bıktım artık

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
34
iki gün oncesıne kadar eşimle kavga ettık ve eşim her kavgamızda anneme acar tlf bız yıne tartıştık dıye dert yanar bıktım artık ya sen nıye her seferinde annemi arıyorsun ıllallah ettı artık annem. annem cok anlayışıdır ama artık benı arama kendı sorunlarınızı kendınız halledın demiş ki haklı da ne yapacam nasıl başa çıkacam bilmiyorum annemın arama denmesine rağmen en ufak bırseyde aıleme yansıtmasını istemiyorum bi akıl verın kızlar

Ben gerçekten anlayamıyorum insanları. Arkadaş o dört duvar niye var. Ev içinde yaşanan ev içinde kalır öğrenememişmi koca adam. Sen de yap aynısını. Onun anne babasını ara anlat görsün nasıl oluyor.

Çok ayıp çok itici bir davranış.
Evlilik olgunluğuna sahip olmayan bir adam besbelli.
Siz de anneniz de daha ciddi konuşun. Yapacak başka birşey yok. Konuşa konuşa anlayacak.
Kendi ailesine rezil de edebilirsiniz, bu da bir ihtimal.
Ama ben olsam orayı karıştırmazdım.

Benim eşimde aynıydı annemde artık aramayın beni diye söylemişti :) isme baktım ben mi yazdım diye o derece. Sen çözüm bulabildin mi dersen tartışmıyorum artık. umursamıyorum. Bebekte geliyo zaten oda beni kırmamaya çalışıyo çok şükür orta yolu bulduk :)

Yaşlar kaç acaba? Bunu yapan birisi daha 15-16 yaşında olmalı hayır şikayet edince eline ne geçiyor rezil olmaktan başka...

Kendi annesini arayacagina sizin annenizi arıyo bu da ilginç bi tiphani var öyle tipler yemeyip icmeyip annesine yetiştiren. Iyi tarafından bakin

Ne kadarlık evlisiniz? Eşinin anlatma sebebi ne? Annenizde ne umuyor?

benim eşimde bunu hep kız kardeşime yapardı. Her tartışmamızı her kavgamızı anlatırdı ama eşimin niyeti kardeşimin benle konuşup beni sakinleştirmesi içindi. Kardeşim işe başladı çok ilgilenemez oldu bu konulrla bukez ablama sardı :) biz kavga ederdik ablam beni arardı.

Böyle yaptıgı için daha çok kavga ederdik. Yapma dedikce yapardı ay cinnet sebebi resmen. En son Eşimin duyulmasından rahatsız olacagı bi kavga sebebimizi ben tüm aileme anlattım ve madem hersey anltılcak bundan sonra bende herseyi herkese anlatıyorum dedim. Şimdi kan içse kızılcık şerbeti içtim der :)

sanırım benimde boyle bısey yapmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…