- 21 Şubat 2017
- 414
- 315
- 18
- 35
Sadece dertlesmek icin yaziyorum. 6 aylik evligim 3 ayindan itibaren esimin isleri dilayisiyla buyuk bir maddi cokuntu yasadik. Esim uzun suredir is bulamiyor. Kira odememk icin esyalari kv evlerine biraktik. Tek cikisimiz kendi isimizi yapmak onun icinde birikmis az miktar paramizi duzgun degerlendirmlyz. Baska sehirde olan annemlere geldik bi suredir burda neler yapabikiriz bakiyoruz. Esimle severek evlendim ailesiyle tanisildi. Taninda. Sorusturuldu. Her sey iyi sorun cikmadi. Cunku agizlari var dilleri yok. Evlendik kv benim oldugum sehre gelin diye tutturdu. Biz de onlara yakin yerdeyiz. Ayda bir zaten gidiyoruz. Onlar gelmiyor bu arada altlarinda araba oldugu halde. Gelip gitmeler sadece bizden bekleniyor. Esyalarimizi falan kendimiz almisiz yardim etmediler. Etmek zorunda da degilller ama para istiyorlar. Ustelik borclu oldugumuzu bildikleri halde. Inanin aramaya korkuyorum gel diyicekler. Ogullarina surekli buraya gel diyorlar. Ustelik bir ay once 10 gun falan yanlarinda kaldi esim. Ben ogullarini gondermeyen gelin oldum. Alakasi yok kendi gitsin ama beni goturmesin istiyorum. Bu gun gorumcem ariyor. Bebek var mi diyor. Bu nasil. Is yok ev bile yok bir ihtiyaciniz var mi diye sormuyor. Oglum dayisini ozledi diyor. Bir de hamilemiyim diye soruyor. Cok sinirleniyorum....... Dedigim gibi dertlesmek icin yazdim cozum falan yok biliyorum esim de bana sen konus ailemle diyor. Konustum daha once ama farkeden bir sey olmadi ki