bıktım artık..!

Zaten basında ikna olmasının sebebide yapamıycagına kendıde ınanmıstı..Babası sureklı herseyıne karısan biri oda alışmıştı.
Ama şimdi ailesinin yanına gitti ya onlarda burda kal dıye baskı mı yapıyolar bilmiyorum..

Ama ailem çok iyi sıcak kanlılar sana hep destek olurlar zararlar olmaz oluyor o zaman da. yaşamadığı için anlamıyor yaşasa belkıde anlıycak ama iş işten geçtikten sonra neye yarar..
Şu an zaten kesın kararlıyım bu konuda tavrım net.

senı alana kadar evet der aldıktan sonra zorla memleketıne götürür .Erkekler kandırmasını çok ıyı bılırler boşuna anlaşabıleceğını düşünme ben olsam geleceği düşünür onun memleketınde yapamayacağım kararını verdıkten sonra bu ılıskıyı bıtırırdım.Ama Aşkın gözü kördür malesef şimdi ondan ayrılamam yapamam dersın ozamanda evlendığınde bu tür durumlara katlanıcaksın.

E bende ailemi birakmak istemiyorum ayni senin gibi dusunuyorum ben de burada kuracagim hayatimi diyin.

Niye hep kadin ayak uydurmak zorunda? Erkekte anasinin dibinde... Sanki bizi dogurup besleyip buyutmediler.

Benim evlendikten sonra yediğim kazık bu.

Aman şanslısın şimdiden gördün uyanık ol.
Demek ki adam dün konuşulandan cayabiliyor.
Verdiği sözü tutma konusunda sakat..

valla zor olur be canım
aynı kültürdeki ailelerle bile anlaşılamıyor ki farklı kültür daha zor
ikna olmuyorsa bırak gitsin
hem adam diş hekimiymiş her yerde iş bulabilir çalışabilir , bu durumda önemli olan senin iş bulabileceğin bir yer olması

insan seveceği insani seçebilir mi..evet bu konu yüzünden ayrılmak istiyorum..Körü körüne seviyorum herseye katlanırım diyen bi tip değilim..Bu konularda gözüm açıktır ama ikna etmeye çalışıyorum ne kadar başarılı oluurm onu bilmiyorum işte..

E bende ailemi birakmak istemiyorum ayni senin gibi dusunuyorum ben de burada kuracagim hayatimi diyin.

Niye hep kadin ayak uydurmak zorunda? Erkekte anasinin dibinde... Sanki bizi dogurup besleyip buyutmediler.

Zaten bende aynısını söyledim..o ben istemeyince sen beni yeterince sevmıyosun insan sevdıgıyle gözü kapalı her yere gider dedi..bende sen gel o zaman hadi kapat gözlerini benim memleketime gidiyoruz büyük aşkımızı yaşamaya dedim..mantıklı bı cevap veremedı demek ki olmuyoms. ben kararlıyım gidemem ama onu da ikna etmem lazım çünkü yıllarca cok emek verdık bu ilişki için..

Benim evlendikten sonra yediğim kazık bu.

Aman şanslısın şimdiden gördün uyanık ol.
Demek ki adam dün konuşulandan cayabiliyor.
Verdiği sözü tutma konusunda sakat..

Doğru bende bu dengesizliğine sinir oluyorum ki bende aileme istanbulda yasamayı düşünüyoruz diye yumşattım şimdi gidiyoruz diyemem..

Aynen sorunda bu ya rahatı seçmesi bıraz sıkıntya girmek istemiyor borçların altından kalkamam zaten son sınıfım evlenmemize bı buçuk ıkı yıl var ve ben o sure ıcınde itanbulda hem kıra verıp hem nasıl para bırıktıreyım dıyor..yapabilir az para almıyor ama işine gelmiyor..

Onun yetiştiği kültür onun için doğru ve alışkın olduğu ve asla senin kültürünü kabul etmeyecek bu gerçeği kabul etmezsen evlendiğinde canlı ,canlı yaşayacaksın o zamanda geri dönüşün çok geç olur

Onun yetiştiği kültür onun için doğru ve alışkın olduğu ve asla senin kültürünü kabul etmeyecek bu gerçeği kabul etmezsen evlendiğinde canlı ,canlı yaşayacaksın o zamanda geri dönüşün çok geç olur

Seninle birlikte 4 yıl geçirdi diye kendi geçmişini ve kültürünü unutacak değil sen ona ya dahil olacaksın yada elvede diyeceksin

Siz de aslen doğulumusunuz?
Değilse doğulu biriyle çok zorlanırsınız..
Kendimden biliyorum..

Bundan baska bi sorun yok mu? Bu en önemli sorun zaten... Bu arada aileden uzakta olsaniz, yine yapamazsiniz, benden söylemesi...

Bi arkadaşım aklıma geldi okuyunca.sevgilisi doğulu kendisiyle aynı okulda yaşadığım şehirdeler.sevgilisi son sınıfta memleketine dönücekti.arkadaşım oraya gitmeyi kabul etmiş.hatta kapanmasını çok istiyodu ama baskı yapmıyodu.arkadaşımda hep içinde olduğunu bigün kapanıcağından falan bahsediyodu.ki çok bakımlı bi kızdır.hatta bununla da kalmayıp başka bi meslek tercih edicekti.bu kadar fedakarlığa rağmen nolduğunu söyleyim.tanışmadan önce arkadaşım bi kaç arkadaşıyla gece dışarı çıkıyo.iğrenç bi ortam oluşuyo arkadaşlarından kaynaklı.kendisi dahil olmadan eve gidiyolar.giderken dengesizin biri kendi evine çağırıyo.arkadaşımda kavga edip arabadan iniyo.çocuk diş bilediği için sağda solda konuşuyo.ve sevgilisi de bunu duyuyo.aylar önce olmasına rağmen kızı dinlemeden ayrılıyo.bu kadar fedakarlıktan sonra onun düştüğü konum hep aklıma geliyo benim.

Siz bu kadar fedakarlığı yapmazsınız zaten anladığım kadarıyla ama dediğim dedik değilsiniz sanırım ilişkide.kabul etseniz mutsuz olcaksınız mutsuz ediceksiniz.kaldı ki bekar kardeşleri varmış sizden daha iyi durumdalar.ben ailemden başka bi yerde düşünemezdim erkek arkadaşımla aynı şehir olsa bile.çok zor bi durum gerçekten.

Emrivaki çok kötü bir şey,sakın boyun eğme.
Bunun için dünden beri uğraşıyorum..Mecbur değil orda yaşamaya ama beni mecbur bırakıyor kabul edemiyorum..
Bundan baska bi sorun yok mu? Bu en önemli sorun zaten... Bu arada aileden uzakta olsaniz, yine yapamazsiniz, benden söylemesi...

Neden peki ? kültür farkı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…