Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilin olur evlenme teklif ettimi diye sorarlar, vteklif gelir ne zaman istemeye gelecek diye sorarlar, isteme olur ne zaman nişan derler, nişan olur ne zaman düğün derler, düğün olur ne zaman bebek derler, bebek olur ne zaman ikincisi derler...bu böyle sürer gider. En güzeli koca bir SANANE....!![]()
Alkol kullanıyor musun
nasıl şey bu ya nasıl insanlar var tövbe yarabbimhayır yani farzedelim ki hamilesin kime ne? hem zaten hamile olunsa anlaşılırki hamile göbeği ayrı yağ ayrı ikisi de belli oluyor... hamile daha kaskatı oluyor yağ daha yumuşak oluyor ne bileyim... ne kdr saçma insanın moralini bozmaktan başka birşey değil. Kendileri tahta kurusu gibiler herhalde bunu dediklerine göre... o zaman ben şuanki göbeğimle bi 3 aylık falan varımdır
bana biri dese uçarım valla üzerine direk sinirliyimdir haa ya da yapıştırırım cevabı sen de kurumuşsun, bi hastalığınmı var? diye susar kalır öyle
![]()
canım snaa bir tavsiye ben bunu çok yapıyorum başlarda hamlama oldugu ıcın açıyor ama çok işe yarıyor gercekten günde 8 dk sadece alıskanlk halıne getrrsın faydasını göreceksın sende
valla kim ne derse desin ben ınsanların bana laf etmemesi için değil kend göbeğimden falan rahatsız olduğum için yapıyorum bunları
sende öle yap takma kafana bak o zaman hersy daha güzel olacak
Göbek ve kalça eritme hareketleri, zayıflama hareketleri - YouTube
sağol cnm süpermiş yapıcam bunları videonun altındaki yorumları okudunmu cnm çok komikler çatladım gülmekten abartısız söylüyorum gözümden yaş geldi gülmekten
Bebde okudum cidden cok komik ya hele su hastaneden yaziom olana bittim cok komik cidden ya![]()
Amaan umursama bile bence isteyen istediğini desin sen kendine dert yapma yani o tarz soru sorulması da yanlış onlar utansın sen üzülme bile. Eğer cidden çok rahatsız oluyorsan mekik çek cidden çok işe yarıyor.
sağol cnm haklısın üşütmemek gerekiyor bide çok gazlı içecek içiyorum sanırım ondanda oluyor mekik çekmeye çalışıcam bide onu dieniyeyim
Bebde okudum cidden cok komik ya hele su hastaneden yaziom olana bittim cok komik cidden ya![]()
bende çok zayıf olduğum için aaa ne biçim hamilesin göbeğin çıkmamış kesin sorun var deyip duruyorlar daha 2 aylık diyorum yok olurmu kesin sorun var sende diyorlar.
hiçbiride umurumda değil boşver arkadaşım sende umursama insanlar kusur aradıktan sonra tırnağına bile bahane buluyorlar bizim gözümüz yok sanki bende herkeste neler görüyorum kesinlikle bunu dile getiremem ama herkes biz değil işte
cnm ya bende yataktan yazıyorum yorumlar çok doğruymuş 2 gün yaptım belim ağrısından kalkamıyorum fazla yüklendim galiba![]()
Aynı konudan ben de çok dertliyim. Bekarken de sorarlardı ara sıra. Evlendim, tanımadığım insanlar soruyor, mağazalarda dedektörden geçmeden önce illa ki bunu sorarlar. Hatta bir kere bir kız, gülümseyerek kaç aylık hamile olduğumu sormuştu. O derece emin yani hamile olduğumdan:))))
Evet ama yuklenme den yap cok ise yariyor ilk baslarda hamliyorsun dedim ya sana sonra alisiyor insan
eşim günaşırı yap dedi ama ben duramıyom yapasım geliyo şimdiden faydasını gördüm ama akşmları ağrıyor karın kaslarım yanları özellikle şimdiden işe yaradı 6 ay sonra baklavalarım olacakeşime baklava yapıcam dedim fıstıklı olsun bari
dedi hiçte sevmez kadında kası ama kendin kaşındı
![]()
evet cnm yaa çok kötü oluyor bende uçağa binicekken sormuştu kadın karnıma bakarak özel bi durum yok dimi dedi doğurdum doğuracam zannetti kadın galiba birde kıştı kalın kalın giyinmiştim bide bazılarıda gerçekten emin gibi soruyorlar nerdeyse yok yok sen hamilesin bilmiyorsun dicekler![]()