Gebeliğe Hazırlık Bıktım artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaan kuzum boşver takma kafana. Benim 4 yıl boyunca olmadı 4 yıl sonra kendiliğinden oldu. İnanır mısın kafama hiç takmadığım çocuğu hiç düşünmediğim ay hamile kaldım. Bu zamana kadar sorup başımın etini yiyenler şimdi de hastaneye felan gidince arayıp sormuyorlar bile milletin dili kaşınıyo inan ki. 1 kere bile aramadı daha kv her dönemde bir sıkıntı çıkartıyorlar en güzeli kafaya takmamak bitanem takma kafana annen de olsa yeri gelince kendini savunacaksın susma kmsenin karşısında. Siz eşinle mutluysanız ve eşin bunun lafını bile yapmıyorsa senin daha mutlu olman lazım boşver herkesi ne diyen desin. Susturamazsın kimseyi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 ❤️🌹

Bence de takmamalısın böyle şeyleri. Allah hayırlısını versin herkese. Evlat her türlü imtihan, varlığı da yokluğu da, gecikmesi de bizler için sabır imtihanı. Hakkıyla çıkmayı nasip etsin Allah.

Canım 6 ay düşün yani üçüncü ayımda kaynanam bana işk defa geldi ayrı şehirlerdeyiz tedavi için memleketine gidin diyor kaynanam küçük bir şehirde ben ilçedeyim ailem büyük şehirde düşün yani işk geldiğinde böyle dedi 😡😡
Hamile kaldığın ay nasıl değerlendirme yaptın diğer aylardan farklı olarak, anlatır mısın?

Hamile kaldığın ay nasıl değerlendirme yaptın diğer aylardan farklı olarak, anlatır mısın?
Bi önceki ay kimyasal gebelik geçirdim dedim ya sonra hiç üzülmedim dr sağlıklı gebelik olsa düşmezdi dedi tamam dedim iki dr a gittim birisi korun dedi birisi korunma dedi akışına bıraktım ikinci dra 3 martta gittim yumurtan çatlamak üzere bugün ilişki olsun dedi bende.eşimi ikna edemedim 14 şubattan 21 şubata kadar kanamam olunca korktu takvime görede ayın 5 i doğurganlık dönemim di o gün ve ertesi haftayı değerlendirdik bat geçince 4 gün sonra kan ve idrar testi verdim kanda pozitif çıktı

Bi arkadaşım evlendiğimden bu yana sürekli soruyordu var mı bebek var mı bebek diye .bana enfeksiyon vardı maydonoz kürü sütle buharına otur dedi soğan kürü yap aç karnına içilince iltihabı döker dedi yapmadım soğanda şeker var aç karnına içersem yükseltir diye düşündüm

Sıkıldım artık sürekli çocuk ne zaman çocuk ne zaman denmesinden kendi annemi bile doldurup olmazsa ilerde boşar dedirtmelerinden Allah için sormayın kimseye sormayın
Boşar demesı çok saçma ne zaman olacak dıye ınan her anne soruyor benım annem de oyleydı hatta tedavı olun parasını verım bıle dedı o yüzden fazla takma zamanı gelınce rabbım nasıp eder

Bi önceki ay kimyasal gebelik geçirdim dedim ya sonra hiç üzülmedim dr sağlıklı gebelik olsa düşmezdi dedi tamam dedim iki dr a gittim birisi korun dedi birisi korunma dedi akışına bıraktım ikinci dra 3 martta gittim yumurtan çatlamak üzere bugün ilişki olsun dedi bende.eşimi ikna edemedim 14 şubattan 21 şubata kadar kanamam olunca korktu takvime görede ayın 5 i doğurganlık dönemim di o gün ve ertesi haftayı değerlendirdik bat geçince 4 gün sonra kan ve idrar testi verdim kanda pozitif çıktı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım. Ben de çok istiyorum ama 3 aylık çalışmalarımız sonuç vermedi. Şimd gün aşırı deniyoruz. Bakalım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım. Ben de çok istiyorum ama 3 aylık çalışmalarımız sonuç vermedi. Şimd gün aşırı deniyoruz. Bakalım
Amin canım gün aşırı en sağlıklısı oluyor bende dr a gitmesem yumurtamın çatladığını bilemeicekmişim zaten hayırlısı olsun inşaAllah şeninde bir bebişin olur

Back
X