Biktim artık

Zor olacaktır illaki ama bir bebegin olursa sonrasına allah kerim diyorum.belki rahmi alırlar.hic sağlıklı dusunemedigimin de farkındayım.ama zamanim kalmadı.hic anne olamam diye çok korkuyorum.

Çok doktora gittim.hepsi aynı şeyi söylüyor.bagirsak ameliyatı çok riskiymiş.ameliyati olmaktan da korkuyorum.
Peki ameliyattan sonra bağırsak düzelmezse.omur boyu karnımda torbayla yasayacagim. Bu şekilde hamilelik mumkunmudur

Büyüklerinizden yardim almayı denediniz mi . Allahım tez zamanda hayırlısı ile gönlünüze göre versin

Kardeş eşin nasil olsa bir gün birinden çocuk sahibi olabileceği için rahat. Yoksa seni de düşünürdü. Bunun ilerisi de var. Allah sağlık versin ama ameliyat olup da ilerde hamile kalmasan büyük ihtimal ya seni bırakacak ya da birakmadan başkasından çocuk sahibi olacak. Macolukla ilgisi yok. eşini gözden geçir bence. Allah sağlık versin inşallah.

Esinize söyleyin kimseye tüp bebek tedavi olacaginizi anlatmasin. Kendi ailesi dahil. Sonra gögüsünü gere gere gezsin Bizim insanlarimizin bi kismi halen tüp bebegin utanilacak birsey oldugu gibi gösteriyor. Halbuki ne sacma. Türkiyede bir sürü insan tedavi görüp evlat sahibi oluyor ve bu durumu gizliyorlar. Bunda utanacak birsey yok. Görümcem tam 8 sene anne olamadi. Esi ve kendisi cok istiyordu. Bir kac düsük yapti tedavilerden sonra da. Umutu kaybetmistiler biraktilar denemeyi. Bizim oglumuz dogduktan sonra son bir kez denemeye karar verdiler. Ve Rabbimin hikmeti bu sefer tuttu. Simdi dünya tatlisi bir ogullari var masallah. Hicde gocunmuyorlar tedavi gördüklerini söylemeye cünkü utanilacak bir durum degil. Esiniz ikna olmayacaksa yapilacak birsey yok. Ama davranisi cok bencil. Saglik sorunu yasayan o degil. Onun icin bosvermesi kolay. Benim de kronik rahatsizligim oldugu icin duydugunuz endiseyi iyi anliyorum

Gece gece çok üzüldüm gerçekten siz birde bunu yaşıyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Bu durumu yaşayanlar daha iyi bilir anne olma isteğinizi gerçekten anlıyorum . Benim de çikolata kistlerim var ağrısız ama çok şükür. Tüp bebek tedavisi gördüm 2 kere ve sürecin insanı daha da yiprattigini söyleyebilirim .

Eşinle konuşman lazım ne şekilde olursa olsun . Şuan çocuk sevgisi isteği ağır basıyor olabilir ama dışarıdan bakıldığında hiç mantıklı gelmiyor üzgünüm.

Bu konu haricinde sıkıntınız var mı . Maddi yönden belki istemiyordur . Yada kimsenin duymasına gerek yok ikiniz bilirsiniz sadece bu çok zor birşey değil .

Bu arada yaş geçiyor diye sağlığınız dan olmayın Allah korusun . Rabbim nasip edecekse her türlü olur 40 45 yaşına kadar oluyor artık . Siz bi sakin olun önce sağlık önemli .

Zor olacaktır illaki ama bir bebegin olursa sonrasına allah kerim diyorum.belki rahmi alırlar.hic sağlıklı dusunemedigimin de farkındayım.ama zamanim kalmadı.hic anne olamam diye çok korkuyorum.
Korkmayın üzülmeyin bukadar tıpta çareler bitmez önce çocugunuza saglıklı anne olun böyle üzülürseniz daha kötü olursunuz Önceligin sen ol belki zamanı vardır ameliyatını ol İyileş çok geçmiş olsun

Rabbim hepimizinde gönlüne göre versin, desteğiniz için çok saolun.

hayatimda esi.den başka bana yardım edecek ne bi büyüğüm var ne bi annem nede babam.kkmsem yok.kendimi çok yalnız çok çaresiz hissediyorum.

Bunu eşimede söyledim.bana karin olarak yardım etmek zoru da değilsin diye.eger bu yola çıkmaya gönlün niyetin yoksa arkamda dir yardım et bana ameliyat için ke dim karar veremiyorum diye, ama o ne ona ne ona yaklaşıyor.git işine bak diyip beni başından gönderiyor.

Canınızı sıkacak bir yorumda bulunacağım üzülerek; eşiniz sizin bu ameliyatinizdan sonra yanınızda olmayı planlamıyor bence.Yani ölüm sizi ayirana kadar değil,sizin sağlığınız bozulana kadar birlikte olma yemini etmiş birisi

Canım şu anda hiç saglıklı düşünemiyorsun üzülmeni asla istemem ama dünyanın sonu degilki kendini düşün önce saglıgına kavuş gerisi rabbim büyük

Ya aklıma geldi eşiniz dr sizden habersiz gitmiş test yaptırmış kendisi için . Acaba dediği gibi mi sonuçlar size gösterdi mi ?
Israrla konuyu kapatması belki bu yüzden . Belki çok olumsuz çıktı sonuçlar ve saçma sapan erkeklik hormonları coştu gururuna yediremedi filan. Bunun bir sağlık sorunu olduğunun farkında değil belki .

Çok üzüldüm bu nasıl eş. Yoldan geçen biri sanki. Bu kadar yıpratma kendini. Herşey olacağına varır stres daha çok zarar verecek sana. Allah bebek isteyen herkese versin inşallah

Uykum kaçtı inanın . Aileniz yoksa da Rabbim büyük hepimizin sahibi o . Bunca sıkıntınin altında neler gizledi acaba . Neden vesile kılmıyor hamileliginize bi sebebi olduğunu düşünüyorum artık.

Her şerde bir hayır vardır belki de gözünüzü açmanız için bunca sıkıntı . Arkadaşlar da yazmış eşiniz pek tekin gelmedi bana da size de hiç bir desteği yok görünüyor manevi olarak .

Yaşınız da genç neden bir ömürü sırtınızı dayayamayacaginiz bir adama harcayasiniz ki . Almanyadasiniz sanırım imkanlarından yararlanın tedavinizi olun siz kimseye muhtaç olmazsınız zaten Allah korusun olsanız bu adam size bakacak gibi değil .

Aklinla bin yasa. Buda büyük bir ihtimal. Gizli gitmesi ve simdi israrla kacip durduguna göre olabilir yani

Dindar biriyse, dindar ve eşinizin saygı duyduğu bir büyüğü, ona tüp bebek yapmanın çok normal olduğunu, yapmadığı süre boyunca sizin hakkınıza girdiğini anlatsın.

Yumurtalarınızı dondurtup, ameliyatı olup, uzun süre bekleyip, sonra yine denemek, olmazsa donmuş yumurtaları kullanmak da bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…