erkekler parasızken kadınların onlara değer vermeyeceğini düşünürler ki birçok kadın da fakir erkekle işim olmaz diyerek bu düşüncelerini perçinler o yüzden de para kazanmaya çalışırlar yani yarın sevgilin çulsuz kalsa bu sefer ıyy fakir bu ne yapayım bunla dersin bundan korktuğu için borsada zaman geçiriyor....
Borsa çok farklı bir yatırım aracıdır, altın veya döviz alıp kenara atmaya benzemez, borsaya yatırım yapma demeniz erkek arkadaşınızı inatlaşmaya yöneltiyor olabilir, o yüzden ben sizin yerinizde olsam yatırım yaparken riski dağıtmalısın derim, tüm birikimi borsaya yatırmak bir anda hepsini kaybetmeye de sebep olabilir, o yüzden illa borsa da yatırım yapmak istiyorsan sermayeni doğru kullanmalısın, birikiminin hepsini bir hisseye yatırma, bir kısmını yatır, kalan birikimini başka alanlarda değerlendir derseniz ikna olur gibi geliyor bana, zira siz ne kadar diretirseniz diretin hisse alacaksa buna engel olamayacaksınız.
haklısınız isteğini perçinliyor olabilirim. ama ben onun borsada para kaybetmesine engel olmaktan ziyade, bu meraktan uzaklaşmasını istiyorum.
bir de asıl mevzuu hala akıllanmamış olması. borç ödemeye bıkmadı. ve bir insan evlenmeyi düşündüğü kadına nasıl '' ne düşündüğün umurumda değil. arkamda olmasan da, desteklemesen de oynarım.'' diyebiliyor. o zaman sevmiyor beni, ya da kırmaktan korkmuyor...
amacım o değildi ama sevgilin para kazanmak istiyor sen bence haram diyorsun her şey haram ona bakarsak sevgili edinmek namahrem erkekle konuşmak da dahil... neyse erkek para kazanmak zorunda yasadışı bir iş değil sonuçta bir çok şirketin borsada hissesi var ha bir bakkal dükkanı açmışsın ha borsada hisse almışsın aynı risk derecesi taşır.
ilişkimiz 1.5 yıllık. biz tanıştığımızda borç ödüyordu, hala ödüyor, düşün. ama daha oynamadığına pişman... ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
o kadar haram meraklısıysan sevgili edinmezsin zaten o da haram
sevgilim ve babası borsa merakı olan insanlar. benim ailemde yok böyle şeyler. ben haram olduğunu düşünüyorum, değil denilse de... sevgilim 2 yıl önce borsada batmış, hala borç ödüyor. babasının borsa sayesinde aldığı 2 evi var. ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.
sevgilim hala akıllanmadı. geçen akşam borsadan kart alacakmış da, keşke alsaymış batar sanmış ama o yükselmiş de... ben de iyi olmuş dedim. belki de benim rızam yok diye olmuyor dedim. ben desteklemiyorum dedim. destekle ya da destekleme ben bunu oynayacağım, umrumda değil diyor.
düşünsenize. birlikte çalışıcaz, milyarlarımız olacak. bir tıkla gidecek hepsi... ya da kazanacak o parayı çatır çatır yicez. ben böyle bi gelecek istemiyorum...
bir kişi de çıksa, böyle laf olur mu ayrıl dese, inanın o noktadayım. dünden beri o ana küs, ben ona... haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?