erkeklerden hoşlanmıyorum o çocuk bana kız arkadaşını ayarlama çalışan biri, ben eşcinselim desen?
kızlar burda bi konu vardı "eski sevgilim peşimi bırakmıyor" diye, ben de onlardan biriyim, yaklaşık 1 ay kadar konuştuğum biri vardı sevmediğimi anladım tam ayrılık konuşması yapacakken benden önce davrandı ayrılalım dedi ben de hatta o zaman ayrılmak istemiyorum falan demiştim niye dediysem onu da bilmiyorum, buna rağmen ben senden sadece hoşlanmıştım diyerek ayrıldı benden sonra pişman oldu arkadaş kalalım falan dedi iyi dedim ama sonra ben sana deli gibi aşığım demeye başladı bu arada benim hayatıma "hayatımın aşkı" diyebileceğim biri girdi...
eskiye dönelim dedikçe olmaz istemiyorum dedim o "hayır"ı "evet" diye anladı inatla sonra başka biriyle beraber olduğumu öğrenince ben mutlu deilim sen nası mutlu oluyosun demeye başladı, sonra sen ne çabuk birini buldun demeler, sayfalar dolusu hakaretler, ne dediysem olmadı, annemin telefonunu aradı, babam baskına gelir gibi yanıma geldi bu adam kim seni arıyo diye, zamanında biz onunla konuşurken ayrıntılı faturada numarası görünmüştü o zaman yalan sölemiştim evdekilere mecburen o yalanı devam ettirmek zorunda kaldım... bi arkadaşım birini bana ayarlamaya çalışıyo o aramış dedim, babam arkadaşımla görüşmeye bile gidecekti zor vazgeçirdim çünkü öle biri yok...
nese iletişimi kestiğim zaman annemi aramakla tehdit etmeye başladı, her şeyi göze aldım hiç bi mesajına cevap vermedim bu sefer bi arkadaşımın telefonunu biliyodu onu aramaya başladı, sapık sapık mesajlar attı kıza, mecburen yine konuşmak zorunda kaldım, bir sürü hakaret yine, telefonumu bile açmıyodum, bu sefer faceden mesajlar gelmeye başladı, faceyi dondurdum tam kurtuldum derken telefonumu bi açtım defalarca aramış, kurtulamıyorum yani, 7 aydır ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah, mide hastası oldum 2 kere hastaneye kaldırdılar beni, artık tahammülüm kalmadı ne yapsam olmuyo, kafayı yicem, bu arada benim telefonum bozulduğu için annemin telini aldım dolayısıyla hat bende şu an ama anneme geri verdiğimde bi daha arayabilir, o zaman ne yapıcam bilmiyorum, annenlere söle demeyin çünkü bu yalan çok uzadı, şimdi çıkıp da doğruyu söyleyemem, napıcam ben, ağlamaktan bi hal oldum...
kendisi 24 yaşında ben de 19... annemi aramasını falan sorun etmiyorum, arkadaşım da rahatsız oldu beni aradı kaç defa, mecbur kaldım... sorun bunlar deil psikolojik işkence yapıyo bana, telefonu değiştirmeyi düşündüm ama annemi hattı kapatması konusunda ikna edemedim, benim başka bi hattım var genelde o takılıdır, ama arada bi açtığımda gönderilmiş mesajlarını görüyorum, gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum, böle bi takıntı olamaz çünkü...Allah Allah ya...
Adamın tehdit ettiklerine bak..
Anneni arıcam,eee ara!
Arkadaşına sapıkça mesajlar yazıcam,eee yaz!
Ne bunlar canım böyle,yaş kaç,çok mu küçüksünüz de bunlardan korkup adamla iletişimi kesmiyorsunuz?
Telefon numaranızı değiştirmeyi de düşünmüyorsunuz sanırım...
Eeeee böyle uğraşıp durun madem...
evet böyle yapıcam artık, önceleri alttan alıyodum, hakaret ediyodu, o zaman bile kötü konuşmuyodum, cevap vermiyodum, şimdi o hakaret ediyo ben de ona sayıyorum, hala devam ederse savcılığa şikayet edicem, başka yolu yok, ama şikayet ettikten sonra ne yapıyo savcılık onu bilmiyorum, hapse atmıyolardır heralde, daha çok bela olur diye korkuyorum ama kafam çok karışık ne yapıcam konusunda...Baş edemiyosun madem polisi sokun devreye.
eğer bu çok ağır derseniz en azından rahatsız eden adama bu tehditi verin ya.
Ne bu eşkıya gibi.
belli ettiği için ayrıldım zaten... bu meseleyi şimdilik çözdüğümü zannediyorum, bikaç gündür aramıyo, ama bi daha ararsa gerçekten savcılığa şikayet edicem...telefon numaranızı kesinlikle değiştirin. annenize durumu anlatın. mutlaka ikna olur.
ailesiyle konuşun. bu kadar manyak biriyse babanada anlat hatta durumu o devreye girsin sen nie uğraşıyosunki. baban arasın hem ailesini hem onu bak bakalım nasıl geri adım atıyo biraz tehtit etseniz yeter yani.
face gibi paylaşım sitelerine bi süre takılmayın konu kapanana kadar.
mümkünsede böyle manyak piskopat tiplerden uzak durun yawwwwwwwwww. tamam kişi sonradan yüzünü gösterebilir ama mutlaka belli eder yani kişiliğini.
ya ben şikayette bulunursam hayatı kayar, üniversitede okuduğu bölümdeki işini yapamaz, sonuçta sabıkalı olcak bi şekilde... ekmeğiyle oynamiyim diye şikayet etmedim bugüne kadar, ama son noktadayım artık, bikez daha olursa kesinlikle şikayet edicem...Bekleme durur durur yine arar. Kurtuldum zannedersin ama bu hastalıklı insanlar cidden durmazlar. Ciddi bir şekilde uyarılması gerekli. Git sen şikayette bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?