Biktim artık

Eşimin annesi hayatta değil .Ablasıyla konuştum bir kere.agrilarima şahit olmuştu.aciklamam gerekti.

Ablasi konustmus.ama hic birseye yaramadi.tersine daha kötü oldu.onun başkasının aklına ihtiyacı yokmuş.boyle birseyi başkasına anlatmam çok büyük yanlışmış.

Böyle bir eşten neden ille de çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz anlayamıyorum?

Bebek özlemi yüzünden sağlıklı ve mantıklı düşünemiyorsunuz anlaşılan.
Herhalde bir olsun da sever, ilgilenir, ilgilenmezse ben ona yeterim falan diye düşünüyorsunuz ama daha karısına ilgi göstermeyen erkek çocuğuyla ne kadar ilgili olabilir ki?
Bebeğin sadece anneye değil babaya da ihtiyacı var. Eşinizin umurunda değil ki bebek sahibi olmak..

Sizi üzmek hiç istemem ama malesef ameliyattan sonra hayatınızın daha zor olacağını biliyorum.
Anneannem olmuştu ve kişisel ihtiyaçlarını hep birileri yapmak zorundaydı. Daha da detay vermeyeceğim ama biraz daha geniş düşünün diye yazıyorum.
Oldu ki eşiniz tüp bebeği kabul etti ve mucize gerçekleşti. Ya durumunuz daha kötüye giderse. Bebeğe tek başınıza bakamayacak duruma gelirseniz? Ki birebir bakacak kişi de eşiniz olmaz bana o ışığı vermedi nedense.

Annelik duygusunu yaşamak istemenizi çok çok iyi anlıyorum. Hamile kalmadan önce aklınız fikriniz bebek oluyor. Ama biraz da sonrasını düşünmek gerek.

Önce sağlıkla ilgili sorunlarınızı giderin. Hamilelik normal sağlıklı bir kadını bile yıpratan bir şey.
Allah size şifa versin. Ama belki eşinizden bebek sahibi olmamak daha hayırlıdır. Zira kendisi çok bencil..

Sıra Size gelince bu halinizle merhamet etmeyen insana lütfen iyi demeyin.onun önceliği yeğenleri değil sizsiniz.nikah sırasında hastalıkta sağlıkta ifadesinin karşılığı bugünlerde belli olur.karşınıza alın konuşun.sizinle çocuk sahibi olmak istiyor mu istemiyor mu? Madem çocukları seviyor,evladı da olsun istiyor sırf sizin için yere batasıca erkeklik gururunu (ne demekse anlamadım hiç bir zaman) ezicek ve ve tek görevi olan bir daha da kendisinden tedavi sırasında beklenmeyecek şeyi yapıcak.çocuk için değil sizin için yapması gerekirken üstüne çocuk da alıcak nasipse.daha ne istiyor bu adam.ŞÖyle düşünün de size bu ağrılardan kurtulmanın şifa bulmanın tek yolunun çocuk sahibi olmak gerektiğini söylese yine de aynı mı davranırdı? Malesef evet.o yüzden onun olmayan ilgisi için kendinizi yıpratmayın ve tüp bebek tedavisine başlatın.tekrar geçmiş olsun

Allah şifa versin canım..En kıza zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıkla bebeğini inşaAllah

Konu sahibinde bulunan cikolata kisti bende de var doktorlar bizzat cocuk yapmayi oneriyorlar. En kesin tedavi cozumu gebe kalmak. İsrarci olmasinin sebebi de bu .. Yasayan anliyor cidden

Zır cahil. Tüp bebek onun maçoluğunu bozacak bir şey değil. Kafaya bak arkadaş. Yani kusura bakmayın ama sizi de düşünmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…