Erkek arkadasinin mis birgün kavgalarii var gider birgün eve yeni tasinmislar giderHangi arkadaşın yanındaymış acaba?
Bilmiyorum ne düşünecegimi aslinda inancli bir insanda yemin ediyor kötü bi şey yaomadigiinaIcinize kurt mu dusse artik?
Bana hic guvenilir gelmedi, uzgunum...
Bende öyle düşünüyorum zaten gittiği zaman bir yere mesala izinli günü olur kahveye gidiyorum der ama ne kadar ararsam arim o telefon açılmazDört saat ne kaybolması bu. Birde ısrarla yalan söylemek. Mideni bulandirmayayim ama bi iş var bu işte demek kızacağın bişey yapiyorki diken üstünde.
Umarim öyledirErkek arkadasinin mis birgün kavgalarii var gider birgün eve yeni tasinmislar gider
Inancli bir insan; esini aldatmamasi icin bir sifat gibi gelmiyor banaBilmiyorum ne düşünecegimi aslinda inancli bir insanda yemin ediyor kötü bi şey yaomadigiina
Aldatmadigina yemin ediyor inanclida belki de ben çok iyi niyetli olduğum için yeminlerine inaniyorum herhalde Allahtan korkar yalan yere yemin etmez diyorumVallah benim esim öyle yapsa aldatildigimi düsünürdüm ne yalan söyliyim.
Hayir ya o zaman kesin bi haltlar yiyor bu. ölum var hastalik var telefonu açmamakta ne yaa.Bende öyle düşünüyorum zaten gittiği zaman bir yere mesala izinli günü olur kahveye gidiyorum der ama ne kadar ararsam arim o telefon açılmaz
HMustafa eşiniz mi olur?
Hayir küçük kardeşi min ismiMustafa eşiniz mi olur?
Inancli bir insan; esini aldatmamasi icin bir sifat gibi gelmiyor bana
Size yalan soylemesi mesela kotu bir sey degil mi?
Evet katılıyorum. Inancli insan yalan söylerde karısını aldatamazmı. Bu işlerin inançla namaz niyazla alakasi yok bence.Inancli bir insan; esini aldatmamasi icin bir sifat gibi gelmiyor bana
Size yalan soylemesi mesela kotu bir sey degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?