• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
annemin kardeşim yüzünden bana kızmasından bıktım her kardeşte olduğu gibi tartışmalarımız oluyor
ama kardeşim bana durduk yere de her türlü lafı edip sövüyor anne bak ne diyor diyorum susuyor en son ben kızıncada
dövüncede beni dövüyor çok ağır kavgalar ediyoruz hiçbir zaman oğluna dönüp ablana öyle denmez demiyor
anlatıyorum yok hep bana kızıyor evladı değilmişim beni gözden çıkarmış gibi veliahtı kardeşim yaşının küçük
olmasından dolayı bazı şeyleri anlıyorum ama bu kadarda olmaz annem küçüklüğümden beri bi kere olsun arkamda durmadı hep kötüledi beni şimdide oğlumda oğlum çok yoruldum ve bıktım sadece bıkmış durumdayım paylaşmak istedim

Annenin yaptığı evlat kayırmak resmen. Nasıl içleri rahat aklım almıyor..

Annen erkek evlat sevdalılarından sanırım.çare mesleğini eline alıp zamanı gelince ayrılıp gitmek. O gün gelene kadar mümkün mertebe kavgaya bulaşmadan sessiz sakin takılın.

Benim annemde bana karşı aynıdır :)
Büyükler her zaman suçludur. Sen büyüksün suçlusun. Sen büyüksün senin yüzünden.
Ben her şeye laf söylüyorum. Konuşmazsam lafımı söylemezsem rahatlayamam. Alıştım ben karşılıklı didişip geçiniyoruz :)

Annenin yaptığı evlat kayırmak resmen. Nasıl içleri rahat aklım almıyor..
ya bende anlamıyorum kardeşime bazen ağzımı açıp tek laf etmiyorum o gün odamdan oturma odasına
gittim koltukta oturuyorum kardeşim geldi kalk orası benim koltuğum falan demeye başladı oturcağım 5
dakka bile değil resim yapıcakmış saymaya başladı küfürleri anneme diyorum o küçük kalk koltuktan diyor bende dövdüm
danamıyorum artık onun yüzünden bana kızmasına

Tipik evlat ayrımı yapan, aslan oğlum, ağam, paşam diye düşünen ama kız evlada kalacak olan anne modeli
şuan o kadar yalnızım ki daha demin yine dövdü annem bende karşılık verdim bu kez
daha demin foto bakıyoruz annem kardeşimi göremedi bende şurda el haraketi yapmış onu gösterdim kardeş ağlamaya başladı annemde dururmu beni dövüyor sanki birşey yaptım gidicem ama

Annen erkek evlat sevdalılarından sanırım.çare mesleğini eline alıp zamanı gelince ayrılıp gitmek. O gün gelene kadar mümkün mertebe kavgaya bulaşmadan sessiz sakin takılın.
bu dediğiniz imkansız birşey okul falan meslek

Böyle tanıdığım erkek anaları var..

Ilerde oğlu kafasına s.çarken, ananın başını temizleyen yine sen olursun..

Erkekçi anaların sonu hep böyle oluyor çünkü..

Ogün anlar belki..

şuan o kadar yalnızım ki daha demin yine dövdü annem bende karşılık verdim bu kez
daha demin foto bakıyoruz annem kardeşimi göremedi bende şurda el haraketi yapmış onu gösterdim kardeş ağlamaya başladı annemde dururmu beni dövüyor sanki birşey yaptım gidicem ama
Bu arada kardeş kaç yaşında

Ilerde oğlu kafasına s.çarken, ananın başını temizlemeye çalışan hayırlı kız evladı sen olursun..

Ogün anlar belki..
Ben hep annemden 3 kızım bir yana oğlum bir yana lafını duydum. Oğlum olacağını duyduğum anda çok üzülmüştüm. Bilinçaltım erkek çocukları sevmiyor

Ilerde oğlu kafasına s.çarken, ananın başını temizleyen yine sen olursun..

Erkekçi anaların sonu hep böyle oluyor çünkü..

Ogün anlar belki..
anlamaz bu yaşta el kaldırıyor küfür ediyor anneme annem param yok diyor illa alıncak diyor aldırıyor

Back
X