- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ben 10 ağustosta hüngür hüngür ağladım yeminleBen en son tvnin düğmesine basıp açtığımda 10 ağustostu onda da seçim izledim
tv hiç kullanmıyorum
Cokkkkk
Facebook profilimede onun resmini koydum. Bak yukarda
Bende flash yokBu durumdan bende biktim. O yuzden flash izliyorum orda hep eglence var
Canım lutfen ben bunlardan bıktım haberler ızlemıyorum sen burda ınadına yaparmıs gıbı foto koyuyorsun derdın ne konumun kapanması mı ? Lutfen bu gıbı seyler paylasma
Zaten kapanır. Böyle şeyler yasak..Canım lutfen ben bunlardan bıktım haberler ızlemıyorum sen burda ınadına yaparmıs gıbı foto koyuyorsun derdın ne konumun kapanması mı ? Lutfen bu gıbı seyler paylasma
Tamm canım kapanırsa yasak oldugu ıcın kapanır baskaları yuzndn konumun kapanmasını tahammul edemmZaten kapanır. Böyle şeyler yasak..
Bilmiyorum ben yapmadım. Facede buldum hoşuma gittiCarrie tayyip niye bebek burdaki noktayı anlayamadm sanırım
Benim yüzümden kapanmaz merak etmeTamm canım kapanırsa yasak oldugu ıcın kapanır baskaları yuzndn konumun kapanmasını tahammul edemm
Tahmin ettiğim kişimiBen her gün bir umut tv açıp resmen bir kişinin ölmesini bekliyorum. Ah o günü bir görebilsem sokakta lokma döktürcem
Sıyaset olarak acmadım en buyuk fdertım oldugu ıcın actım sayesetle ugrasmmBu konu siyasi değil mi?
Allah daha büyük dert vermesinSıyaset olarak acmadım en buyuk fdertım oldugu ıcın actım sayesetle ugrasmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?