Biktim artık

Benimde cikolata kistim var ilerlemesinden cok korkuyorum.. Sizi o kadar iyi anliyorum ki hem anne olmak istiyorsunuz hem sagliginizi dusunuyorsunuz.. Rabbim hepimize şifa versin insallah.. Merak ettim kist kac cm? Sadece bir tarafta mi var?

Benimde cikolata kistim var ilerlemesinden cok korkuyorum.. Sizi o kadar iyi anliyorum ki hem anne olmak istiyorsunuz hem sagliginizi dusunuyorsunuz.. Rabbim hepimize şifa versin insallah.. Merak ettim kist kac cm? Sadece bir tarafta mi var?

Almanyadayim , burda doktorlar cm e bakmıyor canım.teshisi koyunca direk ameliyat yada tup bebek merkezi oneriyorlar.kadin doktorlari bu konuda fazla sorumluluk almiyor.tupumun biri kistten dolayı kapanmıştı.son ameliyatımı ağustosta oldum o ameliyatta doktor hayret ettim bukadar büyük bi Kıst ameliyatı yapmamıştım dedi.hertarafini sarmış dedi.ama sadece yumurtalıkları temizlediler.diger ameliyat bağırsaktaki büyük bi ameliyat gerektiriyormus.

Dünden beri yumurtlama belirtilerim var...

Bunu bile söyleyemedim.arkasini dönüp yattı.bu ayki şansımı da kaybetmiş oldum.

Is
Aklinla bin yasa. Buda büyük bir ihtimal. Gizli gitmesi ve simdi israrla kacip durduguna göre olabilir yani

Kadın doktorları ilgilenmiyor.onun için de eşimden tüp bebek merkezine gidelim.yaptirmasakta sende bende bi kontrol oluruz.sperm ve yumurtalar sağlıklı mi baktiralim dediğimde.kendisinin gittiğini kendisinde herşey yolunda olduğunu söyledi. Ertesi gün-de yapılan test sonuçlarını bana email le göndermiş..
Sonuçlar iyi onda herşey olması gerektiği gibi.ayrica kontrol olduğu merkezin doktoru sonuçlarınin en sağlıklı erkek spermi olduğunu yazmis

Cnm çok geçmiş olsun.
Inşallah sende çocuk sahibi olursun. Ama eşinin sana desteği yüzde yüz olmalı, yoksa tüp bebek tedavisi çok zor. Bu yoldan 4 kere geçtik biz çünkü.

Once siz sagliginiza bir kavusun o surecte esiniz hala yaninizda olursa cocugu dusunursunuz.Su an onemli olan sizsiniz ben hamileyken baska nedenlerden dolayi bebegin alinma ihtimali ile karsilastim.Doktorlar bizim icin once anne diyorlar .Rabbim size sifa, esinizin kalbine de size karsi mermamet versin.

Eşinin gizli gizli gidip kontrollerini yaptırmasını anlamlandıramadım.
Fakat bence sen de bebek konusunda fazla ısrarcı olma.
Önceliğini sağlığına ver.
Bazen yurtdışında çare bulunamayan sıkıntılar Tr'de halledilebilir oluyor.
Hiç burada muayene oldun mu?

öncelikle geçmiş olsun.eşinizin ciddi ciddi baba olmamak gibi düşüncesi var.
siz anne olmak için herşeyi göze almışsınız bu yaşadıklarınızı bir uzman bilgisine sundunuz mu?
ben olsam ameliyatımı olur genç yaşta saglıgıma kavusurum.
saglıksız evlilikler de bebek daha da zor oluyor ona sadece anne degil baba da lazım.
adam sizden gizli gidip saglık kontrolünden geçiyorsa tüp bebegin ne oldugunuda biliyordur.
yada sizin hastalıgınızla ilgili doktorlardan görüş almış bebek mi sizin saglıgınız mı siye tercih de yapmış olabilir.
ben olsam ameliyatımı olurum bebek büyüdügünde saglıklı bir bedende bile yaptıgı agrıların zorlugu tartışılmaz hele ki bağırsak sistemine de agırlık bindiginde sizin yaşayacagınız agrılar katlanılmaz olacaktır.
dayanırım diye düşünmekle yaşamak zor bir durum

Yaşınız kaç bilmiyorum ama eşiniz bu şekilde düşünüp elindeki fırsatı kaçırınca tüp bebek yöntemini çok arayabilir. Sonuç olarak doğurganlık dönemi de geçici...Bende kadın doğumcunuza durumu anlatın eşinizle tek başına konuşsun.

Çok geçmiş olsun. Tıpa malesef çok agresif yöntemler kullanılıyor mecburen faydasıyla birlşkte zararları da getiriyor.kürleri denediniz mi hiç. bir arkadaşım çikolata kistinin bu sayede küçüldüpünü anlatmıştı Saraçoğlunun sayfasına girerseniz açıklamalı anlatılıyor.allah eşinize de merhamet versin.böyle insanla çocuk büyütmek de zordur. Sağlığınıza öncelik verin.imkanınız varsa Türkiye de doktora görünün.Ameliyatı son çare olarak gören bir dr olursa belki size alternatif bir yol da gösterebilir.

benim eşimde çok ileri görüşlü değil.ama kaçacak derecede bahane bulması kocanızın karakterinin boşluğundan. maçoluğundan değil.Allah en kısa zamanda sıkıntılarınızı geçirsin.bebeğinize kavuşursunuz inşallah.

Turkiyede doktora gitmeyi çok istiyorum ama o konudada eşim saolsun.ben burdan arayıp izin zamanimiza hastanelerden randevu aldım ki gidince beklemeyelim diye ama eşim saolsun onu da reddetti.izini bin bir iki bahaneyle iptal etti.30 yaşındayım. Şuan tek çare acil bi şekilde tüp bebek gittiğim doktorda bunu ona söyledi.ordan da randevu aldık, randevu zamanı gelince ara iptal et benim iş görüşmesi sebebiyle yurt dışına gitmem lazım dedi.aradim randevuyu iptal ettim.doktor çok kızdı.bu kan değerleriyle ne kadar daha erteleyeceksin diye.

Kür leri denedim canım.faydasini görmedim.zaten bendeki kistler kendiliğinden gidecek gibi değil. Fazla büyümüş. Baba olma konusunda ona söyleyecek sözüm yok.hakkina giremem .Çok güzel bi baba olur.cocuklara çok düşkün. Görumcemin çocuklarıyla sanki babalarıymış gibi ilgilenir.herseylerini üstlenir.dersleri giydikleri yedikleri hasta olurlarsa doktorları maddi ihtiyaçları herşeylerini o üstlendi.bi nevi eksikliği onlarla doldurmaya çalışıyor.merhameti ne gelince de, yolda düşkün birini görse varını yoğunu verir.ama bana gelince bambaşka bir insan.

Amin canım inşallah dilek kapılarınız açıktır.insallah bu güzel dualarınız sebep olur. Rabbim sizlerinde yavrusunu sizlere bağışlasın.

Problem kendinde olmamasına rağmen bencillik ediyor,anne olma hakkınızı gasp ediyor.

Çok geçmiş olsun ne denirki.
Cahil bir adam,Allah akıl fikir versin.

Böyle bir adamdan niye cocuk yapmak istiyorsun? Simdi sirtini dönen adam, velev ki cocuk dogdu ve gece agliyor, yardimci mi olacak saniyorsun?

Hadi diyelim sif bebek icin berabersin, dogumdan sonra bosanirsin. Eh o cocugun hakki degil mi, iyi bir babaya sahib olmak?

Bence sagligin herseyden, herseyden cok daha önemli. Ve yasadigin stressten dolayi sagligin geriye gidiyor. Bu adamdan bosan ve ameliyatini ol. Su akar yolunu bulur. Dünyada baska adam mi yokta? Kendini esine sartlandirma. Arkandan is ceviren biri, ne iyi bir es, ne iyi bir baba asla olmaz!

Problem kendinde olmamasına rağmen bencillik ediyor,anne olma hakkınızı gasp ediyor.

Çok geçmiş olsun ne denirki.
Cahil bir adam,Allah akıl fikir versin.
Elimden alıyor benim anneliğimi. Sonrada benden helal lik istiyor.
Ben helal etsem, mevlam onu affedermi

Biliyormusun canım, kadın doktoruma bil3 sırf bu yüzden gidemiyorum.alman bi doktor.bizim kültürümüzü bilmiyor ama herseferinde o da benimle ağlıyor.bu kadar çocuk isteği olan bir insansın.ayril bu adamdan başkasıyla çocuk yap diyor.

Elimden alıyor benim anneliğimi. Sonrada benden helal lik istiyor.
Ben helal etsem, mevlam onu affedermi
Ah çok üzüldüm.
Eşinizin zayıf taraflarından girerek konuşsanız.
Yani nasıl desem inançlı mı mesela?

Bu işte ayıp yok, günah yok.
Neyin inadı?
Erkeklikle alakası ne?
Siz veya sözüne güvendiği sevdiği başka biri mi konuşsa?
Elinizden almasın bu hakkı, çok üzüldüm.
Bu bencillikle sizi bunca üzen adamı baba yapmaya uğraşmak da ayrı bir çelişki tabi ama ben çok duygulandım sizin bu durumunuza.
Allahım kalbinize göre versin,sizi bir an evvel feraha çıkarsın.
Anneliği tattırsın hayırlısı ile.

Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun tabi ki önce sağlık ama anne olma isteğinizi de çok iyi anlıyorum. Eşinizin bu kadar geri çevirmesinin bir sebebi olabilir psikolojik ya da yanlış bildiği birşeyler. Kayınvalideniz falan konuşsa ikna edemez mi acaba. Vicdanlı bir adam diyorsunuz siz de vicdanını sızlatsanız işe yaramaz mı.

Türkiyede doktora gorunme sansiniz var mi? Burada daha ilgili doktorlar var diye dusunuyorum. Tek care almanya mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…