bıktım artık ılgısızlıkten....

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
O kadar bıktım ki artık kocamın ilgisizliğinden nasıl davranacagmı bilmiyorum insan güzel bir kelimede mi söylemez ya oyle paspal bi kadında degilim iki küçük çocuğum olmasına ragmen. o gelmeden kıyafetlerimi değiştirip hafif makyaj yaparım.mektup yazar cebine koyarım böyle farklı seylerde yaparım ama yinede sonuc hüsran. bana bi akıl verin ne yapmalıyım benimle ilgilenmesi yaklaşması için lütfeeeen

Bir tanede bende var canım :) laf söylesem başka sussam başka ne yapacağımı bilmiyorum ama inan araya soğukluk gircek diyede Takmamaya çalışıyorum ama ne olursa olsun Gamsiz umursamaz adam değişmiyor

Biz kadınlar hep ilgi sevgi istiyoruz ama erkekler evlenince kopruyu geçtim misali boşluyo bizi. Valla bnde çok dertliyim bu konudada soyle soyle adam aynı. Bi fikri olan varsa bende dinlerim

Bende ayniyim varsa bi fikri olan banada söylesin :cry:

Ilgini fark etmesi icin biraz biraz ilgisizleseceksin bence..

iyi ya da kotu anca o zaman bir seylerin farkina variyorlar

Daha bugün konu açtım ayoll. Okumayayım okumayayım diyorum ama elim, gözüm gidiyor siteye. Evlenmeyeceğim ben bu gidişle. .

Daha bugün konu açtım ayoll. Okumayayım okumayayım diyorum ama elim, gözüm gidiyor siteye. Evlenmeyeceğim ben bu gidişle. .
Kız bizimki böyleyse seninkide böyle olacak diye bi kuralmi var allasen :KK48:yuzbinde bi erkek böyledir :KK14:

Aslında kişiden kişiye değişir elbette ama ani degisklikler gerek bazen,cok klasik diyebilirsiniz ama saçınız kısaysa kaynak taktirin esmerseniz sarı tonlarina dönün,hergün çok güzel yemekler yapıyorsanız bir süre ozensiz yemekler yapın...Yani ne yaptiysaniz şuanda itibaren tam tersini yapın ve bir o kadarda umursamaz davranın bazen onu sinir edeceginizi bile bile farklı davranın erkek illetinin ortak dönüm noktası kaybetme korkusudur unutmayın :)

az once not yazdim cope atti konusuda senindi galiba canim
karsina al konus, ben ilgi bekliyorum icimde sana olan sevgiyi gun be gun olduruyorsun bu sekilde, lutfen kendini toparla iki guzel soz soylemek gunde 1-2 defa arayip seni seviyorum demek bukadar zor olmasa gerek de

X