- 10 Mayıs 2014
- 573
- 442
- 73
7 ay once iliskim sarsilmaya baslamisti sorunlar ust uste geldi bazilarinida burda yazmistim hatta bunca seyin uzerine terk edildim ama tekrar devam etmeye baslamistik gel zaman git zaman bu sorunlari aştık ve gayet mutluyduk ben hatalarimdan ders almistim oda hatalarini anlayip daha yapici olmaya baslamisti. Birbirimizi taniyor ve birbirimizi idare etmeye baslamistik. Kisacasi bir iliski nasil olur daha yeni ogrenmistik. Fakat gecmiste yasadigimiz sorunlar beni her gecen gun dahada paranoyak hale getirdi. Ondaki bir degisikligi hemen anlayip en ince ayrintisina kadar ogreniyordum. Ve bu duruma gelmeme sebep oldugu icin bana katlandi her aciklamayi yapmaktan hic cekinmedi. Ta ki bugune kadar
az once msj atti sabah bir yere gidecegini soyledi normalde herseyi aciklayan adam benen nereye gidecegini ne icin gidecegini sakladi
soruncada bagirmaya basladi
kavga ettik
en son dayanamadi sana yuzuk almaya gidicektim yaziklar olsun dedi ve daha bir suru sey
bende sinirliydim senden hicbir sey istemiyorum dedim.
Kizlar sonuc olarak: onu cok seviyorum. Ama yasadiklarim yuzunden herseyi berbat etmeye devam ediyorum
ve nasil duzelecegimi nerden baslayacagimi hic bilmiyorum
birde en buyuk sorunum 25 yasina girecek olmama ragmen evlilikten ve getirdigi sorumluluktan cok korkuyorum
buda beni cok fazla geriyor. Deli gibi sevdigim adam evlilikten bahsedince kacmak istiyorum
Cok kotu bir durumdayim napicam bilmiyorum
Uzun oldu kusura bakmayin

Kizlar sonuc olarak: onu cok seviyorum. Ama yasadiklarim yuzunden herseyi berbat etmeye devam ediyorum

birde en buyuk sorunum 25 yasina girecek olmama ragmen evlilikten ve getirdigi sorumluluktan cok korkuyorum

Cok kotu bir durumdayim napicam bilmiyorum

Uzun oldu kusura bakmayin