bıktım artık!!!!!

kayınvalideniz çok müdahaleciymiş.kesinlikle tavrınızı koyun. anladığım kadarıyla yumuşak huylusunuz. gerektiğinde sert olmakta fayda var. ayrıca çocuk mikroba alışsın diye de kendi ağzından çıkardığı kaşığı bebeğe yedirmesi ne kendini bilmezlik çok yanlış! ciddi bir uyarı yapın artık. haddini bilsin.

Arkadaşım işin zor ama neyseki eşin senin yanında.
Evinizin ayrı olmasıda süper yani.
Ne kadar az görüşürsen o kadar iyi yoksa psikolojinin bozulması
yakındır Allah korusun.

ayy okurken sinir oldum bencede artık mesafeni koy eşinede söle bizde bir söz vardır selameti kenar diye nekadar az görüşürsen o kadar iyi olursunuzz

Az bir oturayım, bir çay içip kafam yerine gelsin de yatayım diye düşünürken, kaynanandan öyle bir tiksindim ki içtiğim çay midemi bulandırdı.
Çok sabırlıymışsın canım maşallah, ben cıngar çıkartırdım, kızım konusunda basit olaylarda bile tahammül gösteremezken bu davranışları kaldırmam mümkün olmazdı. Neyse ki eşin anlayışlıymış, sen de illa ki kayınvalideyle aranız süper olmalı diye düşünme öyle bir zorunluluk yok. Herşey karşılıklı bu hayatta..

herkese fikirleri ve yorumları için teşekkür ederim.. bende artık biraz uzak durmaya çalışcam.gerçiben ne kadar çalışırsam o yapışıyor ayrı meselede..en son pazartesi görüştük bu sabah aradı bize gelin diye bende işim var geleme dedim..ne işin var diye soruncada inadıma alışveriş merkezine gideceğim alışveriş yapcam dedimm...sinir oldu sesi baya bozuldu.. o hiç sevmez öyle gezmeyi para harcamayı sadece evde oturur ve para biriktirir...1 liranın hesabını yapan bir insan..kardeşinde gelsin dedi..bende arkadşlarla gitcem dedim inme iniodu kadına..ohh canıma değsin..bana çektirdiklerine değsin..:49:

Bir cahilatör kaynana vakasıyla daha karşı karşıyayız burda da çok okudum çevremde de çok gördüm böyle kadınlar Allah muhafaza düşmanımdan ırak olsun...Valla yuva yıkarlar, nasıl bir kafa yapısıdır bu yahu kıçını kır otur evinde gelsinler bırak elini öpmeye ama ne hacet illa burunlarını sokacaklar...
Ama bence ne yazıkki çözümü yok konuşsanda, mesafe koymaya kalksanda anlacağı kafa yapısında olmadığı için çözümü zor sanki Allah kolaylık versin..

kaynanan çok vicdansız bir kadınmış görümcende çok tuhafmış :23:bu insanlardan uzak dur az görüş gerektiğinde sert cevaplar ver ama evine çocuğuna fazla müdahale etmesine izin verme:50:zor bir kaynanan var eşin en azından seni anlıyor bu yönden şanslısın :31:

herkese fikirleri ve yorumları için teşekkür ederim.. bende artık biraz uzak durmaya çalışcam.gerçiben ne kadar çalışırsam o yapışıyor ayrı meselede..en son pazartesi görüştük bu sabah aradı bize gelin diye bende işim var geleme dedim..ne işin var diye soruncada inadıma alışveriş merkezine gideceğim alışveriş yapcam dedimm...sinir oldu sesi baya bozuldu.. o hiç sevmez öyle gezmeyi para harcamayı sadece evde oturur ve para biriktirir...1 liranın hesabını yapan bir insan..kardeşinde gelsin dedi..bende arkadşlarla gitcem dedim inme iniodu kadına..ohh canıma değsin..bana çektirdiklerine değsin..:49:

cook ıyı yapmısın cnm....benımkıde oyledır kızına bısey dıyemes gelınlere gelınce soz gecırmeye calısır kızı mını eteklerle otel eglencelrıne gder ben yarım kolu tsırt gıyınce olay olıur..kızı gezmeden suslenmekten eve gelmesken ben esıme hadı bıraz hava alalım yarım saatte olsa parka ınelım desemfazla gezme ıyı deıldır der.....hıııc muhatab olmuyorum valla kızına lafını gecırsın ılk once..cok ıyı yapmıssın canım..

evleriniz ayrı , eşin olanı biteni fark edebiliyo , yapılan haksızlıkları görebiliyo en azından.. mesafeli olursan ve daha az görüşürsen daha rahat edersin bence..

Merhaba arkadaşlar.bayadir yazamadim çünkü çok moralim bozuktu. Bu arada yorum yapan

ve bana akıl veren arkadaslara çok teşekkür ederim.oğlum 15 gündür çok sıkıntılı emiyordu beni.kayinvalidem zorlama çocuğu mama ver dedikce ben emzirmyeyyeirmeye çalıştım
.bu arada bebeğim daha gogsumu görür görmez çığlık cigliga ağlıyordu.bana devamlı mama ver diyen kadın akşam eşim eve gelince acıklı.acıklı olan daha çok küçük etseydi keşke ama biberon vere vere emmeyi untuttu cocük dedi bende anne çocuk emerken kulağımdan alıp mama ver yeter emzirme diyorsun şimdide emzir diyorsun amacin ne ya dedim(bu arada bebeğim emmeyip agladikva pis.pis. siritiyor oturdugu yerden sanki oğlum beni istemiyormuş gibi.@
2 AY ÖNCEDE ÇOK KILO ALDIN BEBEK Mamayla. Buyur diodu bana ya gece bi ağladım bi canım sıkıldı

Ben delirmeym de kim delirsin

yani bana kilo aldın derken artık emzirme rejim yap zayıfla dyor bebek mamaylada büyür dedi yaa.bunu söylediğimde bebeğim daha 2 aylıktı nasıl bir vicdan bu nedir nasıl bir düşmanlıktır anlamadım ben ya

kayınvalideniz çok müdahaleciymiş.kesinlikle tavrınızı koyun. anladığım kadarıyla yumuşak huylusunuz. gerektiğinde sert olmakta fayda var. ayrıca çocuk mikroba alışsın diye de kendi ağzından çıkardığı kaşığı bebeğe yedirmesi ne kendini bilmezlik çok yanlış! ciddi bir uyarı yapın artık. haddini bilsin.

kaç kere söyledik canım ben ayrı söyledim eşim ayrı söyledi..konuşunca bir kaç gün düzeliyo küsüyo bi hafta gelmiyor ama tekrar aynı zaten beni delirtende bu yoksa ben güzelcede uyardım ciddi şekildede uyardım ama kadın anlamıyor

Rabbim sana sabır versin arkadaşım şu mubarek ayda. kendi derdimi unuttum yazdıklarını okuyunca. kıyamam sana ya o üzüntüyle senin sütün zaten kesilir.

Back
X