bıktım artık haberler bıle ızlıyemıyorum :(((

Ben en son tvnin düğmesine basıp açtığımda 10 ağustostu onda da seçim izledim
tv hiç kullanmıyorum

Valla 15gunluk yurtdisina cikmam tum hayatimi degistirdi tamda secim donemine 10 agustosa denk geldi.Ne tv ne haber ne bisey.Olsaydim burda kafayi siyirirdim biliyorum...Hala da devam ediyor bu umarsiz durumum zaten siyaset bolumunun mudavimlerinden olup bu sira pek ugramiyorum.Bir sure boyle kafam yerinde.Oh be ne guzel Turkiye.

her yerde siyasi ve siyasetçilerin haberi var bıktık diyorsunuz ama bir sokak röportajı yapılıyor örnek veriyorum ali babacan kimdir deniyor yada türküsünü sevdin mi deniyor masus .. vatandaş ay evet anadolunun güzel türkülerinden diyor.. yada ismet inönü adaymış ne düşünüyorsunuz deniyor bence olmasın , olsa iyi olur gibi cevaplar geliyor,bu röportajların çoğuda üni mezunu yada öğrencilerle yapılıyor yani demekki sanıldığı kadar siyaset yada siyasi haber yok ki insanlar bi haber yaşıyor..çok yakın zamanlarda yerel seçim c.başkanlığı seçimi oldu doğaldır haberlerde çok olması ankaradaki düğün haberi değil ama bu değişen siyaset ve konumlar geleceğimize yön veriyor o sebebden ben daha çok olması taraftarıyım ama içi boş olanların değil kim kime tokat atmış bize ne ..

Hergün kadın cinayetleri medya bunu destekliyorum oldum olası medya kadını,kadınları,kızları sevmedi hep yanlı haber ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…