o kadar haram meraklısıysan sevgili edinmezsin zaten o da haram
o kadar haram meraklısıysan sevgili edinmezsin zaten o da haram
amacım o değildi ama sevgilin para kazanmak istiyor sen bence haram diyorsun her şey haram ona bakarsak sevgili edinmek namahrem erkekle konuşmak da dahil... neyse erkek para kazanmak zorunda yasadışı bir iş değil sonuçta bir çok şirketin borsada hissesi var ha bir bakkal dükkanı açmışsın ha borsada hisse almışsın aynı risk derecesi taşır.
valla bu yok kumara girdi yok borsaya girdi diye sızlanan kadınların derdi para kaybetmek kazansa mesela kimsenin gıkı çıkmaz ama biraz kaybetti mi hemen bağrış çağrış sevgilin kazansın paraları değme keyfine sonra :)
ülkenin en zenginleri hep borsada neden diğer insanlarda kazanmasın sonra fakir diye aşağılıyorsunuz erkekleri okuyoruz burada..
bir keresinde kendi paranı ne yaparsan yap ama ben bu iş için paramı vermem dedim. vay efendim enin paran benim param demeye başlamışım. böyle diyeceksem hiç evlenmeyecekmişim.
ona borsa oynama deyişimi, o kendisine olan bir güvensizlik olarak algılıyor. sanırım daha önce kaybettiği için kaybetmeyeceğini de göstermeye çalışıyor. ama ben kazanmasından ya da kaybetmesinden ziyade, bu işin içinde oluşundan bile fazlaca rahatsızım.
ben kazandığımı bilirim. param varsa alırım, yoksa özenmem. yıllarca biriktirdiğim parayı da bir tıkla kaybedemem.
Eskiden bi akrabamda böyle bağımlı olmuştu.Hatta kendi evini satmıştı daha iyisini alırım diye; sona o parayı da borsaya yatırmıştı 10000 tl civarı para kaybetmişti.O akıl dersi oldu daha da bulaşmadı borsaya.Belki sevgilininde böyle bir akıl dersine ihtiyacı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?