- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
AynnHergün kadın cinayetleri medya bunu destekliyorum oldum olası medya kadını,kadınları,kızları sevmedi hep yanlı haber ,
Bundan baska buyuk dert varmı turkıyede yakında ıc savas cıkmasındaAllah daha büyük dert vermesin
Iç savaş çıkacak diye endiseliyseniz doğru kanalları gazeteleri siteleri takip edebilirsiniz. Siyaseti hayatinizdan cikaramazsinizBundan baska buyuk dert varmı turkıyede yakında ıc savas cıkmasında
Valla cok sacma bır yorum yazdınız dogru kanal haber mı? Var hepsı satılmıs bence sız dogru haberler ızleyınIç savaş çıkacak diye endiseliyseniz doğru kanalları gazeteleri siteleri takip edebilirsiniz. Siyaseti hayatinizdan cikaramazsiniz
Aynn canım dogru soyluyorsunuz daÇünkü medya patronlar erkek ve erkek personel çoğunlukta kadın eli değmeyen ne varsa kalitesizdir ama bilgi ve deneyim ,araştırma şart kalite istiyoruz torpil değil
Tamam izleyim. Hangisini izleyim?Valla cok sacma bır yorum yazdınız dogru kanal haber mı? Var hepsı satılmıs bence sız dogru haberler ızleyın
Yorum SüperInsanlarin kaza yapmasi guzel mi???
Ahh canım senınle ugrasmm yoksa konunun kapanmasna kadar ıyı gunler ...... sanaTamam izleyim. Hangisini izleyim?
Bu nasıl bir celiskidir hem doğru haberleri izle diyosun, hemde hepsi satılmış diyorsun. Ayrıca hangi kanallarida izledigimide belirtmedim
Kaza yapmasımı dedık dıyoruz kı artk tvde sıyaset var ıyyyy sehıt oldu gecen kaıle bıle almadılar onu demwye calısıyorumInsanlarin kaza yapmasi guzel mi???
Aynn canım senn dusuncelerıne katılıyorum yalan haberler ınsanları bırbırıne dusurmeye calısıyorlar keske senın dusundugun gıbı herkes oyle dusunseHaberlerde tarafsızlık yok haberci taraf olmamalı sorun bu ,gerçekleri vermiyorlar , patronlarının çıkarlarını kollamak zorundalar gazeteciler , bu gazetecilik değil ayrıca araştırmada yapmıyorlar ,araştırma gazetecilik bitti patronun derdi reklam gelirleri herkes kavga etsin partonda ceplerini doldursun parayla onun için vatan önemli değil, değerler önemli değil,daha çok para,para
Tatlımm bak boyle oldumCanım siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Yaşadığınız ülke monarşiyle mi yönetiliyor?
Bu tip çekişmeler çok partili rejimlerin olduğu her ülkede olur ve normaldir. Bu tip haberleri izlememe seçeneğiniz var.
Ailelerinizi yurt dışına mı götüreceksiniz? Götürün ne diyelim. Kimse kimseye yalvarmıyor buralardan gitmeyin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?