- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Zor olacaktır illaki ama bir bebegin olursa sonrasına allah kerim diyorum.belki rahmi alırlar.hic sağlıklı dusunemedigimin de farkındayım.ama zamanim kalmadı.hic anne olamam diye çok korkuyorum.Canım benim çok geçmiş olsun önce saglık ameliyatınızı olun saglıgınıza kavuşun ondan sonra düşünün eger böyle agrılarınız varsa hamilelik daha zor olmazmı acele etmeyin bebek için belki eşinizinde fikri degişir anne olmak böyle birşey sanırım kendi saglıgınızı bile düşünemiyorsun rabbim şifa versin size çok duygulandım
Değilim ama ne yapabilirim başka canım.Çok anlayışsız bi adam,bu adamla çocuk sahibi olmak istediğinize emin misiniz?
Allah gönlüne göre versin inşallah ne diyeyim..Değilim ama ne yapabilirim başka canım.
Anne olamama korkusu beni yiyip bitiriyor.
Korkmayın üzülmeyin bukadar tıpta çareler bitmez önce çocugunuza saglıklı anne olun böyle üzülürseniz daha kötü olursunuz Önceligin sen ol belki zamanı vardır ameliyatını ol İyileş çok geçmiş olsunZor olacaktır illaki ama bir bebegin olursa sonrasına allah kerim diyorum.belki rahmi alırlar.hic sağlıklı dusunemedigimin de farkındayım.ama zamanim kalmadı.hic anne olamam diye çok korkuyorum.
Canım şu anda hiç saglıklı düşünemiyorsun üzülmeni asla istemem ama dünyanın sonu degilki kendini düşün önce saglıgına kavuş gerisi rabbim büyükÇok doktora gittim.hepsi aynı şeyi söylüyor.bagirsak ameliyatı çok riskiymiş.ameliyati olmaktan da korkuyorum.
Peki ameliyattan sonra bağırsak düzelmezse.omur boyu karnımda torbayla yasayacagim. Bu şekilde hamilelik mumkunmudur
Çok üzüldüm bu nasıl eş. Yoldan geçen biri sanki. Bu kadar yıpratma kendini. Herşey olacağına varır stres daha çok zarar verecek sana. Allah bebek isteyen herkese versin inşallahRabbim hepimizinde gönlüne göre versin, desteğiniz için çok saolun.
hayatimda esi.den başka bana yardım edecek ne bi büyüğüm var ne bi annem nede babam.kkmsem yok.kendimi çok yalnız çok çaresiz hissediyorum.
Bunu eşimede söyledim.bana karin olarak yardım etmek zoru da değilsin diye.eger bu yola çıkmaya gönlün niyetin yoksa arkamda dir yardım et bana ameliyat için ke dim karar veremiyorum diye, ama o ne ona ne ona yaklaşıyor.git işine bak diyip beni başından gönderiyor.
Tüp bebeği biliyor canım.kendisi bilgili bir insan ama bu işlemler ona ters geliyor.erkekligine yediremiyor
Rabbim hepimizinde gönlüne göre versin, desteğiniz için çok saolun.
hayatimda esi.den başka bana yardım edecek ne bi büyüğüm var ne bi annem nede babam.kkmsem yok.kendimi çok yalnız çok çaresiz hissediyorum.
Bunu eşimede söyledim.bana karin olarak yardım etmek zoru da değilsin diye.eger bu yola çıkmaya gönlün niyetin yoksa arkamda dir yardım et bana ameliyat için ke dim karar veremiyorum diye, ama o ne ona ne ona yaklaşıyor.git işine bak diyip beni başından gönderiyor.
Ya aklıma geldi eşiniz dr sizden habersiz gitmiş test yaptırmış kendisi için . Acaba dediği gibi mi sonuçlar size gösterdi mi ?
Israrla konuyu kapatması belki bu yüzden . Belki çok olumsuz çıktı sonuçlar ve saçma sapan erkeklik hormonları coştu gururuna yediremedi filan. Bunun bir sağlık sorunu olduğunun farkında değil belki .
Evet sanki tüp bebek bizden olmayacak.sanki başkasının çocuğu olacak.nedir kafasından geçen bilmiyorum ama bukadar anlayissiz olması beni çileden çıkarıyor.ona karşı iyi davranmaya çalışsamda yapamıyorum.bu kadar kaygısız duyarsız olması, hele birde ağrılarım artınca resmen düşman gibi görüyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?