• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

ne iş yapıyorsunuz acaba, etrafınızda 34 beden insanlar var, güzel ve gösterişlisiniz, fotomodel falansanız ondan mı kilolu olmadığınız halde çevreniz sorun ediyor...

Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum ve çalışan tüm kadınlar çok çok zayıf ayrıca arkadaşlarımda zayıf, bu bana kaderin bir oyunu mu bilmiyorum ama çevremde bir tane bile bana yakın kiloda olan yok malesef.. Bu insanlarla her an dip dibe olup kilonuz hakkında hergün yorum yapınca insan strese bağlıyor sonuçları da benim ki gibi kilo takıntısı,beslenme bozuklukları oluyor

Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışıyorum ve çalışan tüm kadınlar çok çok zayıf ayrıca arkadaşlarımda zayıf, bu bana kaderin bir oyunu mu bilmiyorum ama çevremde bir tane bile bana yakın kiloda olan yok malesef.. Bu insanlarla her an dip dibe olup kilonuz hakkında hergün yorum yapınca insan strese bağlıyor sonuçları da benim ki gibi kilo takıntısı,beslenme bozuklukları oluyor

millet konuşacak bir şey bulamadığından, iş yokluğundan, sizi de belki kıskandıklarından kötü hissetmeniz için kiloyu öne sürüyor olabilirler, ben sizden daha kilo olarak epey fazlayım ama kimse de demez kilolusun diye. siz taktıkça onlar size sarar, siz takmazsanız onlar sıkılır kendi işlerine bakar. siz taviz verdikçe konuşur onlar, rahatsız olduğunuzu belli edin, sağlığınızdan daha mı kıymetli,fırsat vermeyin hakkınızda yorum yapmalarına, üslubunuzu sertleştirin kendinizi korumak adına gerekirse.

kilonda sen de gayet güzelsiniz bu konuyu takıntı haline getirmeye başlamışsın Allah korusun blumia olabilirsin kendini aynada sürekli şişman görüyorlar acayip zayıf olmalarına rağmen, yediklerini sürekli çıkartıyorlar. Belirtiler görüyorsan psikolojik destek almalısın

Back
X