok meraklı ise yiğenlerini ile oyun oynayıp onları videoya çeksin evli olduğuna göre çocuk değil iyi niyetle olduğunu düşünmüyorum mesela o an evin dağınık olduğunu görmüyormu
bir daha devam ederse tepkinizi koyun bence

Kızım videoya çekerken napiyosun sen diyemiyor musun? Anlamadım. Al fırlat elinden telefonu sokağa. Allah allah ev senin evin izinsiz selfie bile çekemez. Ara karısını veya kv yi bağır çağır. Oğlun geldi evin videosunu çekti ne yapacaksınız dedikodu malzemesi mi çıkarmaya calisiyorsunuz diye olay çıkar. Kocan gelir vir vir konuşursa boşver birsey olmaz dersin. Kapıyı da açma bir daha. Müsait değilim de kapıdan

Beni aileye rezil etmek icin bak dağınık bak biz temiziz. Beni dedikodu etmeye bayılıyorlar .koz ellerine gecti

Yaa olay senin bakış açıdan kaynaklanıyor. Koz geçti meselesi gibi hissedip mutsuz oluyorsun kendini suçlama. Olay gurursuz luk değil ağır edepsizlik. 45 yaşında ki adam dedikodu malzemesi toplamaya gelmiş. Burada ki edepsizligi, arsizligi görememen çok acı.

Bunu yapan kendi kuculecekken, sen kalkmış evim dağınıkti bir ton laf edecekler diye endişeleniyorsun. Sana pes yani.

Esini bu işe hiç karıştırma onun olayla bir ilgisi yok. Senin olayları degerlendirisin hatalı. Sanırım sınırlara önem vermeyen bir çevrede yetiştiğin için sınırlarını bilmiyorsun ve o sınırları koruyamiyorsun.

İçinde yaşam olmayan evler bal dok yala olur canım. 6 cocuklu bir ev eğer temizse o evde gestapo vardır.

Yok artık, benim eşimin ailesi bir kere haber vermeden geldiler bavulla , birde biz geldik demek yok kahvaltı hazır mı ? O dönem hamileyim hafif kAnamam var istirahat ediyorum evde, sözde Yardıma Gelmişler , ilk başta bi çok oldum , yüz vermedim 1 hafta kalacaklarmış benim evimi temizleyeceklermiş çamaşırlarımı yıkayacakşarmış yemek yapacaklarmış nerde anacım , herşey Üstüme yıkıldı e gelin olan sensin Eşek gibi yapacaksın , o gün hayatımda hiç öyle bağırdığımı bilmem kocamın yanında koymaktan beter ettim , zaten evlendiğinizden günden beri eşimide

Eşimide benide sömürmüşlerdi , iyi oldu 1 senedir kafam rahat, tepkini göster canım , önce eşine tatlı dille söyle , eşin hiçbir şey yapmıyor mu !! O zama çocuklarını kullan hala mı akıllanmıyor, o zamanda kendin Ağzına geleni say , birde bu iş bi Erkeğin yapacağı bi iş değil kaynanan yönlendirmiştir onu

Konu bana fake gibi geldi. Konu sahibi saçma sapan şeyler söyleyip kaçmış. Resmen kuyuya bir taş atmış millet çıkarmaya çalışıyor.
Herkes kayninibtopa tutuyor o orada miy miy..millet daha cokbsinirleniyor olanlara eminim obda kış kış guluyor bence.ne bi anlatım ne bi açıklama yok yok yok.Sadece su an agliyom, rezil oldum vs.
Çok saçma çok ..:-[ :-( Hey millet yazmayın yorum morum yaa.Söyleyin ne anladiniz ki?

Neden fake olsun ki yaa

bencede konu sahte çok samimiyetsiz bir anlatım ısrarla işine gelmeyen yorumları es geçen bi konu sahibi var karşımızda... Doğruysa bile eksik çok anlatım var adam yeğenlerini çekiyordur 45yaşındaki adam kardeşinin çocuğu yaşındaki eşinin dağınıklığını niye konu etsin... Paparazzi mi bu adam elinde kamerayla eve giriyor da ev sahibi sadece susuyor...

İçinde yaşam olmayan evler bal dok yala olur canım. 6 cocuklu bir ev eğer temizse o evde gestapo vardır.

Yok canim o sizin temiz olmasiyinizdan kaynaklaniyo tamamen Nasi bi mantik o ya icinde yasam olmayan evler bal dok yala olur? Bence siz pissiniz ve buna kulp bulmussunuz gayet aaramayi da birakmissiniz. Benim annen 4 oglan cocugunu hergun biyerden toplar kimi ormana gider kimi yok surda golet varmis oraya yuzmeye gider kimi hayvanlara duskun oldugu icin fareleri bile koynuna alirmis insanlar oldurmesin diye sonra eve getirir yikar temizlermis annem onlari. Bu cocukluk da sizin bahsettiginiz cocukluktan dgil yani siz daha cocugunuzu kapinin onune cikarmazsiniz tabi butun gun evde cocuk eline iki boya kalemi verip iki duvar ciziktirince hem modern anne hem de ay cok yoruldum yetisemiyorum her yeri boyuyo kafasi hahay cok komik valla

Ben direk iceri girip video ceken adama hosgeldin demeden direk cekmeni istemiyorum cekme derim .gorgu kuralidir ya fotograf cekilirken cekebilirmiyim cekeyimmi diye sorulur oyle habersiz cat kapi gelinmez birde cocugun oldugu ev elbet daginik olur

iyi yapmissin hayir konu sahibi alip carpsa o telefonu is kökten cözülcek. bide senin kayinvalidenleri anlamadim kanaman var diyomussun senin huc kalkmaman lazim bide ev islerini esek gibi yapacaksin ne denek KAYINVALIDENIN KARNINDAKI COCUGA KASTI MI VARDI. allah insanlara vicdan merhamet versin

Beni pis olmakla itham etmissiniz. Kötü söz sahibinindir.

Şehirde yaşıyoruz çocuğu nasıl salalım bahçeye. Bahçe mi var, park mi var. Sokakta mi oynasın. Ya biri kacirir ya da araba carpar. Oyle tek basina cocuk salinir mi? Evde olunca enerjisini ne yapacak. Oynaması dağıtmasi lazım. Eline boya kalemi alıp cizecek tabii ki. Bütün gün çocukları sokağa sal, oglen gelsinler kiymali ekmeklerini alsinlar :)) akşam olunca da topla artık neredeyse sonra yıka dört çocuğu oh ne ala memleket ev tertemiz kalır tabi. Bütün gün at gibi dışarda koşturan, çamurda yuvarlanan cocukta evi karıştırmaya derman kalmaz tabi.

Tekrar ediyorum bir çocuk bile olsa eğer o çocuk evde bakılıyorsa ev dağılır pislenir. Eğer cocuklu ev bal dok yala kıvamında ise o çocuk ciddi bir baskı altında hiç birşey yapmasına müsade edilmeden buyuyordur. Ben annenizin çocukları sokakta buyuttugunu bilmiyordum.Sizin annenizin şartları ile şimdiki şartlar bir mi? Eskidenmis o. Belki yine kirsal alan veya anadolu sehirlerindeki illerde boyle olabilir ama neler neler duyuyoruz artik oralarda bile boyle olmadigina inaniyorum. Yani diyecegim o ki Eğer çocuğu bütün gün sokağa salarsaniz orayı karıştırır evi karıştırmaz.

İnsanlar 1 bebek bakıyorlar ev her yer heryerde oluyor.

Nasıl ya kaynın Uğur Dündar mı baskın yapıyo evine kamerayla
Hepiniz birbirinizden tuhafsınız. Kolay gelsin

kirsalda bile kaç kişinin çocukları kaçırıldı. Onların da çok sokağa saldıklarını sanmıyorum. Bizim zamanımızda çocuk olmak daha güzeldi. Şimdiki çocukların oyun oynamaya zamanları bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…