• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

abartılı derecede takıntılısınız
siz kendinizi bilmiyormusunuzda başkalarının söylediği şeyler bu denli psikolojinizi bozuyor
cidden allah başka dert vermesin..

Çevremdekilerden kaynaklanıyor olabilir bu takıntım. Ama burda ki insanların yorumları bana iyi geldi, çoğu kadın gibi bölgesel fazlalarım olabilir fakat çevremdekilere göre "şişman" sayılmam beni bunalıma soktu açıkçası. Sizler sayesinde aşırı kilolu bir insan olmadığımın farkına vardım herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim, burda bu sorunumu paylaştığım için hiç pişman değilim. Umarım yemek yiyememe sorununuda bir an önce aşarım

Resmini görmedende zayıf olduğunu düşünmüştüm, sadece yüzün tombişse o yüzden kilolu gelebilir başkarına demiştim ama gayette zayıfsın, arkadaşların seni çekemiyor gül ve geç :52: Geceleri yemek yemediğin sürece ve abartmadan herşeyden yersen formunu korursun :6:

Resmini görmedende zayıf olduğunu düşünmüştüm, sadece yüzün tombişse o yüzden kilolu gelebilir başkarına demiştim ama gayette zayıfsın, arkadaşların seni çekemiyor gül ve geç :52: Geceleri yemek yemediğin sürece ve abartmadan herşeyden yersen formunu korursun :6:

Evet yüzüm biraz tombiş çok minyon yüz hatlarına sahip değilim bu bizim ailede genetiktir nedense asla yüzümüzden kilo veremiyoruz haklı olabilirsiniz bu da kilolu algılatabilir

Gobek kismimda bi sikintin var bacak ve gogus olarak zayifsin diyorun

Ovdurtmek demissinizde o kadar biseyi yok yani gobek kismimda bana gore sikintisi var yanlardada ne diye ovdurtsun ki kendini yuzu guzel buarada

bacakların aşırı ince simit bölgen var onlar orantısız olduğunu ima etmişlerdir, ki orantısız bi vücut, şişman bi vücuttan daha kötü

Son düzenleme:
şaka mı bu senin neren kilolu:53: ben de zayıflığınla dalga geçiyolar sandım..sen kiloluysan biz neyiz yahu :9: bence sen arkadaşlarına gözlerinin kendinden bardakaltı mercekli olduğunu söyle...

boyum 1.55 kilom 47 yani aslında aynı gibi bi şey oluyoruz :27: bu güne bu ün kilolusun diyeni duymadım :32: çok fit gözüküyosun maşallah kıskandıklarından diyorlardır ağızlarının payını ver bi daha diyemezler :29:

sen kiloluysan ben obeziteye doğru yol alıyorum arkadaşım :1::1: çok iyisin sen boş ver milleti. ayrıca benimde boyum 1.56 ben 50 kiloyum bende kiloluyum şimdi :ssz:

Son düzenleme:
Çok yakın bir arkadaşım var kendisi 34 beden giyer; çevresindeki 36-38 beden kızlar için şişman der. Seninki de bu hesap, sana şişman olduğunu söyleyenler 0 beden sanırım :)

Aşırı bir zayıflık takıntın var ve böyle konu açarak sana zayıfsın çok güzelsin dememizi bekliyorsun. Çünkü sen gibi bir tanıdığım vardı sürekli ay kiloluyurum, ay kilo aldım der dururdu, herkes ona zayıfsın derken ben evet kilo aldın son zamanlarda derdim :D

Evet kilon gayet normal ama yanların varmış biraz. Bacaklar da ince olunca orantısız bir görüntü oluşturuyor. Benim de en sinir olduğum ve vücutta en zor eriyen yerler de orası. Spor yaparak mesela mekik, ters mekik, bacakları yana açma hareketleriyle 1 ayda oraları da eritirsin...

Son düzenleme:
Kendini övdürmek için konu açmışsın diyen arkadaşlar ya da son derece hasetçe bulduğum bir tavırla konu sahibinin sağını solunu eleştirenler, hazır ellerinin altında internet de var, zahmet edip yeme bozukluklarının insanın ruh durumuna ne yaptığını bir araştırsınlar. Bu konunun fake olduğunu varsaysak bile, bu yeme bozukluklarının varlığını ve hayatı bu yüzden mahvolan insanlar olduğu gerçeğini değiştirmez.

Konu sahibi, siz de gayet ince olmanın yanısıra son derece güzel ve alımlı bir bayansınız. İnsanların karşınızda kendilerini daha iyi hissetmek, egolarını tatmin etmek için olmadık laflar etmelerini doğal karşılamalısınız. Hele ki bu konuya taktığınızı belli ettiyseniz daha çok üstünüze gelmeleri beklenen bir şey.

Aslında bu konuda söylemek istediğim çok şey var ama forum kurallarına saygı göstermeye çalışıyorum. Yoksa anorexia hastalığı dolayısıyla yirmi yaşında ölümden dönmüş biri olarak buradaki cahilce ve alaycı yorumlara sinirlenmemi mazur görürsünüz sanıyorum.

sanırım bir çekememezlik var çevrenizde ve bundan kaynaklanıyor yada bölgesel probleminiz olabilir beliniz ince ama basenleriniz yada kollarınız onlara kalın gelebilir yada dediğim gibi bir çekememezlik vakaası =)

Back
X