Bıktım artık

LasTRomaNce_arzu

Kafamda deli sorularrr
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
151
213
103
Uzunca aradan sonra yine eşimin ailesi yüzünden yazıyorum.içimi dökmezsm patlıycam. Gerçekten bazen kendi kendime abartığımı kafama takmamam gerektiğini kendime telkin etsemde düşünmeden edemiyorum. Sadece benim etrafımda mı var bu kadar düşüncesiz insanlar anlamıyorum. Kv kp ile ne yazık ki altlı üstlü oturuyoruz. Sanki böyle olunca her şekilde hayatımızda olmaya hakları olduğunu duşünüyolar. Anlayış yoksunu Bi kp var. Her işe kaynanadan daha çok karışır. Her konuda Bi bildiği var. Gerçekten yazarken bile sinirleniyorum. Az önce eşim namaz kılıyordu bende dusa girmek için üstümü çıkarmıştım. Kapı çaldı.kapı çalınca çocuklar Bahçeden geldi sandım bornoz giyip çıktım. Otomatik kapı tuşuna basıp dış kapıyı açtım. Ama iç kapınin deliğinden bakınca kp olduğunu gördüm. Dolayısıyla kapıyı açmadım. Hemen içerden üstüme bişiler giyip kapıyı açtım. Ama işitmediğim azar kalmadı. Ne biçim insansın kapıda mı açmıyorsun artık kapıyı çalıyorum açmıyorsun dış kapıyı açıyorsun evine gelmem merak etme kendi evimize giremez olduk bilmem ne azarlar. Ya baba yok valla üstüm müsait degildim diye ben açıklama yapıyorum o hala bağırıyor. Bi bağırmak ki konu komşu duyacak kadar. Böyle düşüncesizlik olur mu nasıl Bi insan çıldırıcam. Sanki her an kapıda beklemek zorundaymışım gibi. Büyütecek ne var ya insan müsait olamaz mı bu nasıl mantık gerçekten aklım almıyor.insan gibi kızım niye açmıyorsun dese bende acıklamamı yapsam geberir sanki. akşam akşam sinir bozmakta üstlerine yok bıktım artık. Bu kadar kolay Bi konuyu nasıl abartıyor cinnet geçirticek sonunda bana

Sabır.. eşinize anlatn diyeceğim ama
Anladığım kadarıyla (kp tipinde insanlar tanıyorum) böyle gelmiiiş böyle gider. Sallamayın boşverin ne deseniz anlamayacak ne deseniz hatasını görmeyecek. 1 kere “baba üstüm giyinik değildi ne yapayım Allah Allah kapıya öyle çıkamam git oğluna söyle “ falan de eşine yönlendir eşin arıza bi insan değilse. Babasıyla o uğraşsın. Sen cevap verme konuşsun konuşsun susar. Nasılsa dediğini de anlayacak kapasite yok

Eşim namazdan sonra kapıya geldi bahçede hala kendi kendine bağırıyor söyleniyordu. Eşim yanına gitmiş baba içeri gel niye bağırıyorsun arzu müsait degildi bende namazdaydım diye açıklama yapmış. Camdan baksaydı bilerek açmadı diyormuş karını savunma avucuna aldı seni tabi diyormuş. Eşimde neye inanmak istiyorsan ona inan demiş. Aramızda bir kavga olsa anlıycam da aramızda sorun yok durup durup fevri çıkışlar yapıyor hasta mı ne anlamadım gitti. Takma kafana diyo eşim ama takılmıycak gibi değil ki.

Eşim namazdan sonra kapıya geldi bahçede hala kendi kendine bağırıyor söyleniyordu. Eşim yanına gitmiş baba içeri gel niye bağırıyorsun arzu müsait degildi bende namazdaydım diye açıklama yapmış. Camdan baksaydı bilerek açmadı diyormuş karını savunma avucuna aldı seni tabi diyormuş. Eşimde neye inanmak istiyorsan ona inan demiş. Aramızda bir kavga olsa anlıycam da aramızda sorun yok durup durup fevri çıkışlar yapıyor hasta mı ne anlamadım gitti. Takma kafana diyo eşim ama takılmıycak gibi değil ki.
Amaaann o istediği kadar bağırsın o zaman. Kendine zarar hasta olur. Eşiniz doğruyu yanlışı gördükten sonra

Yüce haşmetli padişahım, aciz kulunuzu affedin, popom açıktı ondan açamadım kapıyı demeniz lazımdı. Çok ayıp etmişsiniz.
Ayrıca o ev onun tabi ki, siz o evin sahibesi değil kölesisiniz. Kendinize gelin rica ediyorum.
Kesinlikle hemen yukarı çıkıp bunları söylycem belki egosu tatmin olur.

Bornozla kapıyı açsaydınız bunların hiç biri olmayacaktı...

Uzunca aradan sonra yine eşimin ailesi yüzünden yazıyorum.içimi dökmezsm patlıycam. Gerçekten bazen kendi kendime abartığımı kafama takmamam gerektiğini kendime telkin etsemde düşünmeden edemiyorum. Sadece benim etrafımda mı var bu kadar düşüncesiz insanlar anlamıyorum. Kv kp ile ne yazık ki altlı üstlü oturuyoruz. Sanki böyle olunca her şekilde hayatımızda olmaya hakları olduğunu duşünüyolar. Anlayış yoksunu Bi kp var. Her işe kaynanadan daha çok karışır. Her konuda Bi bildiği var. Gerçekten yazarken bile sinirleniyorum. Az önce eşim namaz kılıyordu bende dusa girmek için üstümü çıkarmıştım. Kapı çaldı.kapı çalınca çocuklar Bahçeden geldi sandım bornoz giyip çıktım. Otomatik kapı tuşuna basıp dış kapıyı açtım. Ama iç kapınin deliğinden bakınca kp olduğunu gördüm. Dolayısıyla kapıyı açmadım. Hemen içerden üstüme bişiler giyip kapıyı açtım. Ama işitmediğim azar kalmadı. Ne biçim insansın kapıda mı açmıyorsun artık kapıyı çalıyorum açmıyorsun dış kapıyı açıyorsun evine gelmem merak etme kendi evimize giremez olduk bilmem ne azarlar. Ya baba yok valla üstüm müsait degildim diye ben açıklama yapıyorum o hala bağırıyor. Bi bağırmak ki konu komşu duyacak kadar. Böyle düşüncesizlik olur mu nasıl Bi insan çıldırıcam. Sanki her an kapıda beklemek zorundaymışım gibi. Büyütecek ne var ya insan müsait olamaz mı bu nasıl mantık gerçekten aklım almıyor.insan gibi kızım niye açmıyorsun dese bende acıklamamı yapsam geberir sanki. akşam akşam sinir bozmakta üstlerine yok bıktım artık. Bu kadar kolay Bi konuyu nasıl abartıyor cinnet geçirticek sonunda bana
Öncelikle Allah yardımcınız olsun,ben de tam altı sene sizin durumunuz da yaşadım.Allahtan bizimkiler sizinkiler den biraz daha hallicedirler:)Ama durumunuz çok ta vahim değil anladığım kadarıyla çünkü eşiniz sizin tarafınızda zannedersem.Nacizane tavsiyem başka bir şehire taşınmak konusunda eşinizin aklına girmeye çalışın inanın başka türlü huzurunuz kalmıyor.Biz öyle yaptık ve rahata erdik:)

Benim.kayinpederde herseyde sorun çıkarır.uzakta baska illerle oturuyoruz ama ordan buraya tarımızı tuzumuzu kaçırır.hatta kp yuzunden 2 3 defa panik atak bile gecirdim. Hicbirseye tahammülü yok.allah yardımcınız olsun

Anladığım kadarıyla eşinle mutlusun. E seni de savunmuş bu çok güzel bir şey. O yüzden onlarla da elinden geldiğince az muhatap ol takmamaya çalış eşinle mutlu olmaya bak.
Bir de adamın yaptığı kesinlikle yanlış ama üstünü değişmeye gitmeden sen de bi baba müsait değilim bekler misin iki dkk diye bağırabilirdin kapı arkasından belki. Aklıma bu geldi. Ama işte o an panikle aklına gelmemiş olabilir.
Her neyse bunları boşver eşin arkanda durmuş bu çok güzel. Bunun kıymetini bil ve elinden geldiğince idare et, sabrın sonu selamet inşallah

Back
X