bıktım artık..!

Haklısın o kadarını yapamam.. Ne kadar seversemde gözüm hiç bir şeyi görmüyor moduna hiç bi zaman girmedim.Mantıklı olmak lazım bu hayatta arkadaşına yazık olmuş..

Herkes örneklerinde ben gittim mutsuz oldum demiş ben kesin tavrımı ortaya koydum zaten bende yapamam mutsuz olurum biliyorum..Ama bu sorun nasıl çözülür onu bilmiyorum..

Bunun için dünden beri uğraşıyorum..Mecbur değil orda yaşamaya ama beni mecbur bırakıyor kabul edemiyorum..

Neden peki ? kültür farkı mı ?

Aileden biraz bahsetmissiniz, sevgilinizdende....yani sevgiliniz aileci, bu durumda maalesef kötü oluyor, ailede cok karisan, kalan diye bahsetmissiniz... Yani yakinlarinda olsaniz, hergün görüseceksiniz, evliliginize yasaminiza karisacaklar, ogullarida sesini pek cikartmiyacak, olan sizin sinirlerinize olacak... Uzakta olsaniz, bi gelecekler aylarca gitmeyecekler, ogullari yine bisey demiyecek ve olan yine size olacak...

ayrılcağını anladığı an yalandan ıkna olur .böylelerını çok görüyoruz eldekınden olmamak ıcın şimdi evet der sonra sert adam olur dediğinide yaptırır.

Bence de kesinlikle çok mantıklı! Yine de bir orta yol bulamaz, bir çözüm üretemezse zaten harcanacaksınız demektir. Aslında ileride aile ile sizin aranızda kaldığı zaman alacağı tavrı da gösterecek bu. Çok önemli. Umuyorum tatlıya bağlanır her şey...

Eger anne ve ailene bağlısan uzak yerde yapamassn erkekler daha kolay adapte oluyorlar uzak şehirlere ama kadınlar için çok zor bi durum işin ucunda mutsuz olmak var... sevgiline net kararını söle uzadıkça uzar bu konu oda kararlıysa ayrılın gitsn şahsen ben böle yapmştm aynı şeyi yaşadm iş cıddıye binince istanbulda yapamam demişti ozmanlar çok üzülmüştüm ama şimdi öle mutluyumkii ailemi ve eşimin ailesinin yanı başındayım her zorlukta koşarlar şükür....

çok net yapamazsın ait olmadığın bir yerde. sevdiğim adamın peşinden her yere giderim hikayesi ve gereksiz romantikliğine girmeye gerek yok diye düşünüyorum.

ruh hali değişken adamlar ziyadesiyle zorluk çıkarabiliyor..

İSTEMİYORSAN İSTEMİYORSUNDUR.YAPACAK BİRŞEY YOK.SEN NASIL ARAN BOZULMASIN İSTİYORSUN.O DA BOZMAMAK İÇİN ÇABA SARFETSİN.

İSTEMİYORSAN İSTEMİYORSUNDUR.YAPACAK BİRŞEY YOK.SEN NASIL ARAN BOZULMASIN İSTİYORSUN.O DA BOZMAMAK İÇİN ÇABA SARFETSİN.
ayrılcağını anladığı an yalandan ıkna olur .böylelerını çok görüyoruz eldekınden olmamak ıcın şimdi evet der sonra sert adam olur dediğinide yaptırır.

çok net yapamazsın ait olmadığın bir yerde. sevdiğim adamın peşinden her yere giderim hikayesi ve gereksiz romantikliğine girmeye gerek yok diye düşünüyorum.

ruh hali değişken adamlar ziyadesiyle zorluk çıkarabiliyor..

Herşeyi denedim anlatmaya calistim kendimi..
Korkularimi inanin mantikli ve duygusal olan herseyi anlattim ama herseye bi cevabi oldu hep abarttigimi bunlarin olmayacagini ailesiyle zaten cok içli dışli olmayacagimizi soyledi.
Ama yok istemiyorum ve artik bu konu uzadikca kavgalarimiz daha da siddetleniyor..
Birbirimizi cok kirmaya basladik..
Su an da konusmuyoruz kizlar..
Bütün gün agladim gözlerim sis sis yaziyorum..
Babam deseniz evden benim resimlerimi kaldirtmis hala bi sevgilim olmasini kabullenemiyo.. annem ben uzulmiyim diye bu kadarini anlatmiyor teyzemden ogrendim..
Cok yoruldum artık herkesden herseyden soğudum kizlar..
Bazen diyorum ben bu adamla bir ömür yapabikir miyim hadi gittim memleketine. .
Su an o kadar hissizim ki anlatamam..
Hic bisey hissetmiyorum..
Diyorum ki ayrilsam ne olucak cevap veremeden yillarimiz ilk bulusmamiz geciyor gözümün önünden kalbim sizliyor tutamiyorum kendimi agliyorum..
Ama oda bu kadar anlayissizken nasil.olucak bilmiyorum..

ayrılsan da üzüleceksin ayrılmasanda yanı mutluluk zor nedesem bilemedim.Hayırlısını dile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…