bıktım artık :(

nasıl şey bu ya nasıl insanlar var tövbe yarabbim hayır yani farzedelim ki hamilesin kime ne? hem zaten hamile olunsa anlaşılırki hamile göbeği ayrı yağ ayrı ikisi de belli oluyor... hamile daha kaskatı oluyor yağ daha yumuşak oluyor ne bileyim... ne kdr saçma insanın moralini bozmaktan başka birşey değil. Kendileri tahta kurusu gibiler herhalde bunu dediklerine göre... o zaman ben şuanki göbeğimle bi 3 aylık falan varımdır bana biri dese uçarım valla üzerine direk sinirliyimdir haa ya da yapıştırırım cevabı sen de kurumuşsun, bi hastalığınmı var? diye susar kalır öyle

çok doğru şu terslemeyi bi öğrenemedim zaten

güldürdün beni cnm ya koptumevt ya bide oturunca göbeğim 2 kat oluyor göz var mantık var çevremdekiler sordu bitti şimdi bide memlekete gidiyorum haftaya kendimi hazırlıyorum bu soruyu çok duyucam gibi görünüyor

10 aylık evliden ne hamileliği bekliyorlar... İnsanlar çok anormal davranışlar içindeler gerçekten. Yahu ben istediğim zaman çocuk yaparım millete ne. Bana kimse bir şey demiyor ama benim de kayınvalideme diyorlarmış

sağol cnm süpermiş yapıcam bunları videonun altındaki yorumları okudunmu cnm çok komikler çatladım gülmekten abartısız söylüyorum gözümden yaş geldi gülmekten

Son düzenleme:
sağol cnm süpermiş yapıcam bunları videonun altındaki yorumları okudunmu cnm çok komikler çatladım gülmekten abartısız söylüyorum gözümden yaş geldi gülmekten

Bebde okudum cidden cok komik ya hele su hastaneden yaziom olana bittim cok komik cidden ya

Amaan umursama bile bence isteyen istediğini desin sen kendine dert yapma yani o tarz soru sorulması da yanlış onlar utansın sen üzülme bile. Eğer cidden çok rahatsız oluyorsan mekik çek cidden çok işe yarıyor.

Bebde okudum cidden cok komik ya hele su hastaneden yaziom olana bittim cok komik cidden ya

evet ya ona çok güldüm bide
bu egzersizleri bi insan 8 dk yapamayacağından simülasyon koymuşlar :)one two one two oldu buna çok güldüm müziği çok güzel ama one two one two ....

çekmeye başladım cnm glsmm arkadaşımız bi video önerdi çok güzel bugün bittim egzersizleri yaparken hergün yapıcam inş.göbekli bi bayanla hamileyi ayıramıyorlarsa o kendilerinin suçu çok sağolun kızlar yorumlarınız için kendime geldim valla sinirden çıldırıyordum artık

sağol cnm haklısın üşütmemek gerekiyor bide çok gazlı içecek içiyorum sanırım ondanda oluyor mekik çekmeye çalışıcam bide onu dieniyeyim

ay canım o gazlı içecekler bana hiç yaramıyor, benimde karnım şişiyor içince, zaten artık içmiyorum yıllardır. gazlı içecekler kemiklerin düşmanıdır ayrıca çok zararlılar,

Aynı konudan ben de çok dertliyim. Bekarken de sorarlardı ara sıra. Evlendim, tanımadığım insanlar soruyor, mağazalarda dedektörden geçmeden önce illa ki bunu sorarlar. Hatta bir kere bir kız, gülümseyerek kaç aylık hamile olduğumu sormuştu. O derece emin yani hamile olduğumdan:))))

ben doğuma gittiğimde niye geldiniz demişlerdi doğum olduğunu söyleyince hani bebek nerede demişlerdi ama 3 .5 kg doğunca millet şok olmuştu

cnm ya bende yataktan yazıyorum yorumlar çok doğruymuş 2 gün yaptım belim ağrısından kalkamıyorum fazla yüklendim galiba

Evet ama yuklenme den yap cok ise yariyor ilk baslarda hamliyorsun dedim ya sana sonra alisiyor insan

evet cnm yaa çok kötü oluyor bende uçağa binicekken sormuştu kadın karnıma bakarak özel bi durum yok dimi dedi doğurdum doğuracam zannetti kadın galiba birde kıştı kalın kalın giyinmiştim bide bazılarıda gerçekten emin gibi soruyorlar nerdeyse yok yok sen hamilesin bilmiyorsun dicekler

Evet ama yuklenme den yap cok ise yariyor ilk baslarda hamliyorsun dedim ya sana sonra alisiyor insan

eşim günaşırı yap dedi ama ben duramıyom yapasım geliyo şimdiden faydasını gördüm ama akşmları ağrıyor karın kaslarım yanları özellikle şimdiden işe yaradı 6 ay sonra baklavalarım olacak eşime baklava yapıcam dedim fıstıklı olsun bari dedi hiçte sevmez kadında kası ama kendin kaşındı

Hahahha faydasini gorduysen cok sevndm cnm bende yapiyorum

Bir kere bir haftada iki kişi sormuştu bana. Regl günüme daha vardı, acaba dedim. İnsanı kendinden şüpheye düşürüyorlar valla:))) Bana hamile misin diye sorduklarında "Yoo, şişmanım sadece" diyorum acayip utanıyorlar :))) O anki yüz hallerine bayılıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…