- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
bilmiyorum iste ne yapacagimi. doktor ariyorum hala olmazsa haftada bir baska sehirde varmis galiba oraya gidecegiz. ablam bilmyiorum ben ya. bu kadarda olmaz ki yani. kendimden süphe etmeye basladim valla. yani söyle düsününce bende yiorum ne varki duymamis olabilirim. veya yorgunluktan uykum gelir normal diye düsünüyorum. sonra insan dalginda, unutkanda olabilir. ama neden bunlar hep üst üste geliyor? ben böyle düsünüyorum ama dogru mu bilmiyorum iste o yüzden burda size soruyorum.
doktora senden evvel kocanında gitmesi gerekiyor
duydugum ses bizim zilmis. cok kizdi lanet olsun sana ne bu uyku, ölü gibi uyuyorsun dedi. tam on saattir kapida zile basiyorum nasil bi kadinsin sen ya dedi. mafoldumben gecenki tarismada beni suclu görüyor, diyor hem suclusun zaten nasil uyuyabiliyorsun anlamiyorum diyor.
tartismadan sonra iyidik yani bi problem yoktu ama o bana iyi davrandikca ben hep böyle sacmaliklar yapiyorum. 10 dakika fazla uyuysam ne olacakki sanki, veya bu ses nerden geliyor diye kalksam ne olacakki demi? ben artik böyle seyler olsun istemiyorum gercekten cok sikildim, biktim böyle sacmaliklardan azar isitmekten sürekli özür dilemekten, sürekli kendimi suclu hissetmekten. millet kocasini ise gülücüklerle, öpücüklerle gönderirken ben sinirlendirip gönderiyorum. kendimi nasil düzene sokabilirim?
gamze
bence ikisinin de gitmesi gerekiyo nasıl bi düşünceyse hep kendini suçlu ve ezik hissediyo kendinin farkında bile değil varsa yoksa eşi
bir keresinde onun bana bagirdigi gibi. bende ona bagirdim. cünki hakliydim. dedemde bizi evden kovmustu. artik gitmiyoruz annemlere ayni apartmanda kaliyorlar diye. neyse dedem kovduktan sonra babaannem aramisti napiyorsunuz diye gelin annenlere be dedenle konustum sinirli anina denk gelmissiniz ondan öyle yapmis dedi. hmm babaanne tmm simdi gelmeyiz ilerde ne olur bilemem ama simdilik üstelemeyin gelmek istemiyoruz dedim. telefonu kapattiktan sonra bi kavga: neymis ben babaannemle düzgün konusmuyum onada kizarak konusmam gerekirmis benim gururum yok muymus. babaannende onlardan falan filan diye. bende ona bagirdim yeter artik ya herkesi ayni düsünme o dedem oda babaannem dedim kimse kimsenin yaptigi icin yargilanamaz dedim. sen birsey yapsan ben mi suclu olacam dedim. kovdu beni evden git babanin evine seni kovan deden baksin sana diyo.gitmedim benimde evim burasi sen git dedim. yarin saat falan disarda dolasti geldi. konustuk sonra hallettik ama iste. karsi gelince hemen babanin evine git diyor baska birsey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?