• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
İnsanların eleştirilerinden çok sıkıldım. Nerdeyse her arkadaşım eleştiriyor yeter artık. Boyum 1.65 ve kilom 55 çok fazla kilolu olmamama rağmen insanlar sürekli kilolu olduğumu düşünüyor. Bunun için diyetisyene bile gittim kilonuz gayet normal bunu koruyun dedi, ama neden herkes kilolusun diyor anlamıyorum. Small ya da medium beden giyebiliyorum, bel ölçüm 61 fakat insanların böyle söylemeleri büyük ölçüde psikolojimi etkiliyor. Ve son aylarda beslenme bozukluğu tanısı kondu yemek gördüğüm zaman kusucak gibi oluyorum günde 1 öğünden fazla yiyemiyorum. Yediğim zaman kendimi suçluyorum, doktorum bu şekilde organlarına zarar verebilirsin diyor ama ne yapıcağımı bilmiyorum.

http://s1307.hizliresim.com/1c/9/q1zx0.jpg

Bu da en son halimin resmi. Gerçekten çok mu kilolu muyum görüşlerinize ihtiyacım var :(

sana kilolu diyenler utansın bence seni çekemiyorlar fiziğin gayet düzgün yemeklerini düzenli ye yoksa yemek yiyememe hastalığına yakalanırsın doktorunda söylemiş zaten çevredekilerin dediğini takıpta kendine zarar verme

aynı boydayız benden bir kilo fazlasın ama ben 58 olmaya çalışıyorum.gayet güzelsin. ki bana da herkes zayıfsın diyor.sanırım insanların ne dediklerine çok takılmamak lazım.

İnsanların eleştirilerinden çok sıkıldım. Nerdeyse her arkadaşım eleştiriyor yeter artık. Boyum 1.65 ve kilom 55 çok fazla kilolu olmamama rağmen insanlar sürekli kilolu olduğumu düşünüyor. Bunun için diyetisyene bile gittim kilonuz gayet normal bunu koruyun dedi, ama neden herkes kilolusun diyor anlamıyorum. Small ya da medium beden giyebiliyorum, bel ölçüm 61 fakat insanların böyle söylemeleri büyük ölçüde psikolojimi etkiliyor. Ve son aylarda beslenme bozukluğu tanısı kondu yemek gördüğüm zaman kusucak gibi oluyorum günde 1 öğünden fazla yiyemiyorum. Yediğim zaman kendimi suçluyorum, doktorum bu şekilde organlarına zarar verebilirsin diyor ama ne yapıcağımı bilmiyorum.

Bu da en son halimin resmi. Gerçekten çok mu kilolu muyum görüşlerinize ihtiyacım var :(

hmmm yanlardan biraz fazlalık var gibi sanki

Ayıp olmasa dalga mı geçiyorsun yaa diyesim var da ... :37:
Şahsen bu resimdeki sensen çevrendekilerin göz problemi var ya da sen yanlış anlıyorsun :37:

bence sen takıntı haline getirmişssin kilo işini..
tabi ki hiç bir fazlalılığın yok ve sana fazla zayıflıkta yakışmaz. bundan başka kilo verme

abartılı derecede takıntılısınız
siz kendinizi bilmiyormusunuzda başkalarının söylediği şeyler bu denli psikolojinizi bozuyor
cidden allah başka dert vermesin..

bence kilolu degil zayıfsın bile:) yani ama gayet iyi bence kilon.ayıp olmazsa, arkadaşlarına da söyle bi göz doktoruna görünsünler :)))

canım saçmalama sıfır bedensin neredeyse.anoreksiya mı olmak istiyorsun,onların dediklerini dinlersen aynaya her baktıgında kendini kilolu görürsün,karnın içine girmiş resmen ya ne kilosu:)

bence gayet güzel görünüyorsunuz ,geneol olarak şişmanlık söz konusu değil , hasta olursunuz böyle düşünmeyin..eleştirenlere de gayet kırıcı cevaplar verbilirsiniz :52:

bölgesel klo fazlaları için şikayet ederseniz de yemekten kesmek yerine bir spor salonuna gidebilirsiniz..daha faydalı olur..

Maşallah fıstık gibisin :nazar: Sakın daha fazla kilo verme.. Yemene-içmene dikkat et.. Diyetisyen haklı kilon gayet iyi hatta zayıfsın..

Sana kilolu diyenleri düşünmek bile istemiyorum..40kilolar herhalde :37:
yada sana şaka yapıyorlar hani bazen çok zayıf insana "hehe çok kilolusun yakında dünya gibi yuvarlak olacaksın" gibi takılırlar ya.. Öyle bir durum mu var da sen ciddiye mi alıyorsun..

fotoğraftakinin sen olduğunu düşünmüyorum.

Bu ne saçma bir yorum, ben burda derdimi açıyorum şu yazdığınıza bir bakın. Neresi inandırıcı gelmedi size? Burda kadın kadınayız diye resmimi paylaşmaktan çekinmediğim için inandırıcı gelmedi sanırım. Ama illa inanmak istiyorsanız özelden bana ulaşın.

Peki kendin hakkında ne düşünüyorsun?

Kendimi beğenmiyor değilim ama kilo konusunu küçüklüğümden beri kafaya takmışımdır. Galiba etrafımda ki insanlar fazla zayıf ve minyon.. Ben normal olsam bile onların yanında kilolu duruyorum yani çok zayıf olanlar onlardan kilolu olanları şişman olarak nitelendirirmiş benim ki de böyle bişi olmalı

Back
X