Biktim artik

19bUsrA05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
134
0
26
Diğer
Unutum diyorum kafaya takmiyorum ama resmini veya sokakta fln gördügümde etkileniyorum nerdeyse 4 sene olacak ayrilali ve canim cok yandi büyük kavga ettik agzina geleni saydi. onu geri istemiyorum ama gördügümde ister istemez tekrar etkileniyorum nezaman kurtulacam ben bu durumdan 4 sene oldu

Ehliyeti al arabayi cek altina hepsi gecer canim ))

Saka yaptim da bence gecmise takilma gecmis geceli cok oldu onune bak derim

Ehliyeti al arabayi cek altina hepsi gecer canim ))

Saka yaptim da bence gecmise takilma gecmis geceli cok oldu onune bak derim

agzindan bal damliyor :) insallah o günleride görecegim

gecmisi takmamaya calisiyorum ve basariyorum ama onu görünce veya bana yazinca istemesemde gecmis geliyor aklima :/

takıntı olmuş bu artık, gerçekten birini sevdiğinde unutursun. ya da bunun abartılmış bir duygu olduğunu fark etmene yarayacak bir şey varsa o zaman. belki de bilmeden sen tutunuyorsun bu hisse.

hayatınızdan çıkan birini 4 sene hala bu sıklıkta düşünüp, sevmeniz biraz takıntı gibi duruyor demek istiyorum. sevgiden öte bir durum yani.

aslinda onu okadar cok düsünmüyorum takmiyorum ama sadece gördükce etkileniyorum, hala seviyormuyum yoksa sadece üzülüyormuyum anlamadim

bu durum bana da sevgiden çok takıntı gibi geldi.. 4 yıl çünkü hiç az bir zaman değil, ayrı olduğunuzdan duygularınızın çoktan körelmeye başlamış olması gerekir.. belki bir psikologtan yardım alabilirsiniz, devlet hastaneleri bile bu sağlık hizmetini sunuyor, rahatlarsınız hem, nedenini çözersiniz..

ayriyiz ama hala konusuyoruz bazen. sevgimi degilmi bilmiyorum belki sadece üzülüyorum. bende anlamadim neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…