Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Herkes size ne yapmaniz gerektiğini söylemiş ağlayıp sizlanmayi bırakın artık kendinize gelin varsın saygısız desinler ne olmuş yani haddini aşana haddini bildirmezseniz daha çok ağlarsınız
Sorunda bu bildiremiyorum . Her sekilde karşıma çıkıyorlar . Anlamadığım beni sevmiyorlar . Ama benim açığımı arıyorlar . Muhatap olmuyorum . Konuşmuyorum . Herseyi yapıyorum . Bazen diyorum neden ben allahim

Beni rezil etmek . Dedikodu yapmak icin . Sormak istediğiniz bisey varsa sorun

Kardeşim sen kapıyı açmazsan kaynın da gelemez , eşine rahatsız olduğunu söyle
Gecen kapıyı acmiyon dedim. Karısı arıyor . Buyuk kız arıyor kaynanam arıyor esim en son aradı . Esime dedim . Noldu bir sürü kişi aramış uyuyordum . Dedim . Eşimde kaynimin kızı gelmiş kapıda . Zile basıyor parmağını çekmiyor . Daha ne yapacağımı bilemedim eşimde arayinca . Mecbur actım . Uyuyordum dedim . Cocuklar gece durmadı . Daha ne yapayım . Kurtulamıyorum . Öyle yamanlar. Cocukları bile yaman . Ben onlar gibi olamıyorum . Hep iyi seyler düşünüyorum. Ne yapam bilemedim

Dengesiz insanların sayısı gittikçe artıyor.
Mesafe koyun açmayın kapıyı.
Uyarın!
Gecen kapıyı acmiyon dedim. Karısı arıyor . Buyuk kız arıyor kaynanam arıyor esim en son aradı . Esime dedim . Noldu bir sürü kişi aramış uyuyordum . Dedim . Eşimde kaynimin kızı gelmiş kapıda . Zile basıyor parmağını çekmiyor . Daha ne yapacağımı bilemedim eşimde arayinca . Mecbur actım . Uyuyordum dedim . Cocuklar gece durmadı . Daha ne yapayım . Kurtulamıyorum . Öyle yamanlar. Cocukları bile yaman . Ben onlar gibi olamıyorum . Hep iyi seyler düşünüyorum. Ne yapam bilemedim

Sen saf mısın salak mısın? Ağzın var dilin yok, kafan var beynın yok mu kızım senin!
İnsan bu kadar kolay kendini bırakır mı?
Biraz dirayetli ol, biraz cesur ol, konuş, lafını söyle.
Böyle ömür mü geçer?

Asla seni üzmek için yazmıyorum aksine kendine gelmen için yazdım.

Cok sagolun . Ama inanın herseyi yaptım cok yuzsuzler. Surat asıyorum olmuyor . Herseyi yaptım . Artık şaşırdım . İnan bu lafın beni kendime getirdi . :) zaten direniyorum . Asla pes etmiyorum . Ama bazen bisey ölmüyorsa olmuyor

Canım sen sustukça tependeler korkma hiçde , bi halt edemezler 3 çocugunu büyütüyorsun o evde kolay değil elbet .Temizlik yaparsın yine dağıtır çocuklar , kim seni rahatsız ediyorsa onlara şöyle söyle birazda onlar rahatsız olsunlar canım " bu ev benim çocuk da benim yeri gelir temiz olur gün olur dağınık olur bu hiçkimseyi alakadar etmez beni beğenmeyecek insanlarda bi iyilik yapsın ve bana hiç gelmesin çünkü öyle insanların benim evimde işi yok kimseye kendimi evimi beğendirmek zorunda değilim bu saatinden sonra ,beni beğenmeyecek insanları görmekde istemiyorum evimde ! Bu sözlerime isteyen kırılsın ister dökülsün umurumda değil bundan sonra böyle beni üzenlerin hayatımda işleri yok " söyle sen utanma onları utandır isteyen kızsın isteyen küssün boşver ..... kendini ezdirme değersizler için üzülmede

Cok sagol dediklerini isallah dikkate alcam

ac telefonu kaynina bagir cagir esinede gerekirse rest cek Tabii ailen arkanda olacaksa

C Cansu098 ailem Yanım da olur diyorsan onlara durumu anlat gerekirse bir süre rest cek ailenin yaninda kal esinin akli basina gelir o zaman belki kayınbiraderinin alır elinden telefonu kendisi carpar duvara AILENIN ARKANDA OLMASI ÇOK ÖNEMLİ

Bunu yapamam . Cunku ailemin düzeni yerine oturmamış . Esim de kaynimın huyunu bildigi icin bana hep destekçi .

Haha ay cok guldum gercekten hatta anneme okudum bir de birlikte gulduk. Benim dedem askerligini istanbulda yapmis 20 yasinda gencken gelip burda kalmis bi daha donmemis. Anlayacagin benim annem ve babam da istanbulda dogma buyume. O sebeple yani kirsal kesimde buyutmuyo cocugu yani. Istanbulun gobeginde buyutuyo hatta. Sokakta da buyutmuyo az biraz deneyimliyseniz zaten cocugun sokakta buyumeyeceginden haberinizin olmasi lazim. Suan bile yegenlerim evimize geldiginde istedigini yapar ama olmicak seyler istediginde de neden o seyi yapmamasi gerektigini ona anlatiriz o da evet haklisin der. Ben de egitimciyim bu arada o sebeple size de diyorum ki lutfen cocuklarinizi disari cikarin. Temizlik kisiye bagli bir sey anladiniz mi? Yani gayet istendiginde temiz olunabilir. Tabiki cocuk evin duvarlarina yazacak ama cocuk icin ayrilan bolum olur oraya yazilir oyle her suvara da yazilmaz sonra misafirlige gittiginde zor alirsiniz elinden o kalemleri. Her neyse. Ayrica super anneler oldugunuz icin cocugu madem disari cikarmaya korkuyosunuz cocugunhzla, cocuklarinizla birlikte cikip birlikte bir seyler paylasin. Ben de tekrar ediyorum temizlik insanin icinde olur icinde olmayan zaten pistir kokar o lavabolar o hijyensiz lavabolarda da cocuk mahvolur ayy cok fena her neyse gercekten. Polemik yasak

Yani iste benim anlatmaya calistigim da kisiye bagli istenirse olur. Ruh halinden oturu yapamayabilirsin tabiki depresyonda insan yataktan bile kalkamaz

Vallahi ben böyle bir şey duymadım bir çarede bulamadım en iyisi ne yap biliyormusun kaynın gelince video yapınca deki abi diğer odayı da çektin mi o odada içler acısı çek abi Oray'ı da de belki utanır bir daha yapmaz

Kaynının yüzüne söyleyeceksin o zaman, sizi evimde bu kadar sıklıkla ve çat kapı görmek istemiyorum diyeceksin.
Gelmek istiyorsanız da bir telefon açıp müsait miyiz değil miyiz diye sorup öyle gelsinler.

yani nasıl kendiniz bu kadar ezdirebiliyorsunuz?
nasıl bu kadar pasif kalıyorsunuz anlayamıyorum
zaten konu sahibinin yazdığından hiç bir şey anlaşılmıyor
yok surat astım yok ağladım olmuyor kaynımın çocuğu geldi zır zır zile bastı sanki ipucu toplama oyunundayız
asıl senin kaynın nasıl utanmadan senin evini videoya çekip bunu elaleme gösterebiliyor ?
ev bu mahremiyeti vardır
kimsenin izni olmadan evini yurdunu çocuğunu çekemezsin

sorular sorular
25 yaşına üç çocuk nasıl sığdırmışsınız?
45 yaşında ki adam nasıl ergenlerin yapmayacağı şeyler yapıyor?
bu kk da daha ne kadar çeşit insan okuyacağız?
insan başkasının evinin içini çekmesinde ki amaç nedir ?
sizi boşatmak mı istiyorlar ? Mahkemeye mi verecekler?
yoksa karısıyla eh ehh hanım görüyon mu biz ne temiziz eltin nasıl pis mi diyor ?
insan uygun olmadığı bir anda evinin kapısını niye açmaya zorlanır?
sizin koca iskele direği mi abi ne çekiyorsun buyur ne istiyorsun diyemiyor mu?
sen dilini mi yuttun yoksa korkudan ödün mü patlıyor ağzını açıp carlayamıyorsun?
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?

çocuğu salarsan çayıra mevlam kayıra diye
tabii geldiklerinde ev tertemiz olur çocuğun orada burada hiç mi bir oyuncağı olmaz?
ev temizlenir ama dağılır illa bir şekilde
ama çocuğu sokağa bırakıp baban gelene kadar gelme diye büyütürsen evinde müzelik gibi pırıl pırıl olur tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…