- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Tessekkür ederim .Niye istemiyor eşiniz tüp bebek anlamadım. Sonuçta sizin bebeğiniz. Çok geçmiş olsun.
Evet sanki tüp bebek bizden olmayacak.sanki başkasının çocuğu olacak.nedir kafasından geçen bilmiyorum ama bukadar anlayissiz olması beni çileden çıkarıyor.ona karşı iyi davranmaya çalışsamda yapamıyorum.bu kadar kaygısız duyarsız olması, hele birde ağrılarım artınca resmen düşman gibi görüyorum onu.Cehalet cok kotu ve zor birsey..
Çok geçmiş olsun canım agrılarınız neden kaynaklı hamilelikle geçecekmi başka birşeydir önce onun çaresine baksanız rabim hayırlı evlatlar versin inşallah
Bunun erkeklikle ne alakası var.Tüp bebeği biliyor canım.kendisi bilgili bir insan ama bu işlemler ona ters geliyor.erkekligine yediremiyor
Canım benim çok geçmiş olsun önce saglık ameliyatınızı olun saglıgınıza kavuşun ondan sonra düşünün eger böyle agrılarınız varsa hamilelik daha zor olmazmı acele etmeyin bebek için belki eşinizinde fikri degişir anne olmak böyle birşey sanırım kendi saglıgınızı bile düşünemiyorsun rabbim şifa versin size çok duygulandımCanim çikolata kisti çok ilerlemiş bağırsak ve rahim arasına yer yapmış bağırsağı düğümlemiş. Bunun alınması içinde kalın bağırsağın büyük bi kısmı kesilecek o esnada bağırsak çıkışı karindan yapılacak.yani karnımda torba olacak.eger kesilip dikilen bağırsak düzelirse tekrar bi ameliyatla karındaki bağırsak çıkışı kapatılacak.ama doktorlar çok riskli düzelmeye bilir diyor.duzelsede düzelmezse de hamilelik bu ameliyattan sonra yasak.cocuk geliştikçe bağırsağın yırtılma riski var
İsiniz cok zor. Allah kolayliklar versin..Evet sanki tüp bebek bizden olmayacak.sanki başkasının çocuğu olacak.nedir kafasından geçen bilmiyorum ama bukadar anlayissiz olması beni çileden çıkarıyor.ona karşı iyi davranmaya çalışsamda yapamıyorum.bu kadar kaygısız duyarsız olması, hele birde ağrılarım artınca resmen düşman gibi görüyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?