- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Benimde cikolata kistim varilerlemesinden cok korkuyorum.. Sizi o kadar iyi anliyorum ki hem anne olmak istiyorsunuz hem sagliginizi dusunuyorsunuz.. Rabbim hepimize şifa versin insallah.. Merak ettim kist kac cm? Sadece bir tarafta mi var?
Aklinla bin yasa. Buda büyük bir ihtimal. Gizli gitmesi ve simdi israrla kacip durduguna göre olabilir yani
Yaşınız kaç bilmiyorum ama eşiniz bu şekilde düşünüp elindeki fırsatı kaçırınca tüp bebek yöntemini çok arayabilir. Sonuç olarak doğurganlık dönemi de geçici...Bende kadın doğumcunuza durumu anlatın eşinizle tek başına konuşsun.
Çok geçmiş olsun. Tıpa malesef çok agresif yöntemler kullanılıyor mecburen faydasıyla birlşkte zararları da getiriyor.kürleri denediniz mi hiç. bir arkadaşım çikolata kistinin bu sayede küçüldüpünü anlatmıştı Saraçoğlunun sayfasına girerseniz açıklamalı anlatılıyor.allah eşinize de merhamet versin.böyle insanla çocuk büyütmek de zordur. Sağlığınıza öncelik verin.imkanınız varsa Türkiye de doktora görünün.Ameliyatı son çare olarak gören bir dr olursa belki size alternatif bir yol da gösterebilir.
Amin canım inşallah dilek kapılarınız açıktır.insallah bu güzel dualarınız sebep olur. Rabbim sizlerinde yavrusunu sizlere bağışlasın.benim eşimde çok ileri görüşlü değil.ama kaçacak derecede bahane bulması kocanızın karakterinin boşluğundan. maçoluğundan değil.Allah en kısa zamanda sıkıntılarınızı geçirsin.bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
Dünden beri yumurtlama belirtilerim var...
Bunu bile söyleyemedim.arkasini dönüp yattı.bu ayki şansımı da kaybetmiş oldum.
Is
Kadın doktorları ilgilenmiyor.onun için de eşimden tüp bebek merkezine gidelim.yaptirmasakta sende bende bi kontrol oluruz.sperm ve yumurtalar sağlıklı mi baktiralim dediğimde.kendisinin gittiğini kendisinde herşey yolunda olduğunu söyledi. Ertesi gün-de yapılan test sonuçlarını bana email le göndermiş..
Sonuçlar iyi onda herşey olması gerektiği gibi.ayrica kontrol olduğu merkezin doktoru sonuçlarınin en sağlıklı erkek spermi olduğunu yazmis
Elimden alıyor benim anneliğimi. Sonrada benden helal lik istiyor.Problem kendinde olmamasına rağmen bencillik ediyor,anne olma hakkınızı gasp ediyor.
Çok geçmiş olsun ne denirki.
Cahil bir adam,Allah akıl fikir versin.
Böyle bir adamdan niye cocuk yapmak istiyorsun? Simdi sirtini dönen adam, velev ki cocuk dogdu ve gece agliyor, yardimci mi olacak saniyorsun?
Hadi diyelim sif bebek icin berabersin, dogumdan sonra bosanirsin. Eh o cocugun hakki degil mi, iyi bir babaya sahib olmak?
Bence sagligin herseyden, herseyden cok daha önemli. Ve yasadigin stressten dolayi sagligin geriye gidiyor. Bu adamdan bosan ve ameliyatini ol. Su akar yolunu bulur. Dünyada baska adam mi yokta? Kendini esine sartlandirma. Arkandan is ceviren biri, ne iyi bir es, ne iyi bir baba asla olmaz!
Ah çok üzüldüm.Elimden alıyor benim anneliğimi. Sonrada benden helal lik istiyor.
Ben helal etsem, mevlam onu affedermi
Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun tabi ki önce sağlık ama anne olma isteğinizi de çok iyi anlıyorum. Eşinizin bu kadar geri çevirmesinin bir sebebi olabilir psikolojik ya da yanlış bildiği birşeyler. Kayınvalideniz falan konuşsa ikna edemez mi acaba. Vicdanlı bir adam diyorsunuz siz de vicdanını sızlatsanız işe yaramaz mı.Biliyormusun canım, kadın doktoruma bil3 sırf bu yüzden gidemiyorum.alman bi doktor.bizim kültürümüzü bilmiyor ama herseferinde o da benimle ağlıyor.bu kadar çocuk isteği olan bir insansın.ayril bu adamdan başkasıyla çocuk yap diyor.
Türkiyede doktora gorunme sansiniz var mi? Burada daha ilgili doktorlar var diye dusunuyorum. Tek care almanya mi?Almanyadayim , burda doktorlar cm e bakmıyor canım.teshisi koyunca direk ameliyat yada tup bebek merkezi oneriyorlar.kadin doktorlari bu konuda fazla sorumluluk almiyor.tupumun biri kistten dolayı kapanmıştı.son ameliyatımı ağustosta oldum o ameliyatta doktor hayret ettim bukadar büyük bi Kıst ameliyatı yapmamıştım dedi.hertarafini sarmış dedi.ama sadece yumurtalıkları temizlediler.diger ameliyat bağırsaktaki büyük bi ameliyat gerektiriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?